Görüş Bildir
Haberler
Kız Kıza Gecelerin Favorisi Olacak 13 Nefis Film

Kız Kıza Gecelerin Favorisi Olacak 13 Nefis Film

İtiraf edelim klasik aşk filmlerini de, kız arkadaşlık bağlarının işlendiği dizi/filmleri de çok seviyoruz. Kendimizi iyi hissettiren ve izlendikten hemen sonra kız kıza tatil planlarının yapıldığı bu filmleri sizin için derledik.👇

Kaynak: https://www.beyazperde.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mean Girls (Kötü Kızlar)

1. Mean Girls (Kötü Kızlar)

IMDb 7,0

Afrika'da doğup, büyümüş olan Cady'nin Anne ve babası zoolog'tur. ABD'ye yerleşip orada liseye başlamasıyla işler değişir. Okulun popüler kızı Regina George, eski sevgilisine aşık olan Cady ile uğraşmaya başlarlar. Eğlenceli ve oldukça pembe olan bu film, 2004 yılı yapımlı ve yönetmen koltuğunda Marks Waters yer almaktadır. Lindsay Lohan ve Rachel McAdams gibi isimler başrolü paylaşmıştır.

2. The Devil Wears Prada (Şeytan Marka Giyer)

2. The Devil Wears Prada (Şeytan Marka Giyer)

IMDb 6,9

New York'ta geçen filmde, gazetecilikten yeni mezun olan Andrea Sachs yeni bir işe girer. Hayali iyi bir gazeteci olmak olan Andrea başarıyı yakalar. Yeni bir hayat ve yeni bir dünya karşısına çıkan Andy kendini yabancı hisseder. Eski hayatını ve eski dostlarının, sevdiklerinin şimdi yanında olmaması Andy'yi rahatsız etmektedir. 2006 yapımlı filmin yönetmenliğini David Frankel yapmıştır.

3. A Cinderella Story (Bir Külkedi Masalı)

IMDb 5,9

2004 yapımlı filmin başrol oyuncuları, Hillary Duff ve Chand Michael Murray'dir. Babasının ölümünden sonra Sam, üvey annesi ve kızlarıyla yaşamaya başlar. Babasından kalan lokantası ve okul arasında hayatı devam eden Sam'in tek mutluluğu sanal alemdeki aşkıdır. Tabii bu aşkı okulun en popüler çocuğu olması onu büyük hayal kırıklığına uğratır.

4. The Sisterhood of the Traveling Pants (Gezgin Pantolon Kardeşliği)

4. The Sisterhood of the Traveling Pants (Gezgin Pantolon Kardeşliği)

IMDb 6,5

2005 yapımı film, 4 yakın arkadaşın gençlik yıllarının sonuna gelmeleri ve artık yollarının başka yönlere çevrilmesi üzerine kuruludur. Birbirlerine bağlı kalmak amacıyla, bir yola başvururlar. Bu 4 yakın arkadaşın, bedenine tam oturan bir kot pantolonu sürekli değişecek ve böylelikle devamlı birbirlerini görmüş olacaklardır. Yönetmenliğini Ken Kwapis'ın yaptığı başrollerinde ise Alexis Bledel, Blake Lively, America Ferrera ve Amber Tamblyn yer almaktadır.

5. The Princess Diaries ( Acemi Prenses)

5. The Princess Diaries ( Acemi Prenses)

IMDb 6,4

Başrollünü Anne Hathaway'in oynadığı 2001 yapımlı filmde, sıradan bir hayatı olan Mia babasının ölümüyle yıkılmıştır. Bu ölüm sonrası olağanüstü bir şey olur. Mia aslında bir Avrupa ülkesinin prensesidir. Gittiği ülkede büyükannesi onu bambaşka birine çevirmeye çalışır. Filmin yönetmenliğini Garry Marshall yapmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 13 Going on 30 (Keşke 30 Olsam)

6. 13 Going on 30 (Keşke 30 Olsam)

IMDb 6,2

Tuttuğunuz dileklere dikkat edin! Her an gerçek olabilir. On üçüncü yaş gününü kutlayan Jenna, arkadaşı Lucy'nin bir oyunuyla başına umulmadık şeyler gelir. Hoşlandığı kişi Matt'in karşısında küçük düşürülen Jenna'nın tek istediği Matt'le 30 yaşına kadar bir daha karşılaşmamaktır. Elindeki dilek tozuyla bu dileği gerçekleşen Jenna'nın hayatı artık bambaşkadır. Keyifli ve sürükleyici bir film olan 13 Going on 30 (Keşke 30 Olsam)'nin yönetmenliğini Gary Winick yapmıştır. Başrol oyuncusu Jennifer Garner ve Mark Ruffalo'dır.

7. Bring It On (Gençlik Ateşi)

IMDb 6,0

2000 yılının başarılı filmin yönetmen koltuğunda Peyton Reed oturmaktadır. Rancho Carne Lisesi'nin futbol takımının daha dikkat çekici özelliği ise amigo kızlarıdır. Dansları, stilleri ile okulun göz bebeği olan kızların dans koreografilerinin çalıntı çıkması üzerine konuyu izleyen filmin başrollerinde ise Kristen Dunst, Gabrielle Union ve Eliza Dushku yer almaktadır.

8. The Other Woman (Öteki Kadın)

8. The Other Woman (Öteki Kadın)

IMDb 6,0

2014 yapımlı filmin başrollerinde Cameron Diaz, Leslie Mann ve Kate Upton gibi güzel oyuncular yer almaktadır. Mükemmel bir evliliği olduğuna inanan Kate King'in kapısını yine mutlu bir ilişki olduğuna inana Carly çalar. Aslında sevgilisinin kapıyı açmasını bekleyen Carly, zamanla Kate ile bir arkadaşlık kurar. Mark'tan intikam almak isteyen Carly ve Kate, Mark'ın başka biriyle daha ilişki yaşadığını öğrenince Amber'a da gerçekleri anlatırlar. Artık intikam almak için her şey tamamdır.

9. Friends with Money (Benim Zengin Dostlarım)

9. Friends with Money (Benim Zengin Dostlarım)

IMDb 5,8

Olivia işinden ayrılmıştır. Artık kendini kocaman bir boşlukta hisseder. Geleceği için endişelenen Olivia çevresini de sorgulamaktadır. Sorgulayacağı şeylerin başında zengin arkadaşları gelir. Yönetmenliğini Nicole Holofcener'ın yaptığı başrollerinde ise Catherine Keener, Jennifer Aniston ve Frances McDormand yer almaktadır.

10. Sex and the City

IMDb 5,6

Dizisinin olmasının yanında 2008 ve 2010 yılında devam filmleri de çekilen Sex and the Cıty kadınların özgür ve eğlenceli hayatlarını gözler önüne seren bir filmdir. Başlarına gelen her şeyi birlikte üstesinden gelen, çok güzel bir arkadaşlık hikayesini konu alan filmin yönetmenliğini Michael Patrick King yapmıştır. Başrollerinde ise Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ve Cynthia Nixon gibi önemli isimler yer almaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Bling Ring (Pırıltılı Hayatlar)

IMDb 5,6

Nicki'nin hayali Hollywood'a gidip Beverly Hills'te lüks bir yaşam sürmektir. Artık hayal kurmak yerine harekete geçen Nicki yakın arkadaşlarını ikna eder ve bir çete ortaya çıkar. Ünlüleri takip edip, evde olmadıkları an evlerini soyan bu çete medyanın da dikkatini çeker. Gerçek olaylardan esinlenen 2013 yılı yapımlı filmin yönetmenliğini Sofia Coppala yapmaktadır. Emma Watson, Kate Chang ve Israel Broussard gibi isimler başrolde yer almış.

12. Bride Wars (Gelinlerin Savaşı)

12. Bride Wars (Gelinlerin Savaşı)

IMDb 5,5

Hayatlarının amacı bir gün beyaz gelinliği giymek olan, Liv ve Emma sonunda istediklerine kavuşmak üzeredir. Birlikte hazırlandıkları büyük günde, yapılan bir hata sonucu evlilik tarihleri aynı güne alınmıştır. Güzel dostluk bir anda bir düşmanlığa dönüşür. 2009 yapımı filmin başrollerini Kate Hudson ve Anne Hathaway'in paylaştığı, romantik komedi severlerin kaçırmaması gereken bir film.

13. The Perfect Man

13. The Perfect Man

IMDb 5,5

Başrolünde yine Hillary Duff'ın yer aldığı bir filmle karşınızdayız. Jean doğru insanı bir türlü bulamayan ve her bulamadığında da işini, şehrini, hayatını değiştiren bir annedir. Kızı Holly bu durumdan çok sıkılınca annesine çiçek göndermeye, mektup yazmaya başlar. Bunları bay mükemmelin gönderdiğine inanan Jean için her şey güzeldir. Ama yalanları başını ağrıtan Holly için hayat pek iyi gitmemektedir. 2005 yılı yapımlı filmin yönetmenliğini Mark Rosman yapmıştır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?