Görüş Bildir
Haberler
Mayın Tehlikesi, Asgari Ücrete Zam... Bugün Yapılacak Kabine Toplantısı'nda Neler Konuşulacak?

Mayın Tehlikesi, Asgari Ücrete Zam... Bugün Yapılacak Kabine Toplantısı'nda Neler Konuşulacak?

Batuhan
28.03.2022 - 08:39

Kabine toplantısı bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Beştepe'de yapılacak. Toplantının ana gündem maddeleri, İstanbul'da yapılacak olan barış müzakereleri, Boğazdaki mayın tehlikesi ve asgari ücrete beklenen yeni zam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabinenin ağırlık gündemi Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun diplomasisine devam ediyor. Hem Putin hem de yaptığı görüşmeler savaşın sona ermesi için kritik önem taşıyor.

Boğazdaki mayın tehlikesi

Boğazdaki mayın tehlikesi

Karadeniz'de döşenmiş bazı mayınların serbest kalması neticesinde ortaya çıkan tehlike de gündemde olacak. Tedbirlere ilişkin son durum konuşulacak. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu konuya ilişkin sunum yapacak.

Asgari ücrete yeni zam olur mu?

Asgari ücrete yeni zam olur mu?

Kabinenin bir diğer başlığı ekonomi olacak. Her alanda peş peşe gelen zamların ardından asgari ücretli maaşlarında güncelleme beklentisine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretliye ilave zam le ilgili yıl ortasında adım atabileceğini söylemişti. Bu çerçevede asgari ücretlinin yanı sıra emeklilerin de beklentileri değerlendirilecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati İle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in bilgi vermesi bekleniyor.

Turizmdeki gelişmeler

Turizmdeki gelişmeler

Havalar ısınırken turizm sektörünün canlandırılmasına ilişkin çalışmalara da hız veriliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy turistlerin yoğun olarak gelmesi beklenen ülkelerle görüşmelerini sürdürüyor. Detaylara ilişkin gelişmeleri toplantıda aktaracak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüsle mücadele

Koronavirüsle mücadele

Salgınla mücadelede gelinen son durumda Kabinenin masasında olacak. Toplantının ardından Erdoğan açıklama yapacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ender Vural

yeni zamı şuan yapsalar bile haziranda yine aynı duruma geleceğiz artık farklı şeyleri deneseler

Maher

para basip dagitacaklar, hic degeri yok, ama enflasyona olan etikisi 6 ayi bulur, o 6 ay icinde secim yaparlar, ceplerine kagit parcasi girenlerde oylarini s... Devamını Gör

rcpbyrm

güzel zamlar geliyor demek ki , ya hak...