Görüş Bildir
Haberler
Müslüme'nin Biyolojik Babası, Dedesi Çıkmıştı: Duruşma 21 Eylül’e Erteledi

Müslüme'nin Biyolojik Babası, Dedesi Çıkmıştı: Duruşma 21 Eylül’e Erteledi

Mersin'de yaşayan Müslüme'nin ölümü ülkeyi yasa boğmuştu. Cinayetin ayrıntıları herkesi şoke ederken, duruşma 21 Eylül’e erteledi.

Adli Tıp tarafından yapılan DNA çalışmasında ise Müslüme Yağal'ın biyolojik babasının, dedesi Hasan Yağal olduğu belirlenmişti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Davada 4 aile yakını ve Müslüme'nin biyolojik babası çıkan dede tutuklu şekilde yargılanıyor

Davada 4 aile yakını ve Müslüme'nin biyolojik babası çıkan dede tutuklu şekilde yargılanıyor

Mersin’in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki çocuğun öldürülmesine ilişkin haklarında çeşitli suçlardan dava açılan biri tutuklu 4 aile yakınının yargılanmasına devam edildi.

Silifke 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Müslüme Yağal’ın dedesi tutuklu sanık Hasan Yağal, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, tutuksuz sanıklar anne S.Y, büyükanne A.Y. ve suça sürüklenen ağabey O.Y’nin yer almadığı duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

Duruşma 21 Eylül’e erteledi

Duruşma 21 Eylül’e erteledi

Mahkeme heyeti, kayınbabası Hasan Yağal tarafından 'cinsel saldırı'ya uğradığını iddia eden S.Y’nin İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edilerek rapor alınması için randevu tarihinin beklendiğini belirtti.

Sanıkların mevcut halinin devamına karar veren heyet, duruşmayı 21 Eylül’e erteledi.

Neler Oldu?

Neler Oldu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Müslüme'nin ölüm haberine ağlamıştı. Ölüm olayı konuşulurken, cinayetin ayrıntıları vicdanları sızlattı.

Mersin'de 10 gün boyunca aranan Müslüme bebek cansız bir şekilde bulunmuştu.

Yörük kızı Müslüme'nin kaybolduğu yerin 7 kilometre uzağında ve 500 metre yükseklikte bir dağın tepesinde bulunması akıllarda soru işareti bırakırken, küçük Müslüme'nin cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülüyordu.

Ekipler, ifadeler arasında çelişki olup olmadığını da inceledi. Baba Mehmet Yağal'ın 'Husumetlilerimiz var' açıklaması da değerlendirildi, bölgeye gelen şüpheli araçlar da incelendi.

'Kayınpederim bana tecavüz etti'

'Kayınpederim bana tecavüz etti'

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Müslüme Yağal'ın cansız bedeni, Gülnar Devlet Hastanesi'nde yapılan işlemlerin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Birime götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren jandarma ekipleri de aynı sırada baba Mehmet, anne Selvi, ağabeyleri, anneanne Müslüme Yağal, 2 halası ile bazı yakınları jandarma tarafından ifadelerinin alınması için Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Anneanne Müslüme Yağal ise gece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Aile bireylerinin gece boyunca olayla ilgili bilgi ve görgülerine yönelik ifadeleri alındı.

Müslüme'nin cesedinden alınan DNA örneği, annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. DNA örneği veren dede Hasan Yağal'ın örneklerinin ise küçük kız ile uyumlu olduğu belirlendi.

'O benim torunum öpmüşümdür'

'O benim torunum öpmüşümdür'

Müslüme’nin boynundaki tükürük izinin dede Hasan Yağal’a ait olduğu tespit edildi. Hasan Yağal’ın kendisini, “O benim torunum öpmüşümdür” diyerek kendini savunduğu iddia edildi.

Jandarmanın, Müslüme'nin annesi Sevgi Yağal'ı sorguya almasından sonra annenin 'Kayınpederim bana tecavüz etti ve erkek çocuklarımdan birisi onun oğlu' dediği öğrenildi. Anne, kayınpederin kendisini öldürmesinden korktuğu için açıklayamadığını dile getirirdi.

Müslüme olayının duyulması sonrası tutuklanan Hasan Yağal'ın, 13 yaşındaki çocuğuna da cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
38
23
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezra Dilge

Heryerinden pislik iğrençlik akan sözde bir aile olan masum bebeğe oldu..

Deneri

Bu adam netflix mi izlemiştir hayatında? Veya sosyal medya mı kullanmıştır yaylalarda? Hayır. Ahlak sağda solda gördüklerinizle bozulmaz bunun en açık örneği... Devamını Gör

Esat Bora

Müthiş yorum 👏👏

Gordon Brown

Avrupalılar edepsiz haysiyetsizdi hani

Eren

avrupa ve abd de ne sapıklıklar yaşanıyor bir araştırın derim size