Görüş Bildir
Haberler
Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Bir Araya Geldi: Yeniden Mi Birlikteler?

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Bir Araya Geldi: Yeniden Mi Birlikteler?

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri ile büyük beğeni toplayan Merve Dizdar, geçtiğimiz günlerde üç yıllık evliliğini noktalama kararı almıştı. Kendisi gibi oyuncu olan ve son hala Çok Güzel Hareketler ekibinde yer alan Gürhan Altındaşar ile haziran ayında boşanan Merve Dizdar’ın ismi, rol arkadaşı Uğur Uzunel ile aşk dedikosuna karışmış ancak haberler ikili tarafından yalanlanmıştı. Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar cephesinde flaş bir gelişme yaşandı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merve Dizdar Kimdir?

Merve Dizdar Kimdir?

İki yıllık sevgililiğin ardından 2018 yılında evlenen Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, geçtiğimiz haziran ayında sürpriz bir şekilde boşanma kararı almıştı. Ünlü çift, dün akşam beraber görüntülendi. Çiftin yakınları, her ne kadar boşansalar da Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar’ın arkadaşlığının devam ettiğini ve sık sık görüştüklerini belirtiyor.

MERVE DİZDAR KİMDİR?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp Craft Tiyatro'da devam etmektedir.

İlk sinema deneyimi 'Bir Ses Böler Geceyi' filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dersane Üniversitede gibi başlıca dizilerin yanı sıra son olarak Masumlar Apartmanı adlı dizide yer aldı. Ayrıca TRT Çocuk kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan Şenliğe Doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Gökhan Altundaşar Kimdir?

Gökhan Altundaşar Kimdir?

Merve Dizdar ile boşanma kararı alan Gürhan Altundaşar, 1984 yılında doğmuştur. Ankara'da doğan Gürhan Altundaşar, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Çeşitli tiyatrolarda yer aldıktan sonra 2013 yılında İstanbul'a taşındı. 2016 yılında Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM Mutfak ekibine katıldı. 2018'de kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile evlendi. 2019 yılında Organize İşler Sazan Sarmalı adlı sinema filminde rol aldı, aynı yıl Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler 2 adlı komedi programında yer almaya başladı. Bu programdaki 'Açın Kapıyı' skeçlerinde canlandırdığı 'Necdet' karakteri ile geniş kitlelere ulaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın