Görüş Bildir
Haberler
Mutlu Olmanı Engelleyen Şey Ne?

etiket Mutlu Olmanı Engelleyen Şey Ne?

Aburoski
11.12.2018 - 19:27 Son Güncelleme: 09.01.2020 - 02:50

Herkesin hayatında mutluluğunu engelleyen şeyler vardır. Bu mutluluk engelleyici faktörlerin de pek farkına varamayız. Biz de sana mutluluğunu engelleyen şeyi söylüyoruz! 

Keyifli okumalar! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım testimize!

2. Yaşını da...

3. İlk görüşmede modu düşük olan bir insanla görüşmeye devam eder misin?

4. Genel olarak insanların senin hakkında neler düşündüğünü önemser misin?

5. "Sinsi insanı gözünden tanırım!" diyebiliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İçin kan ağlarken sırf insanlara belli etmemek için güldüğün oldu mu?

7. Peki son olarak, hayatın tam anlamıyla istediğin gibi mi gidiyor?

İşin!

Verdiğin cevaplara göre senin mutluluğunu engelleyen şey işin! Ya çalıştığın yer ya da mesleğin senin ruhunu emiyor. Bütün gününün geçtiği yer olan iş yeri insanların mutluluğu için gerçekten önemli. Sabahtan akşama kadar bulunduğun yerin enerjisinin iyi olması gerekiyor. Enerjisi yüksek olmayan bir yerden akşam çıktığında arkadaşlarınla buluşmak ya da gülmek bile zor geliyor. Bu nedenle bir an önce işini ya da mesleğini değiştirmelisin. İnsanların modunu düşürmesine izin verme. Onlar yüzünden hiçbir şey yapasın gelmiyor. Hiçbir şeyden zevk almıyorsun. Sanki hayatı boşu boşuna yaşıyormuş gibi hissediyorsun. 

İşine adım attığından itibaren bütün enerjin saniyesinde gidiyor. O enerjiyi yakalamak senin için biraz zor oluyor. Özünde gayet mutlu sevecen bir insansın fakat işte iş faktörü tamamen senin hayatını alt üst etmiş. Mesleğinde de mutlu değilsen, kendini huzurlu hissedebileceğin modunu düşürmeyecek bir iş seçmelisin ve o yönde ilerlemelisin. Gerçekten insanın mutlu olduğu bir işinin olması çok önemli. Mutlu olmak istiyorsan kesinlikle söylediklerimizi dikkate almalısın. Hayata bir kere geliyorsun bu nedenle dış faktörlerin seni etkilemesine izin verme!

Borçların!

Verdiğin cevaplara göre senin mutluluğunu engelleyen şey borçların! Az ya da çok bir yere borcunun olması senin modunu düşürüyor ve kafanı borçlarına taktığın için de istediğin hiçbir şeyi yapamıyorsun. Sadece sen değil, ülkenin yarısından fazlası ne yazık ki borçlu! Borçlu bir durumda olman senin canını sıkıyor. Yaptığın şeylerden de bu nedenle zevk alamıyorsun. Sürekli borcunun olduğunu hatırlamak, borcunu düşünmek artık seni yormuş. Yorduğu için de mutlu olamıyorsun. 

Kendine bir türlü yeni sayfa açamıyorsun. Bu durumdan bir an önce kurtulmak en büyük dileğin fakat biraz zor kurtulacak gibisin. Kurtulduğunda gerçekten mutlu olacaksın. Yüzünden gülümseme hiç eksik olmayacak ve huzur dolacaksın. Sadece biraz daha dişini sıkman gerekiyor. Her şey düzeletecek. Para meseleleri genel olarak zaten insanların canını sıkar. Sen de bir süreçten geçiyorsun. Özünde mutlu olmayı hak eden bir insansın ve o mutluluk seni bulacak merak etme. İçini sen rahat tut, sadece dediklerimizi dinle ve bekle. En önemlisi de bir daha seni üzeceğini bildiğin şeyleri yapma :)

Yaşadığın yer!

Verdiğin cevaplara göre senin mutluluğunu engelleyen şey yaşadın yer! Ya yaşadığın yerde kötü anıların var ya da gerçekten sana göre olmayan bir yerde yaşıyorsun. Bu nedenle de senin modun hep düşük. Belki de evden dışarı adımını bile atmak istemiyorsun. Yaşadığın yer sana hiç iyi gelmiyor. Belki de zorunda olduğun için şu an bulunduğun yerde kalıyorsun. Başından beri de hiç yaşadığın yeri sevmemişsin. Bu saatten sonra da zaten sevmeyeceksin. İnsanları, konumu hiç sana göre değil. Kafa yapına uymayan insanlarla dolu etrafın. Onlarla karşılaşmamak için de evde kendine bir yaşam kurmuşsun. Evinde daha huzurlu, mutlusun. 

Yakın bir zamanda da oradan ayrılacaksın. Kendini daha mutlu hissedeceğin bir yere gideceksin. Sadece o günün hayalini kurarak bekle. Ciddi anlamda seni yeni bir yaşam bekliyor. Biraz zaman senin mutluluğuna ulaşman çin gerekli olan şey o kadar.

Her şeyi kafana takman!

Verdiğin cevaplara göre senin mutluluğunu engelleyen şey her şeyi kafana takman! Her şeyi kafana takarak, detaylarda boğularak kendine dünyanın en kötü şeyini yapıyorsun. İçinde bulunduğun durum senin her zaman modunu düşürüyor. Biraz beynini rahatlatmaya ihtiyacın var. Eğer bunu başarırsan senden mutlusu yok! Bedenen ve ruhen ciddi anlamda yorulmuşsun. Artık her şeyi kafana takmamayı öğrenmelisin. Gerçi bunu çok istiyorsun ama bir türlü başaramıyorsun fakat yakında bu durumdan kurtulacaksın. Kurtulduğunda nefes alacaksın ve yaşadığını hissedeceksin. 

Geçmişte yaşadıkların seni her şeyi düşünmeye itmiş olabilir fakat artık her şey geride kalacak ve kendine yeni bir sayfa açacaksın. Güzel, mutlu günler seni bekliyor olacak.  Sadece ihtiyacın olan şey sabır!

Etrafındaki negatif insanlar!

Verdiğin cevaplara göre senin mutluluğunu engelleyen şey etrafındaki negatif insanlar! Çok sosyal birisin fakat etrafında fazlasıyla yanlış insanlar var. Senin karakterine uyum sağlayamayan tam tersi yanlarındayken modunu düşüren insanlar var. Bu insanlar senin hayatına girdikten sonra yaşamını olumsuz yönde etkilemişler. Her şeye olumsuz baktıkları için senin de artık kanını emmişler. Sürekli dert, tasa, dedikoduyla karşına geliyorlar. Bu durum da seni daraltıyor. Oların yanında asla mutlu değilsin. 

Yapman gereken şey o insanları hayatından çıkarmak. Aksi taktirde mutlu olamaz, onlarla yaptığın hiçbir şeyden zevk almazsın. Kaliteli vakit geçirmek istiyorsan, yüzünden gülümseme hiç eksilmesin istiyorsan dediklerimizi dikkate almalısın. Hayata bir kere geliyorsun ve mutlu olmak senin hakkın. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
637
274
117
74
70
64
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

İşin! // çalışmyorum. Bu test bizi trollüyor.

Lestat

Teste gerek yok, insanlar.

damla

iş dedi ama benim işim yok