Görüş Bildir
Haberler
Mika'dan Mükremin Gezgin'e, TikTok'un Hayatımıza Kattığı Fenomenleri Mercek Altına Alıyoruz

etiket Mika'dan Mükremin Gezgin'e, TikTok'un Hayatımıza Kattığı Fenomenleri Mercek Altına Alıyoruz

28.07.2022 - 08:24

Son zamanlarda birçok skandala konu olan ve bütün dünyanın elinden bir an olsun düşürmediği TikTok, birçok başarılı kullanıcısını fenomen yapmayı başardı. Öyle ki bu isimler TikTok ile bir anda parladılar ve hâlâ isimlerinden söz ettirmeye devam ediyorlar. Kimisi TikTok ile sosyal medyayı daha aktif kullandı, kimisi single çıkardı kimisi de hâlâ bildiği işte devam ediyor. Gelin, TikTok sayesinde hayatımıza giren ve ünlü olan bazı fenomenlere hep beraber bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nursema Altuntaş

Nursema Altuntaş

TikTok'ta ''nnursema'' adını kullanan Nursema Altuntaş'ın takipçi sayısı 19.1 milyon ve videolarına gelen toplam beğeni sayısı ise tam tamına 415 milyon. Nursema Altuntaş, TikTok'ta herkesten farklı olarak akımlara uymuyor. Çok farklı çizim, makyaj ve üretim videoları yayınlıyor. İzleyicinin yaşı her ne olursa olsun videolarını izleyebileceği tarzda olduğu için belki de ciddi bir takipçi ve beğeni sayısına sahip. Kendisini güncel olarak Instagram'da 1.1 milyon kişi takip ederken aynı zamanda YouTube kanalına da 1.18 milyon kişi abone olmuş durumda.

Özgür Deniz

Özgür Deniz

TikTok'ta ''cellat36'' adını kullanan Özgür Deniz'in takipçi sayısı 8.6 milyon ve videolarına gelen toplam beğeni sayısı ise tam tamına 402 milyon. Genç kızların sevgilisi, Kars doğumlu ve 1.85 boyundaki Özgür Deniz'i; akım videoları ve müziklere yaptığı danslarla, dublajlarla tanıdık. Geçen sene yanan ormanlarla ilgili yapmış olduğu video ise bütün sosyal medyayı salladı ve ikiye böldü. Kendisini güncel olarak Instagram'da 1.1 milyon takipçisi bulunan Özgür Denizin YouTube kanalına olan abone sayısı ise 396 bin.

Cemre Solmaz

Cemre Solmaz

TikTok'ta ''cemresolmaz'' olarak yer alan Cemre Solmaz'ın takipçi sayısı 10.4 milyon. TikTok'ta vlog tarzında kesitler paylaşan Solmaz'ın videolarına gelen toplam beğeni sayısı ise 771 milyon. Solmaz'ın yükselişi şarkılara eşlik ettiği videolar sonrası oldu. Instagram ve YouTube'u da aktif olarak kullanan fenomenin yolu daha uzun gözüküyor. Şu anda ''Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'' ekibinde yer alan Emre Aslan ile sevgili olan Solmaz'ı Instagram'da 3 milyon kişi takip ediyor. Cemre'nin YouTube kanalında ise 2.2 milyon abonesi var.

Merve Yalçın

Merve Yalçın

TikTok'ta ''merveyalcin'' adını kullanan 19 Mayıs 1999 doğumlu Merve Yalçın'ın videoları; makyaj, günlük yaşam ve akım videoları üzerine kurulmuş durumda. TikTok takipçi sayısı 6 milyon olan fenomenin yüklediği videolara gelen toplam beğeni sayısı, 302 milyon. Sosyal medyada büyük bir kitleye sahip olan Yalçın'ın çıkışı, 2020 yılında yaptığı ''Bella'' adlı single ile oldu. Kendi şarkısını bir akım hâline getiren ve büyük bir sükse yapan fenomenin sonraki singleları da hız kesmedi. Müzik platformlarında iyi bir dinleyici sayısına ulaşan Merve Yalçın, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Kendisini güncel olarak Instagram'da 1.4 milyon kişi takip ederken aynı zamanda YouTube kanalına da 932 bin kişi abone olmuş durumda.

Mika Can Raun

Mika Can Raun

TikTok'un en sevilen isimlerinden biri de Mika Can Raun. 9 Temmuz 2001 doğumlu fenomen TikTok'ta 'mikaraung' ismiyle yer alıyor. 15.6 milyon TikTok takipçisi bulunan fenomenin yüklediği eğlenceli videolar, 238 milyon beğeni aldı. Aslen Şanlıurfalı olan fenomen, son döneme geçirdiği estetik operasyonlarla damga vurdu. Instagram hesabını tam 752 bin kişi takip ediyor. Başarılı fenomenin YouTube kanalını takip eden kişi sayısı ise 208 bin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ümit Kürşat Yalçınkaya

Ümit Kürşat Yalçınkaya

5 Mayıs 1999 tarihinde Artvin'de dünyaya gelen Yalçınkaya, özellikle Merve Yalçın ile çektiği videolardan sonra adından söz ettirmeye başladı. TikTok'ta ''kursatjuan'' adını kullanan Ümit Kürşat Yalçınkaya'nın bu platforma onu yalnız bırakmayan takipçi sayısı 3.8 milyon. TikTok videolarına gelen toplam beğeni sayısı 198 milyon olan Kürşat Yalçınkaya'nın Instagram'da 990 bin takipçisi bulunuyor. YouTube kanalına abone olanların sayısı ise 820 bin.

Berke Sezer Yardım

Berke Sezer Yardım

17 Haziran 2003 tarihinde dünyaya gelen diğer bir Juan üyesi Berke Sezer Yardım, TikTok'ta ''berkejuan'' adını kullanıyor. Yardım'ın TikTok platformundaki takipçi sayısı 4.1 milyon ve videolarına gelen toplam beğeni sayısı 266 milyon. Tıpkı ''kursatjuan'' tarzında videolar çeken fenoman, aynı zamanda müzikle de ilgileniyor. Kendisini güncel olarak Instagram'da 1.1 milyon kişi takip ederken onu YouTube kanalında takip etmeyi tercih edenlerin sayısı, 1.15 milyon.

Yaren Alaca

Yaren Alaca

TikTok sayesinde hayatımıza giren ve bu platformda ''yarenalaca'' adını kullanan Yaren Alaca'nın takipçi sayısı 5.5 milyon. TikTok'ta makyaj ve akım videoları paylaşan fenomenin çektiği videolarına gelen toplam beğeni sayısı, 423 milyon. YouTube platformunu da aktif kullanan fenomen, burada vlog videoları paylaşıyor. Alaca'nın son işi ise bir dondurma markasının yüzü olmasıydı. Kendisini güncel olarak Instagram'da 1.3 milyon kişi takip ediyor. YouTube kanalına ise 632 bin kişi, Alaca'yı mercek altına almış durumda.

Mükremin Gezgin

Mükremin Gezgin

TikTok ile hayatımıza giren bir diğer isimse Mükremin Gezgin. Hamile olduğunu söyleyerek sosyal medya gündemine bomba gibi düşen ve doğum videosu paylaşan fenomen, TikTok'ta 'mukremingezgin' adıyla yer alıyor. Hesabına yüklediği videolara 37.6 milyon beğeni alan fenomenin bu platformdaki takipçi sayısı, 1.3 milyon. Instagram platformunu da aktif olarak kullanan fenomeni Instagram'da ise 304 bin kişi takip ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
96
18
13
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aduket tarikatı

Ne kadar dalyaprak varsa tiktokta

Engin..

Bir kaçı hadi normal içerik üretiyor diğerleri üretmeden para kazanıyor ve ne ilginçtir ki milyonlarca kitleye sahipler!!

Rabia Han

ve bu kitle oy kullanıyor düşünebiliyor musunuz durumun vehametini

Yolcu

Hayatımızdaki parazitler