Görüş Bildir
Haberler
Nil Burak Eski Eşi ile Yeniden mi Evleniyor? Nil Burak Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Nil Burak Eski Eşi ile Yeniden mi Evleniyor? Nil Burak Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Nil Burak peş peşe yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Özel hayatıyla ilgili konuşan ünlü isim, babasının ölümü ve evlilik hazırlığı ile ilgili itiraflarıyla şaşkınlığa neden oldu. İş adamı Şamil Tokses ile yeniden evlenmeye hazırlanan Nil Burak'ın düğün tarihi ise henüz kesin değil. Peki, Nil Burak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8'de yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programına konuk olan Nil Burak, canlı yayında yaptığı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yılların sanatçısı Nil Burak katıldığı programda peş peşe açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçının yıllar sonra babasıyla ilgili itirafı ve evlilik hazırlığında olduğunu açıklaması şaşkınlığa sebep oldu.

"Ölüm Haberini Aldım, Konsere Gittim"

"Ölüm Haberini Aldım, Konsere Gittim"

Bir konser öncesi tam sahneye çıkacağı esnada babasının vefat haberini aldığını dile getiren Nil Burak üzücü anısını seyircilerle paylaştı. Nil Burak, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

'Ben sahneye çıkarken babamın ölüm haberini aldım yıllar önce ama İzmir'de 2 bin kişilik program vardı. Babam hastanedeydi, öleceğini bilemiyordum. Tam sahneye çıkarken bu telefon geldi bana. Ne yapacaktım? Yapacak bir şeyim yok. Zeki Alasya'dan bahsedebilirim. Aynı şekilde o da almıştı böyle haberi. Ertesi gün babasını defnetti. Bankada çalışsan ne yapacaksın gitmeyecek misin yani? Ankara havası oynamıyoruz sonuçta biz de repertuarını ona göre seçersin yavaşlatırsın. İndikten sonra komaya girdim üzüntüden. Ama yapacak bir şeyin yok. Dışarıda parasını pulunu vermiş binlerce insan var'

"Gelinlik Giymek İstiyorum"

"Gelinlik Giymek İstiyorum"

Usta sanatçı Nil Burak aynı programda bir de evlilik müjdesi verdi. Özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri paylaşan Nil Burak son zamanlarda evlilik hazırlığı yaptığını ve gelinlik giymek istediğini söyledi.

Evleniyor!

İş adamı Şamil Tokses ile 30 yıl sonra yeniden evlenmeye hazırlanan Nil Burak'ın düğünün ise ne zaman yapılacağı henüz kesin değil.

Nil Burak Kimdir?

Nil Burak Kimdir?

Pembe Nihal Munsif ya da bilinen sahne adıyla Nil Burak, 27 Nisan 1948 Lefke doğumlu Kıbrıs Türkü şarkıcıdır.

Babası Kıbrıs'ın en eski sinema işletmecisi ve narenciyecisi, annesi ise ev hanımı olan Burak, üç kardeşin en küçüğü olarak Kıbrıs'ın Lefke kasabasında dünyaya geldi.

Müziğe olan ilgisi ilkokul yıllarına uzanan Burak'ın müzik kariyeri, Kıbrıs Güzel Sanatlar Derneği'nin korosunda şarkı söyleyerek başladı.

Kıbrıs Amerikan Kız Koleji’nden mezun olduktan sonra dil eğitimi almak üzere İngiltere’ye giden Burak, amatör olarak ilk defa Londra Gallipoli Restaurant'ta sahneye çıktı.

1975 yılında tatil amacıyla Türkiye'ye gelen sanatçı, arkadaşlarıyla birlikte gittiği İstanbul’un o dönemdeki en önemli gece kulübü olan Playboy’da, gelen davet üzerine sahneye çıkarak şarkı söyledi.

Herkesin dikkatini çeken sanatçının Nihal Munsif olan sahne ismi, o gece Zeki Müren tarafından Nil Burak olarak değiştirildi.

Profesyonel olarak ilk sahne deneyimini Playboy'da yaşayan sanatçı, daha sonra Maksim Gazinoları’nda çalışmaya başladı.

Yurt içi ve yurt dışında aralarında dünyaca ünlü Paris Olympia ve Londra The Talk of the Town gibi müzikhollerinin de bulunduğu yerlerde özel orkestralar eşliğinde sayısız konserler veren Burak, Türkiye'yi temsil etmek üzere Dışişleri Bakanlığı görevlisi olarak tüm Avrupa ülkeleri, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Çin, Arjantin, Venezuela, Brezilya ve ABD'de çeşitli konserler verdi.

Kıbrıs’ta önemli gecelerde sahneye çıkan Burak, 32. sanat yılı olan 2008'de Türkiye’ye dönmüş ve toplam 32 şarkıdan oluşan yeni albümü 'Bir Numaramsın & En İyileriyle Nil Burak' ile müzik kariyerine geri döndü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın