Karadağ Parlamentosu'nda eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Anayasa Komisyonu oturumunun yapıldığı salona muhalefet milletvekilleri sis bombası attı. Bu anlarda kaos oluşurken, muhalif vekiller Anayasa Mahkemesi hakimlerinin emekli edilmesini 'Anayasal darbe' olarak nitelendirdi.
Sis bombasının ardından görüşmeler devam etti. Sis bombasının atıldığı anlar ise sosyal medyada gündem oldu.
Sık sık kavgaların yaşandığı Karadağ Meclisi'nde bu kez akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Muhalefet vekilleri, Anayasa Komisyonu toplantısında salona sis bombası attı.

Ülkede Anayasa Mahkemesi hakimlerinin emeklilikleri büyük tartışmalara yol açtı. Toplantının konusu da hakimlerin emeklilik şartlarını yerine getirip getirmedikleri ve yeni hakimlerle seçim sürecinin başlatılmasıydı.

Muhalefet milletvekilleri, bu kararı "anayasal darbe" olarak nitelendirirken, çok konuşulan bir protestoya imza attılar.

Toplantıyı sis bombasıyla bölen vekiller kısa süreli kaosa yol açtı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı👇🏻

👇🏻
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
ve kimse "sis atma oç" esprisi yapmamış. felaket
Yetişemedim... :(