Görüş Bildir
Haberler
Kurtarılmaya Muhtaç Köpekler ile Dövmeli İnsanların Etkileyici Uyumu

Kurtarılmaya Muhtaç Köpekler ile Dövmeli İnsanların Etkileyici Uyumu

OdysseuSword
08.02.2015 - 01:07 Son Güncelleme: 08.02.2015 - 10:46

Bir kaç sene önce Nasville, Tennesse'de fotoğrafçı olan ve hala devam eden Brian Batista, kurtarılmaya muhtaç köpeklerle dövmeleri olan insanların fotoğraflarını çekmeye başlamış. Batista İnsanların evsiz köpeklere nasıl davrandığı ile, mürekkep aşığı olan dövmeli insanlara nasıl davrandığı arasında bir ilişki görmeye başlamış. ''Çoğu insan mürekkep banyosu yapmış biriyle, gezdirdiği pitbullun çok saçma olduğunu düşünüyor.'' diyen Batista ayrıca, ''O insanların genellikle aileleri ile ilgili dövmeleri, sevdikleri sanatla ilgili dövmeleri, ve hayatlarını anlatan dövmeleri oluyor ayrıca dünyanın en mutlu köpeğiyle birlikte oluyorlar. Fakat insanlar 'o köpek bir katil ailemden uzak dur' diye bağırıyor.''  demiş. Fakat Batista bu insanlarda farklı bir şey görmüş ve o da, hayvanlara ne kadar çok yardım etmek istedikleri. Ayrıca bu sevgilerini çok güzel gösteriyorlarmış.

Kaynak: http://www.huffingtonpost.com/2015/02...
İçeriğin Devamı Aşağıda

2 buçuk yıl içerisinde Tattoo & Recue programı başlamış. Batista'nın kendisinin bizzat kurtarılmış bir sürü köpek yavrusu var. Fakat ironik olsa gerek Batista'nın dövmeleri yok. 2015 yılı için hedefi ise kedileri, kuşları ve sürüngenleri içeren bir bir kitap hazırlamak. Bu sene ilk çektiği köpek Lily adında bir pitbull, hatta 2015 yılının ve Birleşik Devletleri'nin en iyi savunucu yüzü olarak adlandırılmış. Steve Lawrance adında da bir sahibi var.

Lily'in sevgisi, dövmeli insanlar onunla güzel vakit geçirirken dışarda diğer insanların ön yargılarından üstün gelmiş ve bu sevgi katlanmış. Lawrence'ın karısı, The Huffington Post'a, insanların bize karşı olan önyargısı, zaten daha önce karşılaştığı bir önyargıyla birlikte (kocasının başka ırktan olması) tokat gibi gelmiş. Misty fotoğraflara bayılmış ve fotoğrafların bu oluşan ön yargılara karşı bir duruş olduğunu düşünmüş. Ayrıca ''insanla köpek arasındaki sevgiyi betimler nitelikte.'' diye de belirtmiş.

Lily ve onun ailesi ve diğer bu gibi aileler her zaman Batista'nın ilham kaynağı olacak. Brian Batista ayrıca, '' Günümüzde çevreye saldırdığı için değil de sırf tipini beğenmedikleri için öldürülen bir sürü köpek var. Bu çok yanlış. Bir insanı ve bir köpeği dış görünüşüne göre yargılamak ise tamamen kabul edilemez. Bu çok aşağılık bir şey. Bence bazı hayvanların kurtarılmaya ihtiyaç duyması onun kendi saf özünde olan bir şey. İnsanlar gibi konuşabilselerdi. 'bize gösterilen muamele çok yanlış!' diye bağırırlardı. Madem onların insan gibi konuşma yetenekleri yok, onları anlamak ve dinlemek bize düşüyor.'' diye belirtmiş.

Bu da diğer bir ikili.

Dövmeli insanları yargılamak yanlış bir tavır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Köpeğiyle bir aile olmayı başarmış.

Renkler ve köpeğin yarattığı huzur paha biçilemez.

Hayata karşı duruşunu sergilemiş :)

''Rocco isminde köpeği olanlar için bütün dövmeler yüzde 50 indirimli''

Mutlu bir aile tablosu gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu da ayrı bir aile tablosu.

Hayvanları dinlemeyi başarmış bir dövmeli birey daha.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
5
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın