Görüş Bildir
Haberler
Kabataş İskelesi Bugünden İtibaren 2 Yıl Kapalı

Kabataş İskelesi Bugünden İtibaren 2 Yıl Kapalı

ATKN
11.08.2016 - 12:11 Son Güncelleme: 11.08.2016 - 15:36

İstanbul'daki Kabataş Vapur iskeleleri 'Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı' nedeniyle bu sabah saatlerinden itibaren deniz trafiğine kapatıldı. Sabah iskeleye gelenler başka iskelelere yönlendirildi. Çalışma nedeniyle Kabataş’taki vapur iskeleleri, yaklaşık 2 yıl deniz trafiğine kapalı kalacak. Martı Projesi ve Kabataş iskelesi sosyal medyanın gündeminde... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Kabataş Vapur iskelesi kapatıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 'Çalışma nedeniyle Kabataş’taki vapur iskeleleri yaklaşık 2 yıl deniz trafiğine kapalı kalacak. Kabataş sahilinde deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığını enteğre edecek modern bir transfer merkezi yapılacak. Trafik yeraltına alınarak sahil boyunca kesintisiz yaya akışı sağlanacak. Bu çalışma nedeniyle Kabataş vapur iskeleleri yaklaşık iki yıl deniz trafiğine kapatılacak' denildi.

Bilgilendirme panosu asıldı

Bilgilendirme panosu asıldı

Sabah saatlerinde 'Seferlerimiz 11.08.2016’dan itibaren Kabataş- Adalar seferlerimiz Eminönü’nden yapılacaktır' yazılı not asıldı. 

İskelenin kapandığından haberi olamayan yolcular başka iskelelere yönlendirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yolcuların mağdur olmaması için Tramvay ve Füniküler sistemleri bir süre daha çalışmaya devam edecek. Taksim, Eminönü, Beşiktaş bölgelerine ulaşımını sağlamak amacıyla ring seferleri başlatılacak. Ayrıca bölgeden geçen otobüs sayıları arttırılacak.

Kabataş İskelesini kullanan yolcular;

  • Şehir Hatları, Kadıköy-Kabataş, Kabataş- Adalar ve Uğramalı Boğaz Hattı seferlerinin Kabataş iskelesi yerine, Şehir Hatlarının kullandığı Beşiktaş ve Eminönü iskelelerinden,

  • İDO Kadıköy-Kabataş, Kabataş- Adalar seferlerinin Kabataş iskelesi yerine, İDO’nun kullandığı Beşiktaş ve Yenikapı iskelelerinden,

  • Dentur İşletmeleri Kabataş-Üsküdar seferlerinin Kabataş iskelesi yerine, Dentur Avrasya’nın kullandığı Beşiktaş iskelesinden seferlerini yapacaklar.

  • BUDO Kabataş-Bursa seferlerini ise; gerekli izinlerin alınması kaydıyla Eminönü (Katip Çelebi) iskelesinden yapacaklar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
94
62
55
17
14
10