Görüş Bildir
Haberler
Musa Orhan, Farah Zeynep Abdullah’a Hakaret Davası Açtı: 'Aç Köpek'

etiket Musa Orhan, Farah Zeynep Abdullah’a Hakaret Davası Açtı: 'Aç Köpek'

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Musa Orhan’ın kendisine bir kez dava daha açtığını duyurdu. Musa Orhan, 'Nitelikli cinsel saldırı' suçundan 10 yıl hapis cezası almıştı. Zeynep Abdullah paylaşımda “Şerefsiz ve göründüğü kadarıyla bir geçim yöntemi olarak adalet sistemini kullanan, daha doğrusu buna izin verilen Musa Orhan şimdi de bana tazminat davası açmış. Aç köpek” diye yazdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neler Olmuştu?

Neler Olmuştu?

Batman’ın Beşiri ilçesinde tedavi gördüğü hastanede intihara kalkışan ve 34 gün sonra 18 Ağustos 2020’de hastanede hayatını kaybeden İpek Er, bıraktığı mektupta Siirt’te görevli Uzman Çavuş Musa Orhan’ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazmıştı. Orhan hakkında Siirt 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. 

Musa Orhan'ın tutuksuz yargılanması üzerine sosyal medyadan da yaşananlara tepki yağmıştı. Mahkeme oy çokluğu ile Orhan'a 'Nitelikli cinsel saldırı suçundan en alt sınırdan' 10 yıl hapis cezası verdi. Ancak Musa Orhan, adli kontrol kararı gereği cezaevine girmemesine karar verildi. 

Cezaevine girmemesine tepki gösterenlerden biri olan oyuncu Ezgi Mola’ya ‘hakaret’ suçunu işlediği kanaatiyle 87 gün karşılığı 6 bin 960 TL adli para cezası verilmişti.

Oyuncu Hazal Kaya'ya da dava açılmıştı

Oyuncu Hazal Kaya'ya da dava açılmıştı

Farah Zeynep Abdullah da bu karara tepki gösteren bir tweet atmıştı. Söz konusu tweet hakkında Musa Orhan’ın avukatı müvekkiline hareket ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuş ve sonucunda Farah Zeynep Abdullah’ın ‘hakaret’ suçunu işlediğine hükmedilerek 65 gün karşılığı 1300 TL adli para cezası verilmesine hükmedilmişti.

Orhan ayrıca Melek Mosso’ya da dava açmıştı. Melek Mosso’nun da ‘Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret’ suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapsi istenmişti. Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola'ya destek veren oyuncu Hazal Kaya'ya da dava açılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
15
13
11
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hacı

Ya bu irkci faşist bir kizin irzina gecip olumune neden oluyor turk adaleti bunu savunuyor çıldıracağım ya Allah sizi bildiği gibi yapsın yuh size

Hacı

Bunun gibi bir işe yaramayan vasıfsız insani uzman yapiyorlar sonrada ben devletim diyor her pisligi yapıp yanina kar kalıyor

Diğdem Çakır

musa Orhan dava açınca tüm ülke harekete geçiyor ama musa Orhan bir kıza tecavüz edince tüm ülke üç maymunu oynuyor. Bkunuzda boğulun...