Görüş Bildir
Haberler
Onlar da Bize Karşı Boş Değil! Ülkece Ayrı Bir Sempati Duyduğumuz 14 Yabancı Ünlü

Onlar da Bize Karşı Boş Değil! Ülkece Ayrı Bir Sempati Duyduğumuz 14 Yabancı Ünlü

11.10.2020 - 19:08 Son Güncelleme: 11.10.2020 - 20:00

Tüm dünyanın hayran olduğu bazı ünlüler var ki biz Türkler için yerleri ayrı. Onlara ülkece daha da bir sempati duyuyoruz. O isimleri şöyle tekrar bir hatırlayalım, ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Inna

1. Inna

Belki de ülkesi Romanya'dan sonra en çok biz Türkler tarafından seviliyor. Hatta bu konuda Romanya'dan önde bile olabiliriz. Ülkemizde pek çok şehirde konser veren Inna, sevilmeyecek gibi değil.

2. Shakira

2. Shakira

Miss Turkey 2002'de Türkiye'ye geldikten sonra hem tatil hem de konser için ülkemize arada bir gelmesi, baklava sevgisi ve az biraz Türkçe bilmesiyle Shakira da ayrı bir sevdiğimiz ünlülerden.

3. Russell Crowe

3. Russell Crowe

İlk yönetmenlik deneyimini yaşadığı 'Son Umut' filminde Çanakkale Savaşı ve Kuvâ-yi Milliye'den bahsetmesi nedeniyle kendisine olan sempatimiz de oldukça fazla.

4. Rihanna

4. Rihanna

Soma Faciası yaşandığında Twitter'dan Türkiye'ye destek mesajı atan Rihanna, tüm dünyayı ülkemizin yanında olmaya çağırmıştı. Şimdi biz Rihanna'ya sempati duymayalım da ne yapalım?

5. Hugh Jackman

5. Hugh Jackman

Hugh Jackman'in pek sevmeyeni yok diyebiliriz. Ancak kısmen Türk olduğunu açıklaması, Türk kahvesine olan sevgisi nedeniyle kendisine sempati duymamamız elde değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ben Affleck

6. Ben Affleck

Yönetmenliğini yaptığı 'Argo' filminin bir kısmını Türkiye'de çekmesi, İstanbul'dan 'uğurlu şehrim' diye bahsetmesi, THY reklamında oynaması ve katıldığı bir televizyon programında İslam'ı savunması nedeniyle Ben Affleck'i de oldukça severiz.

7. Jackie Chan

7. Jackie Chan

Jackie Chan'e sempati duymayan mı var? Ama biz biraz daha fazla duyuyoruz. İstanbul'da film çekmesi ve Reha Muhtar'ın canlı yayınındaki sempatik tavırlarıyla Jackie Chan de ayrı bir kanımızın kaynadığı ünlülerden diyebiliriz.

8. Jean Claude Van Damme

8. Jean Claude Van Damme

Muhtemelen Van Damme'ın Türkiye ile ilgili sevmediği tek şey çalgıcılar. :) 'Sınav' filminde rol aldıktan sonra sık sık Türkiye'ye tatile gelen, ülkemizin kendisine uğurlu geldiğini söyleyen, Türk kahvesi ve lokum hayranı ünlü isim, Türk halkı tarafından da çok seviliyor.

9. Adele

9. Adele

Tüm dünyanın çok sevdiği yıldız ismi, ailesinin bir kısmının Türk olduğunu açıkladıktan sonra biz daha bir çok sevdik.

10. Adriana Lima

10. Adriana Lima

Fazla söze gerek yok... Sonuçta kendisi eski yengemiz. O bizi biz de onu çok  sevdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Elijah Wood

11. Elijah Wood

Zaten Yüzüklerin Efendisi sayesinde oldukça seveni bulunan Elijah Wood, Selda Bağcan'a olan hayranlığıyla da kendisine olan sempatimizi artırdı. Ayrıca Türk müziğinin efsanevi bir isminin dünya çapında tanıtılmasına katkı sağlamış oldu.

12. Kevin Costner

12. Kevin Costner

Atatürk hayranlığını gizlemeyen, Anıtkabir'i ziyaret eden dünyaca ünlü isim elbette bizler tarafından çok seviliyor.

13. Johnny Sins

13. Johnny Sins

Mesleği bir kenara Johnny Sins ile biz Türkler arasında ilginç bir bağ oluştu bunu kabul edelim. En son Erik Dalı oynuyordu adam daha ne olsun?

14. Amanda Cerny

14. Amanda Cerny

Sosyal medyadaki Türk hayranlarının ilgisine kayıtsız kalamayan Amanda Cerny, 'As bayrakları' trendine verdiği destekle hepimizin sempatisini kazanan ünlülerden.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
72
32
22
11
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
HAZEL LiFE

Hugh Jackman! Adamım ya :D

güler alemdar

Inna bence ülkesinden daha çok Türkiye’de ünlü ve seviliyor😂

the-wizard

Johnny reis tamam bir nebze olabilir de Amanda olmasa daha iyi olurmuş, reklam ve prim için kullandı çünkü sırf. Baktı TR'de iş var. Yapıştırdı, denedi bişey... Devamını Gör