Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da 6 Gün Boyunca Etkili Olacak Kar Yağışı Bu Gece Başlıyor

İstanbul'da 6 Gün Boyunca Etkili Olacak Kar Yağışı Bu Gece Başlıyor

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece başlayacak ve hafta boyunca etkisini sürdürecek kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. Kar yağışının şiddetli poyrazla birlikte zaman zaman tipiye dönüşeceği ve hissedilen sıcaklığın -3 dereceye kadar düşeceği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marmara Bölgesi genelinde akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Akşam saatlerinde Trakya'da başlayacak yağışın zamanla bölge genelinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

Yağışların yarın gece saatlerinden itibaren yoğun kar şeklinde olması, sıcaklığının hissedilir derece azalması öngörülüyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgede buzlanma ve don uyarısı

İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli, Yalova'da akşam saatlerinde başlayacak kar yağışının pazar gece saatlerinden itibaren kuvvetli, yer yer yoğun kar olacağı tahmin ediliyor.

Kuzeydoğudan kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte kar yağışının zaman zaman tipi şeklinde olması bekleniyor.

Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor. 👇

İstanbul Valiliği de sokakta kalan evsiz vatandaşlar için 'ALO 112, 153, 155, 156, 183' ihbar hatlarının kullanılabileceğini hatırlattı.

İstanbul Valiliği de sokakta kalan evsiz vatandaşlar için 'ALO 112, 153, 155, 156, 183' ihbar hatlarının kullanılabileceğini hatırlattı.

Kıyı Ege'de sağanak, Batı Karadeniz'de yoğun kar yağışı bekleniyor

Kıyı Ege'de sağanak, Batı Karadeniz'de yoğun kar yağışı bekleniyor

Yine Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de etkili olacak sağanağın, İzmir geneli ile Manisa'nın güney ve batısında kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Bölgede sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Yarın öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz Bölgesi genelinde görülecek kar yağışının da zamanla etkisini artırarak pazartesi gece saatlerine kadar yoğun olması bekleniyor.

Bölgede yaşayanların, buzlanma ve dona bağlı olarak ulaşımda aksamalar, kıyı kesimlerde kuvvetli rüzgar ile yer yer tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem taşıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Arat

Bu kadar abarttılar günlerdir. Bakalım abartıldığı kadar bir kar mar olacak mı...

Mad Chemist

Neden sadece İstanbul? Türkiye boklu İstanbul'dan mı ibaret? Doğu'daki illerin hali neden haber yapılmıyor?

Berkay turna

Doğunun her zamanki hali amk niye haber etsinler boş boş konuşma

Özgür Sama

Sistem dün itibariyle patladı bunlar hala 1 hafta sürecek 1987 kışı yanında halt edecek bilmem ne. 2 hafta önce yağan kardan bi farkı olmayacak şişirmeyi bır... Devamını Gör

Kzlt

İngiltere meteoroloji ajansıda Türkiye için uyarılarda bulunmuştu bakalım ne olacak.