Görüş Bildir
Haberler
Bu Kez Konseri İptal Edilen Şarkıcı Melek Mosso Oldu

Bu Kez Konseri İptal Edilen Şarkıcı Melek Mosso Oldu

Emre Ordu
25.05.2022 - 20:26 Son Güncelleme: 25.05.2022 - 21:03

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri iptal edidi. Bazı muhafazakar parti ve sivil toplum kuruluşları Mosso'nun kentte konser düzenlemesine tepki göstermişti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konserinin iptal edildiği öğrenildi.

Daha önce Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sanatçı Melek Mosso'nun 3 Haziran'da bir konser vereceği duyurulmuştu. Ancak Isparta Belediyesi tarafından duyurusu yapılan konser için Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, 'Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?' demişti.

Melek Mosso'yu hedef alan Kaya, “Ülkemizde İslâmi hassasiyeti yüksek olarak bilinen ilimizde AKP belediyesince Gül Festivali namı ile düzenlenecek olan etkinliğe kültürümüze, inancımıza, ahlakımıza ve topyekun mukaddesatımıza saldırması ile bilinen Melek Mosso'nun sanatçı adı altında davet edilmiş olması, evliya yatağı olan ilimiz halkı tarafından şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşılanmıştır' demişti. 

Bazı sivil toplum kuruluşları da Melek Mosso konserinin iptali için çağrı yapmıştı. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından ortak yapılan yazılı açıklamada Melek Mosso 'Ahlaksızlığı özendiriyor' denilerek hedef alınmıştı. Açıklamada 'Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta'mız da yeri yoktur' denilmişti.

Hande Yener ve Ece Seçkin de hedef alınmıştı

Hande Yener ve Ece Seçkin de hedef alınmıştı

Daha önce de Hande Yener ve Ece Seçkin'in konserlerinin iptal edilmesi için bazı siyasi parti ve dernekler tarafından başvurular yapılmıştı.

Hande  Yener'in Batman Petrolspor'un şampiyonluk kutlamasında vereceği konserin iptal edilmesi için Yeniden Refah Partisi ve Hüda Par Batman'da kampanya düzenlemişti.Ayrıca Ece Seçkin'in Düzcespor'un şampiyonluk kutlamasında vereceği konser için de  MHP’li Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin,  'Düzce muhafazakar bir yerdir, bayan bir şarkıcı getirilmesi Düzcelilere yakışmaz' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
104
33
29
15
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Calvin Gaman

Evliyalar yata yata bütün şehirleri gezmişler herhalde. Memlekette her yer evliya yatağı.

Kzlt

Memleketi yiyip bitiren bir kereden bir şey olmazcılar ahlaktan bahsediyor. Siz kimsiniz de sürekli din ve ahlak dersi alıyoruz ya? Ahlak anlayışı sadece içk... Devamını Gör

gökhan çetin

Az kaldı. hepsi yerin 7 kat dibindeki çukurlarına geri dönecek.

Deneri

Muhafazakarlar lafa gelince ''demokrat''lar ama aslında demokrasiden nefret eden kendilerinden başkasını önemsemeyen iğrenç varlıklar. 2000 sonrası kuşağın ç... Devamını Gör