Görüş Bildir
Haberler
Pınar Gültekin Davasında Karar: Haksız Tahrik İndirimi Yapıldı, 23 Yıl Verildi!

Pınar Gültekin Davasında Karar: Haksız Tahrik İndirimi Yapıldı, 23 Yıl Verildi!

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren sanık Cemal Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı. Ceza, haksız tahrik indirimiyle 23 yıla indirildi.

Avcı'nın delileri karartmak suçlamasıyla yargılanan ailesi hakkında ise beraat kararı verildi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

27 yaşındaki Pınar Gültekin'i boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32), 'canavarca hisle, eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada karar çıktı.

Haksız tahrik indirimi uygulandı

Haksız tahrik indirimi uygulandı

Anadolu Ajansı'na göre son sözü sorulan sanık Cemal Metin Avcı, pişman olduğunu belirterek, cinayeti tek başına işlediğini söyledi.

Karşı tarafın iddialarının gerçeği yansıtmadığını, cinayeti tasarlamadığını savunan Avcı, maktulün kendisini ailesiyle tehdit ederek yüklü miktarda para aldığını bunun da dekontlarının mevcut olduğunu öne sürdü.

Geçmişinin çok temiz olduğunu ve sabıka kaydının olmadığını savunan Avcı, mahkemeden son isteğinin adaletin doğru tecelli etmesi olduğunu dile getirdi.

Mahkeme heyeti, verilen aranın ardından sanık Cemal Metin Avcı'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Heyet, haksız tahrik indirimi uygulayarak sanığın cezasını 23 yıla indirdi.

Duruşmada tutuksuz sanıklar kardeş Mertcan Avcı, anne Ayten Avcı, baba Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın ise beraatine karar verildi.

Öte yandan Avcı'nın avukatının yaptığı skandal savunma sosyal medyada gündem oldu. 👇

Karar sonrası Pınar Gültekin'in babası isyan etti: "Kendimi yakmadan gitmeyeceğim" 📹

Pınar Gültekin'in ailesinin avukatı Rezan Epözdemir: "Burada bırakmayacağız. İstinaf Mahkemesi’ne, Yargıtay’a gideceğiz." dedi.

Mahkemenin kararına tepkiler 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
194
44
30
10
8
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Radagon

inanamıyorum artık. ortada politik bir kadın cinayeti var, ilki değildi, sonu olmayacak. gencecik kızcağız barbarca öldürülmüş, ortada yitip giden bir hayat ... Devamını Gör

Elif Nazlı

marine-fucker teşekkürler karşim

mosso

bu adam planlı bir cinayet işledi. gitti benzin aldı kızı diri diri yaktı. tahrik edildiğini söylemiş. nasıl inandı mahkeme buna.

Kaan Bey

Çünkü bu a.kodumun aptal beyinsiz şeref yoksunu pezevenkler götleriyle karar vermişler.

mosso

şu caniye sorsanız kaç yıl ceza istersin diye daha fazlasını söylerdi. 23 yıl nedir ya. 10 bile yıl yatarı yok