Görüş Bildir
Haberler
Kurban Bayramı Emekli İkramiyesinin Yatırılacağı Tarih Belli Oldu! Emekli Bayram İkramiyesi Kaç TL Olacak?

Kurban Bayramı Emekli İkramiyesinin Yatırılacağı Tarih Belli Oldu! Emekli Bayram İkramiyesi Kaç TL Olacak?

Ömer ÖNDER
30.06.2022 - 11:01

Kurban Bayramı için geri sayım başlamışken binlerce vatandaş bayramlardan önce emekli, şehit yakını, gazi, dul ve yetimler, iş göremezlik geliri alanlara verilen bayram ikramiyesinin ne zaman yatırılacağı ve kaç TL olacağı gibi soruları araştırmaya başladı. Bayram ikramiyesinin gündeme gelmesiyle birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ikramiyelerin hangi tarihte yatırılacağını duyurdu. Peki 2022 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurban Bayramına sayılı günler kala bayram ikramiyeleri hakkında merak edilen sorulara yanıt aranıyor. 2018 yılında başlayan uygulama ile beraber yılda iki kez bayramlardan önce emekli, dul, yetim aylığı alan vatandaşların banka hesaplarına bayram ikramiyeleri yatırılıyor. Ramazan Bayramı öncesinde yatırılan 1100 TL'lik bayram ikramiyesi sonrasında Kurban Bayramı bayram ikramiyesinin kaç TL olacağı ise merak konusu. Peki bayram ikramiyesi kaç TL olacak?

2022 Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatırılacak?

2022 Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatırılacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında 2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin 2 ve 7 Temmuz 2022 tarihleri arasında yatırılacağı duyuruldu. Bu yıl Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacak.

Bayram İkramiyesi Kaç TL Olacak?

Bayram İkramiyesi Kaç TL Olacak?

Bu yıl Ramazan Bayramında verilen bayram ikramiyesi tutarı 1100 TL olmuştu. Bu tutarın Kurban Bayramı ikramiyesinde de aynı olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Şu bayram ikramiyesi için yatıp kalkıp tayyibe secde eden ihtiyarlara sesleniyorum. Önergeyi CHP verdi akp ve mhp oylarıyla reddedildi lakin çok tepki görünc... Devamını Gör