Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybeden Doktorun Son Mesajı: 'Kızlarım Küçük Sahip Çıkarsınız Değil mi?

etiket Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybeden Doktorun Son Mesajı: 'Kızlarım Küçük Sahip Çıkarsınız Değil mi?

Koronavirüs nedeniyle anne ve babasını kaybeden daha sonra da hastalığa kendi yenik düşen aile hekimi Yavuz Kalaycı'nın son mesajında, 'Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?' dediği ortaya çıktı. Kalaycı'nın son mesajını paylaşan bir doktor sosyal medyadan 'Siz hala evde sıkılıyor musunuz?' diye sordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan 56 yaşındaki Dr. Yavuz Kalaycı, koronavirüs nedeniyle annesi, babası ve kardeşini kaybetti. Kendisi de aynı hastalığa yakalanan Kalaycı, iki gün önce hayatını kaybetti.

Kalaycı'nın son mesajını meslektaşı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Erdinç Nayır sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştı.

Kalaycı'nın son mesajını meslektaşı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Erdinç Nayır sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştı.

Nayır paylaşımında, 'Bugün bir doktor arkadaşımız koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın son mesajı: 'Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?' diyerek 'Siz hala evde sıkılıyor musunuz?' şeklinde tepki gösterdi.

Haluk Levent'de Kalaycı'nın çocuklarına burs sağlayacağını açıkladı.

Haluk Levent'de Kalaycı'nın çocuklarına burs sağlayacağını açıkladı.

Nayır'ın bu paylaşımı üzerine sanatçı Haluk Levent de kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Kalaycı'nın eşi ve çocuklarıyla birlikte olduğunu belirtti. Levent şunları belirtti:

'Yavuz Kalaycı'nın eşi ve çocuklarıyla birlikteyim. Hepinizin adına başsağlığında bulundum. Eşi 'Yavuz'un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağ olsunlar' dedi. Bizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız. Ve artık bizim de kızlarımız onlar. Merak etmeyin.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel de yardım için harekete geçti.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel de yardım için harekete geçti.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel de, Twitter hesabından Yavuz Kalaycı'nın iki kızı olan fotoğrafını paylaşarak 'Bu çocukları, bu güzel yavruları kendi çocuklarım gibi okutmak istiyorum. Okuturum .. Kimle iletişime geçmeliyim? Yardım!' ifadelerine yer verdi.

Görev yaptığı hastanede tören düzenlendi

Öte yandan Aile Hekimi Dr. Yavuz Kalaycı'nın koronavirüsü nedeniyle vefatı dolayısıyla, görev yaptığı Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezinde (ASM) anma töreni düzenlendi. Törene, İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED) Yönetim Kurulu üyeleri, aile hekimleri, çalışma arkadaşları ve sağlık çalışanları katıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
744
132
27
8
8
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özgemey

Hala millet dışarı çıkıyor, hala evde sıkılıyorum bunalıyorum diyor, bakın ne hayatlar sönüyor evinde oturup sağlıklı olduğuna şükretmek varken insanları ris... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Yazarın dediği gibi tam da "düşünebilen her canlının insan olması insan olan herkesin düşünebildiği anlamına gelmiyor ne yazık ki" günlerinden geçiyoruz

hawayilmazer

Şu adamlar bizler için kendi canlarından vazgeçiyor ancak hâlâ bu insanlara saygı duymayan var. Hâlimize üzülüyorum, doktorlara kolaylık diliyorum.

Sema candelen

Abi kırın kıçınızı evde oturun zoraki değilse çalışmıyorsanız çıkmayın! Hala görüyorum internette ipini koparan bana bir şey olmaz diye geziyor! Be amk salağ... Devamını Gör