Görüş Bildir
Haberler
Ömer Ziya Göktuğ Kimdir, Kaç Yaşında Vefat Etti? Ömer Ziya Göktuğ Neden Öldü?

Ömer Ziya Göktuğ Kimdir, Kaç Yaşında Vefat Etti? Ömer Ziya Göktuğ Neden Öldü?

Geçtiğimiz günlerde yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV’nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 69 yaşındaki Ömer Ziya Göktuğ, şiddetli baş ağrısı sebebiyle gittiği hastanede bir haftadır tedavi görüyordu. Hayatını kaybeden Bursalı iş insanı hayatı merak ediliyor. İşte Ömer Ziya Göktuğ’un hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İş dünyasının önemli isimlerinden Ömer Ziya Göktuğ, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Özel bir hastanede tedavi gören Ömer Ziya Göktuğ’un baş ağrısı sebebiyle hastaneye gittiği ve yaklaşık 1 haftadır tedavi altında olduğu öğrenildi.

Ömer Ziya Göktuğ’un ani ölümü yakınlarını ve çalışanlarını hüzne boğarken, cenazesinin yarın Ulu Cami’de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. Peki, Ömer Ziya Göktuğ kimdir, kaç yaşındadır?

Ömer Ziya Göktuğ Kimdir?

Ömer Ziya Göktuğ Kimdir?

1953 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Göktuğ, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. 1979 yılında Bursa’da Bursanteks firmasını kurarak tekstil sektörüne girdi.

1982 yılında Bursa merkezli Göktuğ Brode, 1989 yılında da Göktuğ Tekstil A.Ş. firmalarını kurarak tekstil yatırımlarını sürdürdü. 1990 yılında Göktuğ İnşaat şirketini kurarak arazi derleme, proje geliştirme faaliyetlerinde bulundu.

Bursa’nın ilk gökdelenlerinden biri olan Tower Plaza’yı inşa etti. 1992 yılında Göktuğ Medya ve Haber Ajansı bünyesinde Türkiye’nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Flash TV’yi kurdu. Bursa merkezli olarak yayına başlayan Flash TV, daha sonra İstanbul’a taşındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın