Görüş Bildir
Haberler
Bunları Yapmasak Çok Güzel İnsanlarız Aslında! Gereksiz Yere Övünülen 17 Şey

Bunları Yapmasak Çok Güzel İnsanlarız Aslında! Gereksiz Yere Övünülen 17 Şey

AbSurDMaN
03.03.2014 - 21:08 Son Güncelleme: 31.05.2021 - 15:16

'Süpergüçleri' sayesinde insanlığa yardımcı olan ve adeta hepimizin örnek aldığı insanlar onlar. Gelin o insanların süpergüçlerini yakından tanıyalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çayı şekersiz içmek

Şekersiz çay içen insanlar topluca çay içilen ortamlarda 'yok ben şeker almayayım' derler. Buraya kadar sorun yok. Fakat bu cümleden sonra 'kullanmıyorum...' kelimesi eklenir ve inceden ortama hava atılır. E şeker istemediğinden kullanmadığını anladık zaten.

2. Televizyonda görünmek

Bilişim çağında internet aldı yürüdü, artık herkes net üzerinden bile kolayca şöhret olabiliyor falan ama televizyon hala bizler için sihirli kutu. Bunu televizyona çıktığında böbürlenerek anlatanlardan, çıktığı yayının görüntülerini sürekli paylaşanlardan anlayabiliyoruz.

3. Televizyon izlemiyor olmak

Toplum içinde halen bir 'cool'luk belirtisidir niyeyse. Halbuki izliyor olsan nolcak. Hem sen izlemiyorsan ben izlemiyorsam nasıl alıyor bunlar reytingleri?

4. Akrabanın ünlü olması

Adı üstünde akrabandır, tamam kan bağın var ama o sen değilsin. O bile ünüyle senin kadar övünmüyor ünlü akrabasıyla övünen insan. Dur artık ünlü akrabasıyla övünen insan.

5. Küçükken sarışın olmak

Kara saçlı kara gözlü Türk insanının arasında ben sizler gibi değildim farklıydım hey yavrum hey deme şeklidir bir nevi. Söyleyen için gerçekliği zaten tartışmalı olan bu durum daha da dillendirilmemelidir. Tamam belki sarışındın ama artık değilsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beyaz tenli olmak

6. Beyaz tenli olmak

Tamam sen beyaz tenlisin de kendi çabanla mı oldu bu, böyle doğmamış olsan ve övünsen kabul edicez. Yazın beyaz olan tenini karartmaya çalışman da ilginç bir yandan.

7. Görevi olan işi yapıp böbürlenmek

Bunu daha çok politikacılarda görüyoruz. E tamam köprüler falan yaptın da zaten o tarz işleri yapmak için getirildin oraya.

8. Yiyip yiyip kilo almamak

Bu durum kimde olsa övünür aslında gerçekten güzel özellik. Ama çok dillendirirseniz kilolu insanlardan şiddet görmeniz olası.

9. Doğduğu şehirle gurur duymak

x şehirli olmak ayrıcalıktır, y'li olmayan anlamaz tarzı böbürlenme cümlelerine ne gerek var her şehir kendince güzel. 500 kilometre ötede de doğabilirdin nedir yani.

10. Kafayı yastığa koyar koymaz uyumak

Bir diğer güzel özellik ama övünülmesi saçmadır. İnsan çok uykusu geldiğinde yatınca uyur zaten. Kafanı yastığa koyar koymaz uyumuyorsan demek ki yeterli seviyede uykun yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Uyumadan okula veya işe gitmek

Küçüklükten kalma uktedir, erkenden uyunan akşamların intikamı alınmaktadır adeta. Bunu yapanlar hofff insomnia oldum galiba şeklinde dert yanarcasına çevrelerine hava atarlar

12. Kopya çekmek

Bununla övünenleri gördüğümüz an uyarmalı, bunun övünülecek bişey olmadığını el birliğiyle anlatmalıyız.

13. Sosyal medyada takipçi veya arkadaş sayısı

Televizyonda görünme paralelliğinde bir övünme biçimi. Bir de bununla övünenler aslında bu sayılarla pek ilgilenmediklerini söylerler, ama sorsanız birler basamağına kadar ezbere şakırlar.

14. Filmin yarısında çıkmak

Yani o kadar gitmişsin para vermişsin bi bitir bari di mi. Yok. İlla çıkıp herkese o filmin arasında çıktığını söyleyeceksin.

15. Kitap okumamak

Eskiden dillendirilmezdi, bu durumdan utanılırdı ama ne olduysa değişti ve kitap okumamak havası atılan bir durum oldu. Bunun aynısı kitap okumakla övünmek için de geçerli. Tamam iyi güzel de okuyorsan kendin için okuyorsun, napalım ödül mü verelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Burcu ile övünmek

Burcucum çok güzel çıkmışsın'daki burcu değil bu. Terazinin tüm özelliklerini taşıdığı için övünen mi istersin, kova olduğu için gurur duyan mı istersin, doğal olarak 12 çeşit vardır bunlardan.

17. Bir türlü sarhoş olamamak

'Ya içiyorum içiyorum hiç etkilemiyor biliyor musun' tarzı söylemlerle kişilerin ortaya attığı iddiadır bu. E tamam ne güzel işte demek ki sarhoşluk rezilliği yaşamıyorsun. Daha bunun üstüne biz napabiliriz. Bu arada bunu söyleyen çoğunluk 3 birada dağılıyordur ama çaktırmayız, üzmeyiz kendilerini.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
515
280
115
41
26
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?