Görüş Bildir
Haberler
Melek Mosso, Bakanlık Bünyesindeki Festivalde Sahne Alacak

Melek Mosso, Bakanlık Bünyesindeki Festivalde Sahne Alacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKP'li belediyenin 'ahlaki' gerekçelerle konserini iptal ettiği Melek Mosso'nun Bakanlık bünyesindeki festivalde sahne alacağını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV canlı yayınına katılan Bakan Ersoy, İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

Son dönemde peş peşe iptal edilen konserlere ilişkin konuşan Ersoy, 'Bizim için en önemli şey, bakanlık olarak kültür ve sanatın desteklenmesidir. Bunun için her türlü kültür-sanat aktivitesinde yer almaya çalışıyoruz. Hükümetimizin de ortak politikasıdır. Örnek verecek olursak, şu anda İstanbul'da Beyoğlu, Ankara'da da Başkent Kültür Yolu festivalleri gerçekleştirilmekte. İki festivalde toplam 10 binden fazla sanatçı, 2 binden fazla etkinlikte yer alıyor. Dünyayla kıyasladığınız zaman bu kadar geniş çapta yapılmış hiçbir organizasyon yok.' dedi.

Festivaller organize edilirken bir firma tarafından İspanyol keman virtüözü Ara Malikian'ın önerildiğini söyleyen Ersoy, sanatçının sosyal medya hesabında Atatürk'e hakaret ettiği paylaşımlarını tespit edilmesi üzerine, konserin festivalden çıkarıldığını aktardı.

"Mosso, Kültür Yolu Festivali'nde sahne alacak" 📹

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
doğan ezer

Amk şimdi de ülkenin gündemi konserler dolar olmuş coni moni

Isparta'da belediye başkanı ne kadar yobazmış. Adam kraldan çok kralcı çıktı.

Resho

Isparta'daki o vakıflar ve twitter'da şov yapan o yobaz şeref yoksunları şu an kandırılmış hissediyorlardır kendilerini... Geberin soysuzlar.