Görüş Bildir
Haberler
İtalyan Sosyal Medya Fenomeninin Makyajsız Hali Bambaşka Biri! Görenler İnanamadı...

İtalyan Sosyal Medya Fenomeninin Makyajsız Hali Bambaşka Biri! Görenler İnanamadı...

TikTok içerik yaratıcısı Fabiola Baglieri, birçok benzer yorum aldıktan sonra Bay Bean'in kızı olduğunu iddia ediyor. Hayranlar onu Mr. Bean'e benzediği için trolledi ve bu yorumlara verdiği yanıt oldukça komikti. 18 yaşındaki İtalyan sosyal medya fenomeninin sosyal medyada yaptığı makyajlarla değişimi gündeme oturdu. İşte o fotoğraflar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stil ve güzellik ikonları söz konusu olduğunda Mr Bean, listenin en başındaki isim sayılmaz. İşte tam da bu yüzden, Fabiola Baglieri 'Mr Bean'in kızı' lakabını aldığında buna pek sevinmedi.

İtalyan sosyal medya fenomeni, TikTok'ta paylaştığı makyajsız videoda, 'Mr Bean'in kızı olduğunuzu hayal edin... ne kabus!' diye yazdı.

Makyajsız halinin Mr Bean ile karşılaştırılmasıyla dalga geçen Fabiola, sosyal medya paylaşımlarında makyajlı fotoğraflarını da paylaşınca takipçileri güzelliği karşısında şoka girdi.

Fabiola Baglieri'nin dönüşümü o kadar göz alıcıydı ki, erkekler İtalyan fenomenin paylaştığı fotoğraflardan sonra, kendilerini kadınlara güvensiz hale getirdiğini söylemeye bile başladılar.

Bazı takipçileri 'Makyaj mucizeler yaratır! Artık kızlara güvenemem!' diye yazdı. Bunun üzerine İtalyan fenomen, 'Erkekler her zaman makyaj yaptığınızda kızların nasıl göründüğüne güvenemeyeceklerini söylerler ama makyaj yapmanız gerektiğini ilk söyleyen onlar olur.' diye yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Makyajlı da makyajsız da çok güzel. Hepimizin özgüvenli hissetmek için makyaja ihtiyacı yok. Bazılarımız bunu bir sanat olarak yapıyoruz. Çılgın bir yeteneği var. Saygı duymamak elde değil!'

Diğer insanlar, dönüşüm öncesi videoda Fabiola'nın kendini daha çirkin göstermek için makyaj yapıyor gibi göründüğüne dikkat çekti.

'İnsanların nasıl anlamadığına inanamıyorum. Kendini 'kötü' göstermek için makyaj yapıyor, ardından fotoğraftan sonra da normal makyajını yapıyor. O aslında gerçek bir doğal güzel.'

Bir diğer sosyal medya kullanıcı da, 'Makyajın özelliklerinizi değiştirmek yerine nasıl geliştirdiğini gösteren mükemmel bir gösteri' diye yazdı.

8 yaşındaki sosyal medya fenomeni, paylaştığı videolarla büyük bir takipçi kitlesi edindi ve bu hafta başında TikTok'ta şaşırtıcı bir şekilde 10 milyon takipçiye ulaştıktan sonra kutlayan bir gönderi paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyaya sadece sekiz ay önce giriş yapan genç fenomen, Instagram hesabında da kısa sürede 1 milyona yakın takipçi edinmeyi başardı.

Takipçileri güzel fenomenin paylaştığı hem fotoğraf hem de videoları, beğeni ve yorum yağmuruna tutuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
12
5
5
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?