Görüş Bildir
Haberler
İlişkinin Devam Etmesi İçin Yapman Gereken Şeyi Söylüyoruz!

İlişkinin Devam Etmesi İçin Yapman Gereken Şeyi Söylüyoruz!

Aburoski
28.11.2018 - 19:54

Bazı ilişkiler bir zaman sonra sekteye uğrayabilir. Sekteye uğradığında da neden böyle olduğuyla ilgili çok düşünür, taşınırız. İlişkinin devam etmesi için çabalarız ve bazı taktikler bulmaya çalışırız. Biz de sana yardımcı olmak adına ilişkin sekteye uğradığında ya da normal bir şekilde devam eden ilişkin için yapabileceğin şeyleri söylüyoruz. Bu küçük tavsiyeler ilişkin tıkandığında seni kurtarabilir. 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Bugüne kadar sevgilinle birlikte kaç düğüne katıldınız?

4. Görücü usulüyle evlenmeye sıcak bakıyor musun?

4. Görücü usulüyle evlenmeye sıcak bakıyor musun?

5. Eşin öldüğünde eşyalarını ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Kimin kocası bu?" videoları hakkında ne düşünüyorsun?

6. "Kimin kocası bu?" videoları hakkında ne düşünüyorsun?

7. Peki son olarak, yıllardır evli olduğun eşinin senden önceki beraberliğinden bir çocuğu olduğunu öğrensen nasıl bir tepki verirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Onu olduğu gibi kabul etmelisin!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinin güzel bir şekilde devam etmesi için onu olduğu gibi kabul etmelisin. Bazı insanları değiştirmek zordur ve değişimi de kabul etmezler. Sen onu zaten o şekilde sevdiğin için çok fazla değişmesi için zorlama. Bu durumun farkına varırsa aranız bozulabilir. Eğer böyle bir düşüncen varsa bizi dinleyerek bu düşünceden vazgeçmelisin. İlişkin senin en iyi bu şekilde yürür. 

İlişkileri yürütmek biraz zordur, dikkat etmek gerekir. Gayri ihtiyari bir şekilde ağzımızdan ufak bir kelime ilişkinin bitmesine neden olabilir. Bu nedenle biraz özen göstermeliyiz ilişkilerimize. Sana ilişkinle ilgili yapman gereken şeyi söyledik. Ona değişmesi için baskı kurma ve onu olduğu gibi kabul et. Tabii aynı şey onun için de geçerli. O zaman daha güzel devam edecek. :)

Geçmişi çok fazla kurcalamamalısın!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinin devam etmesi için yapman gereken şey geçmişi çok fazla kurcalamaman! Geçmişte yaşanan olaylar açıldığında pek iyi şeyler olmuyor. Bu her ne olursa olsun. Geçmişte onun yaşadığı ilişkiler olsun ya da ikinizin yaşadığı herhangi bir sıkıntılı durum olsun... Bu tarz şeylerin konusunu pek açma. Geçmişte yaşadığı durumlar çok fazla seni ilgilendirmesin. Eminiz ki senin bilmen gereken şeyi sana söylemiştir ya da söyler. Eğer aklında geçmişi kurcalamak gibi bir düşünce varsa, hemen o düşünceden kurtul. Aksi taktirde ilişkin açısından sıkıntılı olabilir. 

Birçok ilişki geçmiş nedeniyle bitti ya da bitme noktasına geldi. Sen de geçmişi açarak ilişkini gereksiz yere bitme noktasına getirme. O kadar emek gereksiz konular nedeniyle çöp olmasın değil mi? Eğer aklında eskileri kurcalamak varsa hemen sil at onları...

Planlarını, düşüncelerini küçümsememelisin!

Verdiğin cevaplara göre sen ilişkinin devam etmesi için onun planlarını ya da düşüncelerini küçümsememelisin! Bu onun ciddi anlamda sıkıntı olabilecek bir durum. Bunu yapacağını düşünmüyoruz ama yine de biz uyaralım seni. Düşünsene oturup üstünde uğraştığın herhangi bir şey sevdiğin insan tarafından küçük görülüyor. Bu çok kötü bir durum. Bunu çok fazla yapan insan var. İşlerini küçük gören çiftler var. Bu ilişkiler bizce çok sağlıksız bir ilişki.

Karşılıklı olarak yaptığınız işlere, düşüncelere, hayat tarzına saygı duymalısınız. Bunu yapmaman ve sağlıklı bir ideal ilişkiyi sürdürmen için sana tavsiyede bulunuyoruz. Bu duruma dikkat edersen pek sorun yaşayacağını düşünmüyoruz. Hadi bakalım umarız ki güzel güzel devam eder ilişkin.

Küçük problemleri büyütmemelisin!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinin devam etmesi için küçük problemleri büyütmemelisin! Hayatınızda küçük, gereksiz şeylere yer vermeyin ve bu gereksiz durumlar nedeniyle birbirinizi yıpratmayın. İleride belki daha büyük sorunlar yaşarsınız, belki yaşamazsınız onu bilemiyoruz fakat boşu boşuna küçük problemleri büyütüp ilişkiyi yıpratmanın hiç bir anlamı yok. 

'Aman ne olacak canım tartışırız kapanır konu biter.' diye düşünebilirsin ama bu  tartışmaların zamanla onu yıpratma ihtimalini de düşün. Sadece o değil sen de bu tartışmalardan yorulabilirsin. Bu nedenle enerjinizi hiç bu tarz şeylere harcamanın anlamı yok.

İkinizin de hoşuna gidecek eğlenceli aktiviteler bulmalısın!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinin devam etmesi için ikinizin de hoşuna gidecek eğlenceli etkinliklerde bulunabilirsiniz. Eğer ilişkinizin monoton, sıkıcı gittiğini düşünüyorsan bu uyarımızı dikkate almalısın. Partnerin senin yanındayken telefonuyla çok fazla vakit geçiriyorsa ya da senin yanındayken sıkıldığını hissediyorsan demek ki bir şeyler ters gidiyor. Bu nedenle de eğlenceli zaman geçirmenin yollarını bulmalısın. Bu ilişkide sıkıcı olma durumu çok tehlikeli. Bir insan sıkıldığı bir ilişkiyi neden devam ettirsin ki? Bu sana da mantıklı gelmiyordur. 

Yani diyeceğimiz şu ki; eğer yukarıda bahsettiğimiz şeyleri yaşıyor ya da hissediyorsan, bir an önce eğlenceli şeyler bulmalısın. Ona sürprizler yap ya da onu çok sevdiği mekanlara götür. Güler yüzünle onu şaşırt. Görelim seni bakalım devam edecek mi?

Onun sadece sevgilisi değil arkadaşı da olmalısın!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinin devam etmesi için onun sadece sevgilisi değil arkadaşı da olmalısın! Bu biraz zor bir ama imkansız değil. Ona, onun arkadaşı olduğunu hissettirmelisin. O senin yanında arkadaşlarının yanındaymış gibi rahat olmalı. Sana her şeyini anlatabilmeli. Senin yanında çekiniyorsa ya da istediği şeyleri açık açık anlatamıyorsa demek ki ortada bir sıkıntı var. Bu nedenle söylediğimiz tavsiyeyi dinlemeni öneriyoruz. 

Senin yanındayken rahat olmayacak da ya da sana her şeyini anlatamayacaksa ilişki yaşamanın ne anlamı var? Aynı şekilde sen de onun yanında rahat olmalısın ve ona rahat bir şekilde içini dökmelisin. Her şey karşılıklı bir şekilde ilerlemeli. Böyle bir durum hissedersen tavsiyemiz aklına gelsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
54
25
13
11
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Onu olduğu gibi kabul etmelisin. Ben seni olduğun gibi kabul ederim de sen olmamışsın sıkıntı orda. -Nejat İşler

Pasif Kullanıcı

Geçmişini noktası virgülüne bilmediğim insanla olamam ki ben. Yalnız kalırım daha iyi amk

Beyza Lothbrok

kanser olursun öyle dikkat et babuş

Gizem Yenikler

Onu olduğu gibi kabul etmelisin!