Görüş Bildir
Haberler
Maraşlı'nın Başrolü Burak Deniz Sürpriz Bir Projeye Dahil Oldu! Burak Deniz Kimdir? Burak Deniz Kaç Yaşında?

Maraşlı'nın Başrolü Burak Deniz Sürpriz Bir Projeye Dahil Oldu! Burak Deniz Kimdir? Burak Deniz Kaç Yaşında?

Müge Kakşi
03.04.2021 - 19:28

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı'da başrol oyuncusu olan Burak Deniz'den güzel bir haber geldi. Yeni bir projeye dahil olan Burak Deniz'in projesi merak edilirken ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in Cahil Periler dizisinde rol alacağı öğrenildi. Peki Burak Deniz kimdir? Burak Deniz kaç yaşında ve nereli? İşte Burak Deniz yeni projesi ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burak Deniz'den Yeni Proje

Burak Deniz'den Yeni Proje

Ödüllü yönetmen Ferzan Özpetek yeniden çekeceği Cahil Periler'in kadrosuna Maraşlı dizisindeki güçlü oyunculuğuyla adından başarıyla söz ettiren Burak Deniz'i kattı. Deniz dizide, Asaf adındaki fotoğrafçıyı canlandıracak.

“Cahil Periler” ile adını dünyaya duyuracak

Çekimleri Haziran ayında başlayacak dizi için yoğun bir hazırlık sürecinde olan Özpetek, Burak Deniz ile iki yıl önce tanıştıklarını ve oyunculuğunu yakından takip ettiğini söyledi. Tanıştıkları gün, Burak Deniz’e bir projesinde kendisiyle çalışmak istediğini söylediğini belirten Ferzan Özpetek, Cahil Periler’le bunun gerçekleşeceğini belirtti. Asaf karakterine hayat verecek olan Burak Deniz, dizinin ilk serisinin sonunu İstanbul’a yönlendiren kişi olacak. Haziran ayında İtalya’ya gidecek olan Burak Deniz ise, dizideki rolü için şimdiden çalışmalara başladı.

Burak Deniz'in Dahil Olduğu Cahil Periler Dizisi

Burak Deniz'in Dahil Olduğu Cahil Periler Dizisi

Cahil Periler dizisinin konusu ve kadrosu

Yönetmen Ferzan Özpetek tarafından, “aşkın, ailenin ve arkadaşlığın bütünleşmesinden doğan yeni anlamların öyküsü” olarak tanımlanan “Cahil Periler”, duygusal bir yolculuk boyunca gerçekleşen değişimi, Antonia’nın öyküsünde anlatıyor.

Gösterime girdiği 2001 yılında 2.5 milyondan fazla kişi tarafından izlenen “Cahil Periler”, İtalya adına katıldığı Berlin Film Festivali’nde eleştirmenlerin ve izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. İtalyan basını Ferzan Özpetek ve filme geniş yer verirken, Özpetek, “İtalyan sinemasını yeniden yaratan üç yönetmenden biri” olarak gösterildi.

Burak Deniz Kimdir? Burak Deniz Kaç Yaşında?

Burak Deniz Kimdir? Burak Deniz Kaç Yaşında?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Anne ve babası Burak Deniz küçükken boşanmıştır. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayan oyuncu 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizi ile oyunculuğa adım atmıştır.

2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandıran oyuncu, aynı dizide Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer ve Settar Tanrıöğen ile birlikte aynı kadroda yer almıştır.

2013 – 2014 yılında “Kaçak” dizisinde yer alan Burak Deniz, bu diziyle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır.

2016 yılında “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde bu kez kamera karşısına Hande Erçek ile birlikte geçmiştir.

Aynı dizide yer aldığı oyuncu Büşra Develi ile bir dönem birliktelik yaşayan Burak Deniz, yakın zamanda sevgilisi Büşra Develi ile yollarını ayırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın