Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda Sadi Kimdir? Kırmızı Oda'ya Geri Dönen Erkan Petekkaya Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Kırmızı Oda Sadi Kimdir? Kırmızı Oda'ya Geri Dönen Erkan Petekkaya Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

CansinA
27.01.2022 - 14:23

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin uzun zamandır ilgisini gören Kırmızı Oda dizisinde sevenlerini şaşırtacak bir gelişme yaşandı. Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu Kırmızı Oda dizisinde bazı oyuncular seyirciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kırmızı Oda'da Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi karakteri daha önce diziden ayrılmıştı, bu ayrılık seyircileri üzse de yeni bölüm fragmanında Sadi’nin diziye yeniden dahil olduğu görüldü. Peki, Kırmızı Oda Sadi kimdir? Erkan Petekkaya kaç yaşında, nereli? Erkan Petekkaya hakkında merak edilenler haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Oda'da Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi karakteri daha önce diziden ayrılmıştı, bu ayrılık seyircilerde büyük bir üzüntü yaratmıştı. İzleyenleri sevindirecek hamle ise yeni bölüm fragmanı aracılığıyla geldi. Fragmanda diziye geri döndüğü görülen Sadi dizinin sıkı takipçilerini heyecanlandırdı. Peki, Kırmızı Oda Sadi kimdir? Erkan Petekkaya kaç yaşında, nereli? Erkan Petekkaya hakkında merak edilenler haberimizde...

Petekkaya'nın Kırmızı Oda'da Canlandırdığı Sadi Karakteri Kimdir?

Petekkaya'nın Kırmızı Oda'da Canlandırdığı Sadi Karakteri Kimdir?

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisine geri döndü. Sadi karakterine hayat veren başarılı ismin dönüşü izleyicileri sevindirdi. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi, panik atak nedeni ile doktor hanımın yanına gelmişti. Sokaklarda büyüyen Sadi’nin yeni bölümde babası ile karşı karşıya geldiği görüldü.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Erkan Petekkaya Kimdir?

12 Aralık 1971 yılında Elazığ'da doğan Petekkaya, aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul'da geçirmiş ardından Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazanarak oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu Devlet Tiyatroları oyuncusudur. 

2005 yılında Köpek dizisinde Yılmaz karakteri başrolde oynayan Petekkaya, Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında aday gösterildi. 2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan adlı karakteri canlandırarak başarılı bir oyunculuk sergilemiş, adından daha çok söz ettirir olmuştur. 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Dila Hanım adlı dizide Hatice Şendil ile başrolü paylaşmıştır. Paramparça dizisinde Cihan karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın