Görüş Bildir
Haberler
Last Of Us Sevenlerine Müjde; Film oluyor

Last Of Us Sevenlerine Müjde; Film oluyor

Ali Çeşmeci
10.03.2014 - 18:26 Son Güncelleme: 10.03.2014 - 18:27

Last Of Us Sevenlerine Müjde

Last of Us’ın yapımcısı Naught Dog, oyunun filminin çekilmesi için 2 şirketle anlaşmaya vardı.

Naught Dog, PlayStation 3′de geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya çıkardığı Last of Us oyununu beğenenler için müjdeli bir haber verdi. Oyunun yapımcısı, resmi olarak Last of Us’ın filmini duyurdu.

Aslında haberler biraz eskiye dayanıyor. Birkaç ay öncesinde benzer haberler çıkmış ancak kısa sürede yalanlanmıştı. Ancak o dönem yapılan görüşmelerin basına sızdırılması, haberin doğruluğunu kanıtladı.

“BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAK FİLM BEKLİYORUZ”

Naught Dog’un ortaklarından Evan Wells, konuyla ilgili şunları söyledi:

”Sam Raimi, Ghost House Pictures ve Screen Gems ile Last of Us evrenine uyan bir film yapılması konusunda anlaştık. Oyun çıktığı günden itibaren bizim düşüncelerimizi karşılayan firma bulamamıştık. Şimdi Sam ve ekibi ile Screen Gems’in Last of Us hayranlarının beklentilerini karşılayacak bir film yapacağını düşünüyor ve umut ediyoruz.”

SAM RAIMI, YAPIMCI OLACAK

İlk Spider-Man üçlemesinin yönetmeni ve aynı zamanda efsane korku serisi Evil Dead’in senarist yönetmeni olan Sam Raimi, The Last of Us’ın yapımcılığını üstlenecek. Raimi, yönetmen seçimi ve senaryo kontrolü gibi konularda yetkili olacak.

Oyun, bir virüsün insanları etkilemesini ve yıllar sonra çok az sayıda kalmış insanların dünyasını anlatıyor. Oyunun ana karakterleri Ellie isimli bir kız ve ona eşlik eden Joel. Sadece PlayStation 3 için üretilen oyunun kısa hikayesi geçtiğimiz hafta piyasaya sürülmüştü.

Kaynak: http://www.unimetre.com/last-us-seven...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın