Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Seni Niye Sevmiyor?

etiket İnsanlar Seni Niye Sevmiyor?

Tatlılık desen sende, çekicilik desen sende... Muhteşem zekandan bahsetmiyoruz bile! E bu insanlar seni niye sevmiyorlar o zaman? Sebebi kıskançlık mı dersin? Hadi seni teste alalım, malum sorunun cevabı ortaya çıksın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini söyle bakalım.

2. Bir de yaşını öğrenelim.

3. Arkadaşların akşam eğlenmek için bir yerlere gitmeyi teklif etti ama senin canın hiç gitmek istemiyor. Ne yaparsın?

4. Arkadaşın sevgilisinden ayrılmış, koşa koşa senin yanına gelmiş. E bi teselli etmek lazım şimdi...

5. Hiç sevmediğin insanlarla ortak bir proje grubuna düştün...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayatta güzel şeylerin olacağına inanıyor musun?

7. Sıradan bir pazar akşamında genellikle ne yapıyor olursun?

8. Geldik son soruya... En yakın arkadaşın vücuduna hayranı olduğu ünlünün dövmesini yaptırmaya karar vermiş. Ne tepki verirsin?

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tembel olduğun için!

Seninle birlikte plan yapmak mümkün değil, çünkü her şeye üşeniyorsun. Arkadaşların sana hangi teklifle gelirse gelsin, sen eve gidip tembellik yapmanın peşindesin. E herkes senin bu halinden sıkılmış durumda. Haksız da sayılmazlar, öyle değil mi?

Patronluk tasladığın için!

Senin olduğun yerde başka birinin fikrini kabul ettirebilmesine imkan yok. Her zaman kendi dediğin olsun istiyorsun. Tabii, bu bencil tavrın yüzünden arkadaşların ve çevrendeki diğer insanlar senden yaka silkmiş durumdalar. Kendine biraz çeki düzen ver istersen, bizden söylemesi...

Karamsar olduğun için!

Hayatta çok karamsar insan gördük de senin gibisini görmedik doğrusu! Bir insan hayata hep mi negatif bakar, hiç mi bir şeyden mutlu olmaz?! Bak böyle hayat geçmez, şu bakış açını değiştir azıcık. Hayır, biz senin iyiliğin için söylüyoruz yoksa ağzımızı açmazdık biliyorsun!

Çok konuştuğun için!

Her şeyden yakındığın ve sürekli bir şikayet modunda olduğun için insanları canından bezdirmişsin. Her gittiğin yerde illa ki yakınacak bir şeyler buluyorsun. O yüzden kimse seninle bir yere gitmek istemiyor. Elindekilerle tatmin olmayı öğrenebilirsen çok iyi olacak, bak yoksa etrafında kimse kalmaz!

Herkesi çok eleştirdiğin için!

İnsanları eleştirmek sende artık hobi haline gelmiş, kendini durduramıyorsun. Ukala tavırların etrafındaki insanların çok gözüne batıyor, o yüzden herkes senden uzak durmaya çalışıyor. O burnunu azıcık indirirsen, hayattan keyif almayı da öğreneceksin. Bizden sana dost tavsiyesi, dilini tutmayı öğrenmelisin.

Tam bir Pollyanna olduğun için!

Tamam hayat güzel, kuşlar uçuyor, böcekler ötüyor falan ama bu kadar da mutluluk olmaz be kardeşim! Hayır yani hayatından memnun olan var, olmayan var. Sen böyle aşırı mutluluk saçtıkça insanlar kendilerini daha bir kötü hissediyor. Şu neşeni biraz makul seviyelerde tut lütfen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
782
447
325
269
161
121
94
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

mutluymuşum a.q benim niye haberim yok lan bundan.

Pasif Kullanıcı

Hele bir sor bakayım ben insanları seviyor muyum?

Kzlt

Seviyor musun? bir daha söyle :P

sjsjsj

İnsanlara iyi davranan pollyanna mı oluyo aq