Görüş Bildir
Haberler
TV
Kardeşlerim Dizisine Bomba Transfer!

Kardeşlerim Dizisine Bomba Transfer!

Müge Kakşi
23.04.2021 - 18:02

ATV erkanlarının oldukça sevilen dizisi Kardeşlerim'e yeni bir oyuncu transfer oldu. Dizinin 24 Nisan Cumartesi ekranlara gelecek olan 10. bölümüne yakışıklı oyuncu Berk Ali Çatal dahil olacak. Dizide Tolga karakterine hayat verecek olan oyuncu şimdiden oldukça merak ediliyor. Peki Berk Ali Çatal kimdir? İşte Berk Ali Çatal Kardeşlerim dizisi transfer haberi ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardeşlerime Bomba Transfer

Kardeşlerime Bomba Transfer

atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Dizinin yarın akşam (24 Nisan Cumartesi) ekrana gelecek olan 10. bölümü itibariyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Berk Ali Çatal, ‘Tolga’ karakterine hayat verecek.

‘BU PROJEDE YER ALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM’

Çok güzel bir hikâyeye ve kadroya sahip bir projede yer alıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Çatal; “Biraz ilginç ve merak uyandıran bir karaktere hayat veriyorum. Tolga ile benzer huylarımız da var tabii. Bazı yerlerde çok uzakmışız gibi görünsek de aslında bir o kadar yakınız birbirimize. Ben Tolgayı canlandırırken çok keyif alıyorum, umarım izleyiciye de bu hisler geçer ve hemen sahiplenirler” dedi.

Kardeşlerim'in Tolga'sı Berk Ali Çatal Kimdir?

Kardeşlerim'in Tolga'sı Berk Ali Çatal Kimdir?

Berk Ali Çatal Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. 2009 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde çok önemli film projelerinde yer aldı.

Berk Ali Çatal 4 Mart 1995 İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra Üniversite eğitimine İstanbul Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde sürdürdü. Ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde temel oyunculuk eğitimi aldı.

Berk Ali Çatal kameraların karşısına ilk kez 2009 yılında “Aile Reisi” dizisi ile adım attı. Ardından uzun bir süre sonra 2014 yılında “Beni Böyle Sev” dizisi ile ekranlara geri döndü. 2017 yılında “Umutsuz Ev Kadınları”, “Muhteşem Yüzyıl: Kösem”, Söz” dizilerinde rol aldı. 2018 yılında “Vatanim Sensin” dizisinde rol aldı. 2020 yılında “Çukur” dizisinde “Sercan” rolüne hayat verdi.

Berk Ali Çatal 2020 yılında Kırmızı Oda Bayram karakterini canlandırdı. Berk Ali Çatal boyu 1.84 cm kilosu 72 kg burcu Balık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın