Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! A Beautiful Mind'dan The Exorcist'e Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! A Beautiful Mind'dan The Exorcist'e Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan günün yüksek puanlı film listesine geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Mummy (1999)

The Mummy (1999)

IMDb: 7.1

Özet: Antik bir şehri bulmak için maceraya atılan iki kardeşin hikayesini konu alan yapım, efsaneleşmiş yapımlardan biridir. Biri hazine, biri ise bilimsel veriler derdinde olup maceraya koyulan ikili, yolculukta karşılaşacaklarından habersizdir. Hom-Dai adında yıllar önce diri diri gömülen bir adamın geri dönmeye yemin etmiştir ve şehre varmak üzere olan maceracıların kara büyüyü uyandırması, onu harekete geçirecektir.

Oyuncular: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah

Yönetmen: Stephen Sommers

Upgrade (2018)

Upgrade (2018)

IMDb: 7.5

Özet: İzlerken tüylerinizi diken diken yapacak etkileyici bir filmle devam ediyoruz. Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olur. Günün birinde bir milyarder mucitten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi alır. Tedavi için Trace'in bedenine STEM olarak adlandırılan yapay zeka implantı yerleştirilir. Tedavi ile insanüstü yetenekler kazanan Trace, karısını öldüren ve kendi hayatını mahveden kişilerden intikam almak için yola koyulacaktır...

Oyuncular: Logan Marshall-Green, Melanie Vallejo, Steve Danielsen

Yönetmen: Leigh Whannell

V for Vendetta (2005)

V for Vendetta (2005)

IMDb: 8.4

Özet: Arkeolog Dr. Indiana Jones, Ark of the Covenantt'i bulması için Amerikan Hükümeti tarafından görevlendirilmiştir. Herkesin kutsal güçleri olduğuna inandığı Ark, Hitler'in ajanlarının da peşinde olduğu inanılmaz bir yapıdır. Jones, Marion adındaki eski aşkı ile birlikte uzun soluklu bir maceraya atılacaktır.

Oyuncular: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman

Yönetmen: Steven Spielberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

Phantom Thread (2017)

Phantom Thread (2017)

IMDb: 7.5

Özet: Ünlü terzi Reynolds Woodcock ve kız kardeşi Cyril, 1950'lerin Londra'sında ingiliz modasının tam ortasındadırlar. İkili, kraliyet ailesi mensuplarını, film yıldızlarını, mirasçıları, sosyeteleri ve debutantları giydiriyorlardır. Diğer taraftan ise kadınlar Woodcock'un hayatında gelir ve gider. Onun adeta müzmin bir bekarlığı vardır taa ki Alma hayatına girene kadar...

Oyuncular: Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

About Time (2013)

About Time (2013)

IMDb: 7.8

Özet: Tim Lake, henüz 21 yaşındayken babası ona bir sır verir: Ailelerindeki erkekler zamanda yolculuk edebiliyordur. Tim, kız arkadaşını etkilemek için zaman yolculuğu ile onun kalbini kazanmaya çalışır. Ancak Tim bir gün, özel yeteneğinin onu ve sevdiklerini koruyamayacağını fark eder.

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy

Yönetmen: Richard Curtis

Delicatessen (1991)

Delicatessen (1991)

IMDb: 7,6

Özet: Garip kiracıların bulunduğu bir apartmanı ve altındaki şarküteriyi konu alan film, kıyamet sonrası besin zorluğu çekilen bu dönemde şarküteri sahibinin bulduğu çözümü sunuyor.

Oyuncular: Marie-Laure Dougnac, Dominique Pinon

Yönetmen: Jean-Pierre Jeunet, Marc Caro

Open Your Eyes (1997)

Open Your Eyes (1997)

IMDb: 7,7

Özet: Çok yakışıklı bir adam hayatının aşkını bulur, ancak bir kaza geçirir ve yüzünü ciddi şekilde bozduktan sonra ameliyatla yeniden düzelmesi gerekmektedir. Tabii bu süreçte hayat ona hiç beklemediği şeyler sunacaktır.

Oyuncular: Eduardo Noriega, Penelope Cruz

Yönetmen: Alejandro Amenabar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Three Colors: Blue (1993)

Three Colors: Blue (1993)

IMDb: 7,9

Özet: Bir kadın, kocasının ve çocuğunun ölümünden sonra hayatını yaşamanın bir yolunu bulmak için mücadele eder. Julie intihara yeltense de, daha sonra bakış açısını değiştirip, kocasının ölümü nedeniyle yarım kalan bir bestesi üzerinde çalışmaya ve onu tamamlamaya karar verir.

Oyuncular: Juliette Binoche, Julie Delpy

Yönetmen: Krzysztof Kieślowski

Silent Hill (2006)

Silent Hill (2006)

IMDb: 6.5

Özet: Filmde, Rose isimli bir kadın, Silent Hill adlı garip, ıssız bir kasabanın sınırları içinde evlatlık kızını aramaya çalışır.

Oyuncular: Radha Mitchell, Laurie Holden, Sean Bean

Yönetmen: Christophe Gans

Martyrs (2008)

Martyrs (2008)

IMDb: 7.0

Özet: Bol kanlı bu filmde, genç bir kadının, çocukken onu kaçıran ve ona eziyet eden insanlardan intikam arayışını izliyoruz. Ancak bu arayış, onu ve bir başka mağdur arkadaşını cehennem gibi bir yere çeker.

Oyuncular: Morjana Alaoui, Mylène Jampanoï, Catherine Bégin

Yönetmen: Pascal Laugier

The Exorcist (1973)

The Exorcist (1973)

IMDb: 8.1

Özet: Bu kült korku filminde, 12 yaşındaki Regan, şeytani bir varlık tarafından ele geçirilir. Annesi onu kurtarmak için iki rahibin yardımını ister.

Oyuncular: Ellen Burstyn, Max von Sydow, Linda Blair

Yönetmen: William Friedkin

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alien (1979)

Alien (1979)

IMDb: 8.5

Özet: Bilimkurgu gerilim filminde, bir uzay ekibi bilinmeyen bir iletiyi araştırdıktan sonra ölümcül bir yaşam formuyla karşılaşır.

Oyuncular: Sigourney Weaver, Tom Skerritt, John Hurt

Yönetmen: Ridley Scott

Unbroken (2014)

Unbroken (2014)

IMDb: 7.2

Özet: Olympian Louis Zamperini, İkinci Dünya Savaşı sırasında gerçekleşen ölümcül bir uçak kazasından sonra, Japon donanması tarafından yakalanır. Savaş esir kampına gönderilmeden önce ise iki mürettebatla birlikte 47 gün geçirmek zorunda kalır...

Oyuncular: Jack O'Connell, Miyavi, Domhnall Gleeson

YönetmenAngelina Jolie

American Sniper (2014)

American Sniper (2014)

IMDb: 7.3

ÖzetKeskin nişancı olan Chris Kyle, savaş alanında sayısız hayat kurtarır. Ünü gün geçtikçe artar ve artık bir efsaneye dönüşür. Görev süresi dolduğu zaman ailesiyle birlikte eve döner ancak Chris, bu hayatın artık bir parçasını olduğunu ve asla geride bırakamayacağı fark eder.

Oyuncular: Bradley Cooper, Sienna Miller, Kyle Gallner

Yönetmen: Clint Eastwood

A Beautiful Mind (2001)

A Beautiful Mind (2001)

IMDb: 8.2

Özet: Asosyal bir matematikçi olan John Nash, parlak zekasını her zaman çevresindeki insanlara hissettirmiştir. Zaman zaman etrafındakilerle uyum sorunu yaşayan dahi Nash, inanılmaz bir teoriyi ortaya sürüp kanıtlama aşamasına kadar gelir. Böylece matematik çevrelerince ününü yayan dahi adam zamanla şizofrenik belirtilerle mücadele etmeye başlar...

Oyuncular: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly

Yönetmen: Ron Howard

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
biri

Yahu arkadaş içerik hazırlıyorsun. Yayınlamadan önce son bir kez okuyup ne yazdım lan ben demiyor musunuz? V for vendetta’nın konusuyla indiana jones’un ne a... Devamını Gör

Adige Shapsug

Silent Hill (2006) Aynı isimdeki oyundan uyarlanmış film ama senaryoyu tamamen değiştirmişler yani oyunla hiç alakası yok