Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de Yılbaşı Kutlamıyoruz' Bildirisi

İzmir'de Yılbaşı Kutlamıyoruz' Bildirisi

Onedio Medya
31.12.2015 - 17:39

İzmir'de sarıklı, sakallı ve cübbeli kişiler kentin merkezi yerlerinde 'Sıla Vakfı İzmir' imzasıyla, 'Dünyayı kan gölüne çeviren Hıristiyanların geleneği olan yılbaşını kutlamıyoruz... Çünkü biz Müslümanız' yazılı bildiri dağıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılbaşı öncesi iki gün boyunca İzmir'in Bornova ve Konak ilçelerinde yayaların yoğun olduğu Konak Meydanı, Basmane, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, metro istasyonu çıkışlarında sakallı, sarıklı, cübbeli bazı kişiler 'Yılbaşını Kutlamıyoruz' başlıklı bildiri dağıttı.

'Sıla Vakfı İzmir' imzalı bildirilerin iki sarıklı ve cübbeli kişi tarafından 31 Aralık'ta da Konak Meydanı ve Kemeraltı'nda dağıtıldı. İzmir'in simgesi tarihi Saat Kulesi, Valilik, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bulunduğu Konak Meydanı'nda dağıtılan bildirileri bazı kişiler almadığı, bazılarının ise alıp okuduğu görüldü. Cübbeli ve sarıklı kişiler yılbaşı alışverişinin yoğun olduğu Kemeraltı'nda dağıtımı sürdürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önyüzünde 'Dünyayı kan gölüne çeviren Hıristiyanların geleneği olan Yılbaşını kutlamıyoruz... Çünkü biz Müslümanız' yazılı bildiride, 'Sırf Müslüman oldukları için Afganistan'da, Gazze'de, Myanmar'da, Arakan'da Filipinler'de, Çeçenistan'da, Irak'ta ve Suriye'de bütün dünyanın gözleri önünde Müslümanlar öldürülmekte ve sen, katillerin yılbaşını kutlarken onlar da Müslümanları öldürmeye devam edecek. Yılbaşı adetinin sahibi Hıristiyanlar işkencelerle Müslümanları inim inim inlettiler. Bunları unuttun mu? Bunlar kanına dokunmuyor mu?' ifadeleri yer aldı.

Bildiride ayrıca 'O Hıristiyanlar bize uyuyorlar mı? Neden biz hep onlara uyuyoruz? Onlar bizim dini bayramlarımızın hangi birine uyuyor ve kutluyor. Hiç Müslüman olmayan birini Kurban Bayramı'nda kurban keserken gördünüz mü? Ramazan Bayramını kutlarken gördünüz mü? Tabii ki hayır!' cümleleri dikkati çekti.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
2
2
1
0