Görüş Bildir
Haberler
İşledikleri Çeşitli Suçlarla Özgürlüklerinden Olup Yolu Bir Şekilde Cezaevine Düşen Ünlü İsimler

İşledikleri Çeşitli Suçlarla Özgürlüklerinden Olup Yolu Bir Şekilde Cezaevine Düşen Ünlü İsimler

Sheida
28.05.2020 - 12:24

Çeşitli suçlarla kader kurbanı olan ünlülerimiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Serdar Ortaç

1. Serdar Ortaç

Şimdilerin hayattan bezmiş, yorgun şarkıcısı Serdar Ortaç 1999 yılında askerlikten kısmen veya tamamen kurtulmak için hile yapmak suçundan 54 gün Mamak Askeri Cezaevi'nde kaldı.

2. Yaşar İpek

2. Yaşar İpek

Aralarındaki boşanma davası sürerken, Seren Serengil mahkemeye başvurmuş ve Yaşar İpek'in  kendisine şiddet içeren söz ve davranışta bulunmaması için koruma tedbiri aldırmıştı. Ancak bir magazin programının canlı yayınına bağlanan Yaşar İpek konuşma yasağını deldiği için 3 gün hapis cezasına çarptırıldı.

3. Cengiz İmren

3. Cengiz İmren

Cengiz İmren 2003 yılında bir çeteye yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla tutuklandı. İmren, Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde yattı.

4. Deniz Seki

4. Deniz Seki

Uyuşutrucu kullanmak ve kullananlara temin etmek için bulundurmak suçundan tutuklanan ünlü şarkıcı Deniz Seki,  6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Tahliye olduğunda bunu ise beyaz güvercin uçurarak kutladı.

5. Gökhan Özen

5. Gökhan Özen

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, sevgilisini taciz eden bir kuaförün kaçırılması ve dövülmesine sebep olduğu için hapis cezası aldı. Özen, kuaför Mehmet Gülsüm sonrasında şikayetini geri çekince 2 ay sonrasında özgür kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seren Serengil

6. Seren Serengil

Seren Serengil, “Duymayan Kalmasın” adlı programda aleyhinde tedbir kararı olmasına rağmen Gülben Ergen hakkında aleyhte konuşmalarını sürdürünce 3 günlük zorlama hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevindeyken avukatı aracılığıyla paylaştığı krokisi o dönem bir hayli olay oldu.

7. Kuzey Vargın

7. Kuzey Vargın

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Kuzey Vargın 16 Ekim 1972'de o zamana dek yakın arkadaşı olan Salih Güney'i kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle bir kavga sırasında boynundan, göğsünden ve karın boşluğundan yaralar.  Adam öldürmeye tam teşebbüsten Sağmalcılar Cezaevinde yargılanan Vargın hakkında 36 yıl hapis cezası istendi, ancak 18 ay yattıktan sonra kefaletle serbest bırakıldı.

8. Tuğba Özay

8. Tuğba Özay

Tuğba Özay sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için  Susurluk Davası hükümlüsü Yaşar Öz'den yardım isteyip, sevgilisini vurması için azmettirdiği gerekçesiyle cezaevine girdi. Özay, Paşakapı Cezaevi'nde 6 ay yattı.

9. Haluk Levent

9. Haluk Levent

Şimdilerde Türkiye'nin dört bir köşesine 'Haydi Ahbap' diyerek yardım götüren şarkıcı Haluk Levent bir dönem borç batağından kurtulamamıştı. 1997 yılında yaklaşık 10 yıldır kurtulamadığı çeşitli ticari davaları yüzünden Adana E Tipi Cezaevi'ne sonra da Metris Cezaevine gönderilen Haluk Levent tam 9 ay 15 gün hapis yattı.

10. Burhan Çaçan

10. Burhan Çaçan

Burhan Çaçan 1991 yılında Hafta Sonu dergisinde yayımlanan bir röportajında İbrahim Tatlıses’e hakaret edince Tatlıses kendisinden davacı oldu. Kısa süre de olsa Sağmalcılar Cezaevi’nde kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Emin Gümüşkaya

11. Emin Gümüşkaya

Çocuklar Duymasın'ın Seyyar Tayyar'ı Emin Gümüşkaya, Bursa Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü döneminde yolsuzluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 5 yıl 2 ay 15 günlük hapis cezasına çarptırıldı.

12. Nuri Sesigüzel

12. Nuri Sesigüzel

Usta ses sanatçısı ve sinema oyuncusu Nuri Sesigüzel, kiracısının borcunu ödememesi ve ona hakaret etmesinin sonucunda sinirine hakim olamadığı gerekçesiyle kiracısını silahla yaraladı ve bir süre cezaevinde kaldı.

13. Ezhel

13. Ezhel

Sercan İpekçioğlu, şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla tutuklanmış ve beraat etmişti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
34
16
14
12
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Grup Yorum'u yazmaya mabadınız mı yoksa dağarcığınız mı yetmedi?

Aysu özbabacan

grup yorum'u ünlüden saymiyorlardir bence :(

Heisenberg

Haluk Levent'in mutluluğu... :D

Aysu özbabacan

ezhelin ki en gereksiziymiş şarki sözü yüzünden de hapis mi yatilir?