Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in Bizim İçin Hazırladığı Harika Sürprizler Var! 2021 Yılında Yayınlanması Beklenen Türk Yapımlar

Netflix'in Bizim İçin Hazırladığı Harika Sürprizler Var! 2021 Yılında Yayınlanması Beklenen Türk Yapımlar

R.G.
23.12.2020 - 12:08

Netflix, Türkiye pazarına girdiği günden beri yatırımlar yapmaya devam ediyor, 190 ülkede eş zamanlı operasyon yöneten Netflix; verdiğimiz parayı hak ettiğini her seferinde bizlere hatırlatıyor. 2020 yılında pek çok yerli ve yabancı yapımı bizlerle buluşturan Netflix 'Ufukta N Var' isimli etkinliğiyle 2021 yılı için yayınlayacağı projeleri açıkladı!

Netflix'in ilk Türk dizisi, Hakan Muhafız'ın dünya çapında yakaladığı başarıdan sonra yerli yapımları Netflix'te görmeye başladık! 2021 yılında da Netflix'te yerli yapımlara doyacağız.

İşte 2021 yılında Netflix'te yayınlanması planlanan 12 yerli dizi ve film!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 50 Metrekare - Dizi

1. 50 Metrekare - Dizi

Başrolünü Engin Öztürk'ün oynayacağı 50 metrekare dizisinde, yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir var. Senarist ise Burak Aksak. Dizide Engin Öztürk; 'Gölge' isimli bir karakteri canlandıracak. Çocukluğuna dair hiçbir şey hatırlamayan Gölge, ailesi olarak bildiği tek kişi olan Servet Nadir'in karanlık işlerini yapıyor. Zaman içerisinde geçmişiyle ilgili sırları öğrenmek isteyen Gölge, hayatının yalan üzerine kurulu olduğunu anlıyor. Gölge'nin hayatı, 27 Ocak 2021'de Netflix'te seyirciyle buluşuyor.

2. Fatma - Dizi

2. Fatma - Dizi

Netflix'in 2021 yılında izleyicilere sunacağı bir diğer yapım ise Fatma! Fatma dizisinin başrollerini sevilen oyuncular Burcu Biricik ve Uğur Yücel canlandırıyor. Dizinin başrol kadın karakteri Fatma, evlere gündelik temizliğe giden bir kadın. Kocası Sefer'in birden bire ortadan kaybolması üzerine Fatma, kendini bir cinayetin ortasında buluyor. Bu olayın ardından geçmişe gömdüğü sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. Senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Fatma dizisinin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor. Dizinin 2021 yılında Netflix'te yayınlanması bekleniyor ancak henüz net bir tarih yok.

3. Erşan Kuneri - Dizi

3. Erşan Kuneri - Dizi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ilk dizisi Erşan Kuneri, 2021 yılında Netflix'te olacak. Her zaman standup gösterileri ve filmleriyle beyazperdede gördüğümüz Cem Yılmaz'ı bir dizide görmek oldukça enteresan olacak doğrusu! GORA filmi için kurgulanan erotik film yapımcısı Erşan Kuneri ve arkadaşlarının; erotik filmlerden daha farklı filmler çekme isteğiyle yola çıkmasını ve bu yolda başlarına gelen maceraları izleyeceğiz. 8 bölümlük bir mini dizi olarak planlanan Erşan Kuneri'yi en kısa zamanda Netflix'e bekliyoruz.

4. Bir Denizaltı Hikayesi - Dizi

4. Bir Denizaltı Hikayesi - Dizi

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol olarak Arman'ı canlandıracağı Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide; bir denizaltı araştırmasına katılmaya hazırlanan deniz biyoloğu Arman'ın hayatını izleyeceğiz. Bütün dünyayı etkisi altına alan bir doğa olayı sonucu, Arman ve ekibi hayatta kalmak için bir askeri denizaltıya binmek zorunda kalıyor. Bir yandan dünyayı kurtarmaya çalışan bir yandan da bindikleri askeri denizaltının görevinin ne olduğunu anlamaya çalışan Arman ve ekibini zor günler bekliyor! Henüz yapım aşamasında olan dizinin çıkış tarihi henüz belli değil.

5. Pera Palas'ta Gece Yarısı - Dizi

5. Pera Palas'ta Gece Yarısı - Dizi

Pera Palas'ta Gece Yarısı, Charles King'in aynı adlı ödüllü kitabından uyarlama olarak hayata geçiriliyor. Yönetmen koltuğunda Emre Şahin otururken, senaryoyu Elif Usman kaleme alacak. 8 bölümden oluşacak Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli dizide; genç bir gazeteci olan Esra'nın hayatını izleyeceğiz. Pera Palas Oteliyle ilgili yazı yazması gereken Esra'nın önüne, otelde şans eseri gizemli bir kapı çıkıyor ve kendini aniden 1919 yılında buluyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e yapılacak siyasi bir komployu durdurması gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? - Film

6. Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? - Film

Netflix'e 2021 yılında sadece diziler gelmiyor. Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan bir dönemin efsane tiyatro oyunu olan 'Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?' yıllar sonra aynı isimle bu sefer film olarak karşımıza çıkıyor. 1948 yılının İstanbul'unun anlatıldığı filmde, üstün zekalı Gülseren ve ailesinin çevrelerine uyum sağlayabilme çabaları anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda ise yok yok: Yılmaz Erdoğan, Ecem Erkek, Engin Alkan, Devrim Yakut, Merve Dizdar, Ushan Çakır ve Bülent Çolak gibi usta isimler yer alıyor.

7. Beni Çok Sev - Film

7. Beni Çok Sev - Film

7. Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, yeni bir film ile karşımıza çıkıyor. Sevilen oyuncular Ercan Kesal, Sarp Apak ve Songül Öden'in başrollerini oynadığı Beni Çok Sev filminde, 14 yıldır hapishanede yatan bir adam olan Musa'nın bir günlüğüne hapishaneden gardiyan Sedat eşliğinde çıkması ve yıllardır kendinden saklanan gerçekleri öğrenmesi anlatılıyor. Musa, bu gerçeklerle yüzleşebilecek mi? 2021 yılında Netflix gerçekten çok başarılı yapımları bizimle buluşturacak.

8. Azizler - Film

8. Azizler - Film

Zannediyoruz ki, Netflix'te en yakın zamanda izleyeceğimiz yapım Azizler! Engin Günaydın gibi usta bir oyuncunun başrolde olduğu bu yapımı 8 Ocak'ta izleyebileceğiz. Engin Günaydın'a eşlik edecek oyuncular ise: Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Fatih Artman, Öner Erkan ve İrem Sak. Sanki oyuncu kadrosu değil de Şampiyonlar Ligi kadrosu! Azizler filminin senaristi ise, yakın zamanda Netflix'te büyük ses getiren 'Bir Başkadır' dizisinin senaristi Berkun Oya! Filmin konusuna gelecek olursak; hayatından memnun olmayan Aziz isimli bir adamın hayatınından kesitler izleyeceğiz. Hiç beklemediği bir anda Aziz'in karşısına bir fırsat çıkıyor ama bu fırsatın bedeli oldukça ağır! Bir an önce 8 Ocak gelebilir mi?

9. Mücadele Çıkmazı - Film

9. Mücadele Çıkmazı - Film

2021 yılında da Netflix'te bol bol Çağatay Ulusoy izleyeceğiz! Hakan Muhafız dizisindeki başarısından sonra, Mücadele Çıkmazı isimli filmde başrol oynayacak Çağatay Ulusoy. Mücadele Çıkmazı'nda Çağatay Ulusoy, kağıt toplayan Mehmet isimli bir karakteri canlandırıyor. Mehmet ile tesadüf eseri tanışan 8 yaşındaki Ali'nin yürek ısıtan dostluklarına şahitlik edeceğiz. Mehmet, hem hayatını idame ettirmeye çalışacak hem de küçük Ali'nin ailesini bulmaya çalışacak. 15 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak Mücadele Çıkmazı, en iddialı yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

10. Kod Adı: Kulüp - Dizi

10. Kod Adı: Kulüp - Dizi

İsmi henüz netleşmeyen bu dizi, 1955 yılının İstanbul'unu anlatacak. Başrollerde ise Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci var! Dizide, 1955 yılının fenomen gece kulüplerinden birinde çalışan hapishaneden yeni çıkmış Matilda ve varlığından haberi olmadığı kızı Raşel'in hayatı anlatılacak. Dizinin pek çok konuya değineceği ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşacağı şimdiden belli oluyor! Henüz tarihi netleşmeyen diziyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Uysallar - Dizi

11. Uysallar - Dizi

Uysallar, Netflix'e damga vurmaya geliyor! Hem kadrosu hem de senaryosu gerçekten çok sağlam. Uysallar dizinin yönetmen koltuğunda sevilen oyuncu Onur Saylak var, senaryo ise Hakan Günday'ın kalemine emanet edilmiş! Uysallar dizisinin konusu ise oldukça ilgi çekici: Uysal ailesinin birbirlerinden gizli yaşadığı hayatı anlatılıyor dizide. Henüz tarihi netleşmeyen dizilerden biri olduğunu belirtmek gerekiyor.

12. 96 Yazı - Film

12. 96 Yazı - Film

2021'de Netflix'te izleyeceğimiz bir diğer yapım ise 96 Yazı isimli film. Filmin oyuncu kadrosunda: Fatih Şahin, Ece Çeşmioğlu, Aslıhan Malbora, Halit Özgür Sarı, Süreyya Güzel ve Kubilay Tunçer yer alıyor. 96 Yazı filminde; bir grup gencin ilk aşkları ve ilk hüzünleri anlatılıyor. 1996 yılında bir Ege kasabasında geçen film, Netflix'te Haziran ayında yayına girecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
49
14
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DoctorWhat

Şu erşan kuneri bi gelse ya, bir tek onu merakla bekliyorum umarım gora ve arifv216'nın güzel tatlarını barındıran bir dizi olur

nur

güzele benziyorlar, bakalım ne çıkacak

Koray

Tabi ki yine kanser kitle sevmeyecek Erşan Kuneri'yi. Yine iyi, film dizi falan yapıyor, ben olsam defolur gider yerim paramı yurtdışına yerleşip. Bu kitleye... Devamını Gör