Görüş Bildir
Haberler
Korku Filmi Sevenlere Müjde! M3gan'dan Renfield'a Yeni Sezonda Vizyona Girecek En Korkunç Filmler

Korku Filmi Sevenlere Müjde! M3gan'dan Renfield'a Yeni Sezonda Vizyona Girecek En Korkunç Filmler

08.07.2022 - 00:41 Son Güncelleme: 08.07.2022 - 09:46

Korku filmi denildiğinde birçoğunuzun içinin ürperdiğini, filmi izleyip izlememek arasında tereddüt yaşadığını tahmin edebiliyoruz. Her ne kadar stres seviyesini arttırıyor gibi görünseler de aslında onlar bizim adrenalin kaynağımız. Bu nedenle biraz korkmaktan zarar gelmez, değil mi? Dünya çapında bakıldığında korku filmi izlerken en rahat olan ülkelerden biri olduğumuz için bu yapımlara daha olumlu yaklaşıyoruz. Bundan olsa gerek yeni sezondaki filmlere baktığımızda içlerinde Türk yapımlarını da görüyoruz. Aksiyon ve komediyle karışık bir şekilde yeni sezonda sizlerle buluşacak korku filmleri, herkesi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Eğer yeterince merak ettiyseniz lafı daha fazla uzatmayalım. İşte karşınızda, 2022-2023 yılında seyirciyle buluşacak en korkunç filmler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. 11th Hour Cleaning (2022)

13. 11th Hour Cleaning (2022)

Yönetmen koltuğunda Ty Leisher'ın oturduğu 11th Hour Cleaning'de bir grup suç mahalli temizleyicileri tuzağa düşer. İskandinav iblisin düşürdüğü bu tuzaktan kurtulmak ya çalışan temizlikçiler, bulundukları cinayet evinden bir an önce kaçmaya çalışır. Başrollerini Anita Leeman Torres, Chloe Brooks ve Edward Finlay gibi usta oyuncuların paylaştığı film, 5 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girecek. Korku filmi tutkunuysanız aksiyon dolu filmi kaçırmayın deriz.

12. Zehşin Cin-i Musallat (2022)

12. Zehşin Cin-i Musallat (2022)

Esra uzun yıllar önce köyden ayrılır ancak babasının ölümü üzerine köye geri döner. Bu dönüşle birlikte tuhaf olayların ortasında kalır. Türk yapımı Zehşin: Cin-i Musallat'ın yönetmenliğini İlker Tunçay yapıyor. Başrollerini Engin Kahya, Gökçen Derbeder, Gürkan Erduvan ve Berk Güldoğan paylaşıyor. Büyük ses getirecek korku dolu film, 8 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girecek. Bir göz atın deriz.

11. Attachment (2022)

11. Attachment (2022)

Maja Leah'ya aşık olur ve onun peşinden Londra'ya kadar gider. Orada Leah'nın annesiyle tanışır ve artık Maja için hayat yeniden başlar. Maja'nın Londra'ya gitmekle pişman olup olmadığını 28 Temmuz 2022 tarihinde göreceğiz. Yönetmen koltuğunda Gabriel Bier Gislason'un yer aldığı Attachment filminde David Dencik, Ellie Kendrick ve Sofie Grabol gibi önemli oyuncular yer alıyor.

10. Call of the Void (2022)

10. Call of the Void (2022)

ABD yapımı Call of the Void filminin hem yönetmenliğini hem senaristliğini James B. Cox yapıyor. Film oyuncuları ve konusuyla dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor. 2022 yılının son aylarına doğru vizyona girmesi beklenen film, adrenalin sevenlerin merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Filmde işinden ayrılan ve biraz yalnız kalmak isteyen Moray'in konuşu ele alınıyor. Bir kayak kulübesine giden Moray, dost sandığı kişilerin korkunç yüzlerini keşfeder. Şahit olduklarından sonra ise aklında tek bir soru oluşur, 'Şimdi ne olacak?'

9. He's Watching (2022)

9. He's Watching (2022)

Yine bir ABD yapımı korku filmiyle karşınızdayız. Adından bile ne kadar korkutucu olduğu anlaşılan He's Watching, korku dolu dakikalar vadediyor. Müthiş bir senaryoyla vizyon tarihini bekleyen filmin yönetmenliğini ABD'nin ünlü yönetmenlerinden Jacop Aaron Estes üstleniyor. Filmde Iris Serena Estes, Gerald Davis ve Jacob Estes gibi isimler yer alıyor. Ebeveynleri hastalıktan kurtulmaya çalışan iki kardeş birbirleriyle şakalaşırlar. Ancak izlendiklerinin farkında olmazlar ve işin kötüsü onları izleyen de artık oyuna dâhil olmak ister.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Başlangıç: Ye'cüc Me'cüc (2022)

8. Başlangıç: Ye'cüc Me'cüc (2022)

28 Ekim 2022 tarihinde vizyona girecek olan Başlangıç: Ye'cüc Me'cüc, korkuyu iliklerine kadar hissetmek isteyenlerin sabırsızlıkla beklediği filmlerden biri. Yönetmen koltuğunda Batuhan Gündüz yer alıyor. Filmi izlemek için gerekli olan en önemli olan şey: cesaret. Eğer cesur olduğunuzu düşünüyorsanız o zaman bu film tam size göre.

7. M3gan (2023)

7. M3gan (2023)

Çekimlerine 2021 yılında başlanan M3gan, uzun süredir seyirciyle buluşabilmek için çekimler gün sayıyor. Yönetmenliğini Gerard Johnstone'un yaptığı filmin senaryosunu ünlü yazar Akela Cooper ve James Wan birlikte kaleme alıyor. ABD yapımı korku filminin başrollerinde Kimberley Crossman, Allison Williams, Violet McGraw ve Ronny Chieng yer alıyor. Hem bilim kurgu hem korku türündeki film, izleyicilerine adrenalin dolu dakikalar yaşatacakmış gibi duruyor. Filmde oyuncak firmasında çalışan bir robotik mühendisi, kendi başına yaşayabilen robot geliştirir. Gerçeğe yakın tasarlanan bu oyuncak bebekle korkmaya hazır mısınız?

6. Headless Horseman (2023)

6. Headless Horseman (2023)

Jose Prendes'in yönetmenliğin yaptığı Headless Horseman, izleyicilerine iyi bir korku filmi izlemeyi vadediyor. Nic Caruccio, Amanda Jones ve Ethan Daniel Corbett gibi oyuncuların yer aldığı filmin senaristliğini yönetmen koltuğundaki Jose Prendes yapıyor. Filmin 15 Ocak 2023 tarihinde izleyicisiyle buluşması bekleniyor. Korku tutkunları bu filmi kaçırmamalı.

5. Knock At The Cabin (2023)

5. Knock At The Cabin (2023)

Birçok başarılı filme imza atan M. Night Shyamalan, uzun süredir Knock at the Cabin filmi üzerine çalışıyordu. İzleyici kitlesine en sonunda vizyon tarihini duyurdu. Knock at the Cabin, 3 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek. Shyamalan'ın diğer filmlerini izleyip beğenmişseniz bu filmi de mutlaka izlemelisiniz. Altıncı His, Glass, Zamanda Tutsak, Ölümsüz ve Ziyaret gibi başarılı filmlerinden ötürü Shyamalan'ın yeni projesi büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki Shyamalan bu beklentiyi karşılayabilecek mi, hep beraber göreceğiz.

4. The Haunted Mansion (2023)

4. The Haunted Mansion (2023)

Daha çok doğaüstü korkulara değinen korku komedi tarzındaki The Haunted Mansion, Justin Simien tarafından yönetiliyor. Film, küçük bir köşkte yaşanan doğaüstü olayları anlatıyor. Katie Dippold'un kaleminden çıkan filmde, Gabbie rolünü Rosario Dawson, Harriet rolünü Tiffany Haddish, Ben Matthias rolünü ise Lakeith Stanfield canlandırıyor. Ayrıca filmde Owen Wilson ve Danny De Vito da yer alıyor. Filmin vizyon tarihi, 10 Mart 2023 olarak duyuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Renfield (2023)

3. Renfield (2023)

Âşık olduktan sonra işinden ayrılmak isteyen Kont Drakula'nın yardımcısı olan Renfield, hayal gördüğü düşünüldüğü için akıl hastanesine kapatılır. Yönetmen koltuğunda Chris Mckay'in yer aldığı Renfield, diğer Drakula filmlerine hiç benzemiyor. Aksiyon ve korku dolu bir filmin başarılı senaryosunu Robert Kirkman ve Ryan Ridle birlikte üstleniyor. Nicholas Hoult, Nicolas Cage ve Awkwafina gibi ünlü oyuncuların yer aldığı filmin 14 Nisan 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Drakula sevenlere duyurulur! Uzun zamandır Drakula'yı ekranlarda görmemiştik. Hâliyle fanları da bu korku dolu filmi sabırsızlıkla bekliyor.

2. Last Voyage of the Demeter (2023)

2. Last Voyage of the Demeter (2023)

Londra'ya özel bir kargo taşımakla görevli Demeter isimli Rus yelkenlisinde garip olaylar yaşanır. Geminin içerisindeki mürettebatın bir kısmı vahşice öldürülür. Gün geçtikçe yaşadıkları olaylar daha da şiddetlenir. Mürettebat ise bu zorlu süreçte hayatta kalmak için her şeyi yapar. Yönetmen koltuğunda Andre Qvredal'ın oturduğu Last Voyage of the Demeter, ABD yapımı bir korku filmi. Senaryosu Zak Olkewicz tarafından yazılan film, 1897 Bram Stoker romanı Drakula'dan bir bölüm olan ''Kaptan'ın Günlüğü''nün bir uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Corey Hawkins, Aisling Franciosi, David Dastmalchian ve Liam Cunningham gibi önemli oyuncular filmde rol alıyor. Filmin 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

1. The Exorcist (2023)

1. The Exorcist (2023)

İlk olarak 1973 yılında seyirciyle buluşan korku dolu The Exorcist filmi, aynı isim altında tekrar karşımıza çıkıyor. Genç bir kızın bedeninin şeytan tarafından ele geçirilmesi üzerine ailesinin kızlarını kurtarmak için 2 rahipten yardım almasının ardından yaşanan olayları anlatan filmin yönetmenliğini David Gordon Green yapıyor. Universal ve Blumhouse'un yapımcılığını üstlendiği filmin 13 Ekim 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Üçleme olarak çıkacağı söylenen yapımlar için Universal ve Blumhouse'un tam 400 milyon dolar harcayacağı konuşuluyor. Bu kadar büyük bütçe de hâliyle beraberinde büyük beklenti getiriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
5
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
erkan şakar

james wan ve Shyamalan iyidir.

Gizem Yenikler

Korku severim.