Görüş Bildir
Haberler
Luppo Alan Adamın Hikayesi Twitter'da En Çok Konuşulanlar Arasına Girdi

Luppo Alan Adamın Hikayesi Twitter'da En Çok Konuşulanlar Arasına Girdi

hepiniz haklısınız
14.04.2020 - 13:50 Son Güncelleme: 15.04.2020 - 14:18

10 Nisan gecesi saat 22.00'de duyurulan ve cumartesi, pazar günü uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının ardından bazı bölgelerde izdiham yaşandı. Yaşanan bu izdiham esnasında Twitter'a düşen 'Luppo alan adam' 2 gün boyunca Türkiye'nin gündeminde en fazla yer bulan konu oldu.

Twitter'da paylaşılan ve kaynağı teyit edilmeyen, sahte haber olma olasılığı olan Luppo alan adamın hikayesini sizlerle paylaşıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10 Nisan 2020 Luppo alan adamın hikayesi

10 Nisan 2020 Luppo alan adamın hikayesi

Twitter'da bir kullanıcının paylaştığı hikayenin tam metni şu şekilde;

Herkese selamlar, saygılar. Şu sokağa çıkma yasağı haberi gelince markete gidip Luppo alan ve herkesin kızdığı ya da dalga geçtiği kişi benim kapı komşum. Bu olay hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. 

'Abi markete gittim market ana baba günü. Önce makarya ya da pirinç almak istedim kalmamıştı sonra ekmek almak istedim o da yoktu. O izdiham içinde o marketten çıkıp başka markete gidemezdim ve aç kalırım korkusu ile direkt önüme çıkan ilk yiyeceği aldım. 

Herkes sanıyor ki sanki ben sadece Luppo almak için evden çıktım ve virüs kapma riskini alarak o kadar insanın arasına girdim. Zaten evden apar topar çıktığım için ne maske ne eldivenim vardı. Sadece anlık dürtü ile aç kalmaktan korktum' dedi.

Ve arkadaşlar bildiğiniz gibi fırınların açık olacağı filan en son açıklandı yani bu komşum markete giderken fırınların açık olacağını, ekmek dağıtımı olacağını bilmiyordu. Kendisini de uzun süredir tanırım çok saf ve çok naif bir insan kendisi. 

Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Herkesin maddi durumu günlerce haftalarca yetecek kadar erzak almaya yetmeyebilir. İnsanı tek bir fotoğraf karesi ile küçümsemek ona kızmak ne kadar doğru?

Adam sadece aç kalmaktan korkmuş ve parasının yeteceği markana, ekmek, pirinç falan bulamayınca önüne çıkan ilk şeyi aldı hepsi bu. Ama günlerdir sosyal medyadan herkes kızdı ve dalga geçti kendisi ile o yüzden bunları yazmak istedim.

Herkese saygılar sevgiler.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
39
23
18
12
12
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın