Görüş Bildir
Haberler
Mahallenizde Mutlaka Bulunan 6 Karakter

Mahallenizde Mutlaka Bulunan 6 Karakter

Batuhan Özkan
23.07.2014 - 01:27 Son Güncelleme: 23.07.2014 - 12:24

1. Alışverişinizi Süpermarketten Yapınca Üzülen Bakkal

Günümüzde nerdeyse her yerde bakkalların çok yakınında süpermarketler doldu ve daha da ucuz olunca kimse bakkala gitmez oldu tabii. Bu duruma üzülen mahallemizin emektar bakkallarını unutmamak gerek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Küçükleri Koruyan, Gerektiğinde Toplarını Kaçıran Abiler.

Bunlar her mahallede vardır hemen hemen. Mahallenin küçük çocuklarını başka mahallenin çocuklarına karşı korurlar ama oyunlarını bozar, toplarını da kaçırırdı. Ayrıca bu tayfanın yegane görevi  tehlikelere karşı mahalleyi beklemektir.

3. 7/24 Sokakta Top Oynayan Çocuklar

Bu durum günümüzde azaldı tabii, artık her çocuğun evinde bilgisayar var nerdeyse ama yine de bu durum tamamen tükenmiş değil.

4. Mahallenin Gözcüleri Teyzeler

Bu teyzeler mahalle sakinlerinin  evine hangi meyveyi aldığına kadar bililer, aynı zamanda yukarıda yazdığımız top oynayan çocukların korkulu rüyasıdır. Eğer o top bu teyzelerin evine kaçmışsa çocuklar yenisini almalıdır artık.

5. Mahalle Kahvesinde Batak/Okeye Yılları Adayan Grup

Bu grup yukarıda yazdığımız abilerin bir üst versiyonudur.. Onlar hayatlarını okey,batak vb. gibi oyunlara adamıştır.

6. Mahallenin Güzel Kızı

Mahallenin genç erkeklerinin rüyalarını süsleyen tek kızıdır, o hep havalıdır, hep onun için kavgalar edilir, şiirler yazılır, ismi duvarları süsler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

köşe başında takılan... kot pantolonlarının paçaları kesik, beyaz spor ayakkabının üzerine atılmış, ellerde tesbih, mahalledeki çirkin kaşarların aşkıyla yan... Devamını Gör