Görüş Bildir
Haberler
10 Yıl Sonraki Sana Kulağına Küpe Yapmalık Tavsiyeler Veriyoruz!

etiket 10 Yıl Sonraki Sana Kulağına Küpe Yapmalık Tavsiyeler Veriyoruz!

Aburoski
05.12.2018 - 17:44

Bakalım 10 yıl sonraki sana vereceğimiz tavsiyeler ne olacak? Merak ediyorsan;

Test çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da unutmayalım!

3. Hiçbir açıklama yapmadan senden ayrılan eski sevgilin yıllar sonra karşına geldiğinde o nasıl davranırsın?

4. Dedikodu yapıp ortalığı karıştırdıktan sonra köşeye çekilip keyifle olanları izledin mi?

5. Peki dizi izlemek mi yoksa film izlemek mi sana daha çok keyif veriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tüm servetini sadece kendi çocuğuna bırak mı istersin yoksa çocuğunun kimsesiz çocuklarla o serveti paylaşmasını mı?

7. Son olarak, geleceğinle ilgili arada da olsa endişe duyuyor musun?

Asla geçmişe dönüp bakma!

Verdiğin cevaplara göre sana verebileceğimiz en iyi tavsiye geçmişi geçmişte bırakıp her zaman önüne bakman olur. Şu zamanlarında belki birçok insan kırdın, istemediğin ortamlarda bulundun ya da geri dönüşü olmayan hatalar yaptın... Bunları 10 yıl sonra kafana dert edip düşünme. Geçmişi geçmişte bırakman gerekiyor. Belki olayları belki de kişileri... Seni sevmeyen insanları asla düşünme. Onlar seni moralini bozacak insanlar olmamalı. Tamamen geçmişindeki kötü olayları silip, beyninde güzel olaylar bırakmalısın. Beynin tertemiz kalsın. Elbette ki 10 yıl sonra geçmişinde yaptığın hatalardan ders çıkarmış bir birey olacaksın. Sen dersini almış olacaksın bu nedenle üzerine fazla düşünmeye gerek yok. 

Bir de 10 yıl sonraki hayatında etrafında olan insanların kalplerini kırmamaya çalış. Onlar seni sen yapan insanlar olacak. Gerçekten sevdiğini onlara göster. Göster ki senin kıymetini daha da iyi anlasınlar. Arkadaşlarını, dostlarını çevrende tutmaya çalış.

Ertelediğin planları hayata geçir!

Verdiğin cevaplara göre sana verebileceğimiz tavsiyelerden en önemlisi ertelediğin planları hayata geçirmen olur. Birçok insan bir sürü plan yapar fakat bir türlü bunu uygulayamaz. Yapmak istediğimiz o kadar çok şey var ki; çalışmaktan bunlara sıra bile gelmiyor. Fakat 10 yıl sonra o zamana ertelediğin ne varsa hepsini hayata geçirmeye çalış. Bu çok küçük bir istek de olabilir. Yeter ki çok yaşladığında 'keşke bunu yapsaydım' deme! Küçük de olsa planlarına değer ver, onları asla erteleme. Çünkü bir kere ertelediğin zaman bir daha o planı uygulaması zor oluyor. 10 yıl sonra bir köşeye otur ve kafanı dinle. Kendine 'Ben bu zamana kadar ne yapmak istedim de yapamadım?' diye sor ve harekete geç. Bunu yaptığında kendini çok iyi hissedeceksin ve rahatlayacaksın. Torun torba sahibi olduğunda keşke dememek için bu dediklerimizi dinlemelisin. Yoksa çok geç olabilir. 

Aynı zamanda da 10 yıl sonra artık kafana her şeyi takma. Olan olmuş, yaşananlar yaşanmıştır. Hiçbir şeyi takma demiyoruz elbette ama gereksiz durumları kafana takarak hep beynini hem de bedenini yorma. :)

İnsanların sana güvenmesini sağla!

Verdiğin cevaplara göre sana verebileceğimiz tavsiye insanların sana güvenmesini sağlaman olur. İnsanların güvenini kazanmak biraz zor fakat imkansız değil. Sen zaten güvenilir bir insansın. Etrafındaki insanların güvenlerini boşa çıkarma. Onları sarıp sarmala. Kötü günde de iyi günde de hep onların yanında ol. İyi gün dostu asla olma. Sen onların sığınacakları liman olmalısın. Bunları yaparken de asla insanların seni üzmesine izin verme. Biraz da açık göz ol. Açık gözlü ol ki seni üzebilecek insanları hayatından hemencecik çıkar! Hiç kimse senden değerli değil. Bunu aklının bir köşesine yaz. Sen üzülme ve çevrendeki insanları üzmemeye çalış. Bunlara dikkat edersen gerçekten huzurlu bir hayat geçirirsin. 

Ve ayrıca da değmeyecek insanlar için gözyaşlarını akıtma. İnan gözyaşlarına yazık. 10 yıl sonra zaten belli şeyleri aşmış bir insan olacaksın. Yanında sevdiğin insanlardan oluşan bir hayat kur. Bu hayata da gereksiz insanları dahil etme. Gereksiz insanlar cidden insanın dengesini bozuyor. Umarız ki derdimizi anlatabilmişizdir. :)

Başkalarına uyum sağlamak için kendini değiştirme!

Verdiğin cevaplara göre sana verebileceğimiz tavsiye başkalarına uyum sağlamak için kendini değiştirmemen olur. Artık 10 yıl sonra karakteri oturmuş bir insan olarak, asla ve asla başka insanların hayatlarında yer edinmek için kendi karakterinden ödün verme! Her zaman nasıl bir insansan öyle davran. Sen değişmek zorunda değilsin. Zaten seni olduğun gibi kabul etmeyen insanlardan da bir zahmet uzak dur. Seni değiştiğin için aralarına dahil edecek insanları aslında senin hayatına almaman gerekiyor. Sen bizim dediklerimizi kucağına küpe yap. Öyle hayatını değiştirmek de çok kolay bir şey değil. Bu nedenle değmeyecek insanlar için bu tarz zorluklara girme. 

Ve aynı zamanda da zaten kendini değiştirdiğinde de çok pişman olursun. Senin bu tarz pişmanlıklar yaşamanı istemeyiz. Unutma bunu tamam mı? Ve her zamanda kendine güvenin tam olsun. İnsan kendine güvenmezse başkaları ona nasıl güvenecek değil mi? İnsanlara da bu kendine olan güvenini hissettir. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
210
89
43
15
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ertelediğin planları hayata geçir! Verdiğin cevaplara göre sana verebileceğimiz tavsiyelerden en önemlisi ertelediğin planları hayata geçirmen olur. Birçok i... Devamını Gör

Atakan Aydın

onedio söylediği için bunu çok dikkate alacağım şaka şaka yarına unuturum

Sude Dohman

Erteledğiim planları hayata geçir. Ve Sam. 💖💖💝