Görüş Bildir
Haberler
Kardeşlerim Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Kardeşlerim Dizisinden Hangi Oyuncu Ayrılıyor?

Kardeşlerim Dizisinde Beklenmedik Ayrılık! Kardeşlerim Dizisinden Hangi Oyuncu Ayrılıyor?

GNS
27.01.2022 - 23:35

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Cumartesi günleri 20:00'da yayınlanan dizinin genç oyuncu kadrosu ve hüzünlü hikayesi dikkat çekiyor. Bu cumartesi 37. bölümüyle ekranlara gelecek dizide yaşanacaklar sabırsızlıkla beklenirken seyirciyi şaşırtan bir haber geldi. Hangi oyuncu Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor? Kardeşlerim dizisinden kim ayrılıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kardeşlerim dizisi beklenmedik bir ayrılıkla sarsılıyor. Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak gibi isimlerin yer aldığı dizi, cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olarak ATV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. tv100'de yayınlanan bir habere göre 38. bölümde bir oyuncunun kadrodan çıkacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Nilsu Yılmaz Diziden Ayrılıyor

Nilsu Yılmaz Diziden Ayrılıyor

ATV’nin NGM Medya imzalı dizisi “Kardeşlerim”, genç ve dinamik oyuncu kadrosuyla son derece dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Projeye sezon başında Cemile rolüyle katılan Nilsu Yılmaz'ın diziye veda edeceği söyleniyor. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı’nda öğrenim gören 21 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği 38. bölümde diziye veda edeceği ifade edildi.

Nilsu Yılmaz Yeni Projeleriyle Geliyor

Nilsu Yılmaz Yeni Projeleriyle Geliyor

Aynı zamanda BKM tarafından çekilecek UFO isimli sinema filmiyle beyazperdeye gelmesi beklenen Nilsu Yılmaz’ın mart ayında izleyiciyle buluşmak için sabırsızlandığı ifade ediliyor. Oyuncunun yer aldığı Pastel Film imzalı Katil Kim adlı projesinin yayın tarihi ise sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın