Görüş Bildir
Haberler
Gözlerin Aslında Hangi Renk Olmalı?

etiket Gözlerin Aslında Hangi Renk Olmalı?

Gözlerimiz kişiliğimizin en büyük yansımasıdır. Bunu biz söylemiyoruz, bilim insanları söylüyor! Anlaşılan o ki, sahip olduğumuz göz rengi beynimizin işlevine dair büyük ipuçları veriyor. Peki, karakterine göre senin göz rengin aslında ne olmalıydı hiç düşündün mü? Eğer merak ediyorsan, seni hemen testimize doğru alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Bir de yaşını söyleyebilirsen seviniriz.

3. Gerçek göz rengin bunlardan hangisi?

4. Liderlik yeteneğin olduğunu düşünüyor musun?

5. Gizemli biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyamız her gün daha kötüye gider oldu, kimse kimseyi artık pek umursamıyor. Peki, sen başkalarına sık sık yardım eder misin?

7. Sır tutma konusunda nasıl olduğunu sorsak?

8. Geldik son soruya... Romantizm senden sorulurmuş diye duyduk biz, peki bunun gerçeklik payı nedir bir söyler misin sana zahmet?

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koyu Kahve!

Senin göz rengin aslında koyu kahverengi ya da siyah olmalı! Koyu renk gözlü insanların liderlik vasfı yüksektir, cüretkar kararlar almaktan çekinmezler. Sen tam da bu özelliklere sahip birisin. Kendi yolunda korkmadan ilerliyor, kimsenin seni engellemesine izin vermiyorsun. Üstelik spora da meraklısın, yanılıyor muyuz? O yüzden 'Sevemedim kara gözlüm, seni doyunca...'

Mavi!

Senin göz rengin aslında mavi olmalı! Dışarıdan bakıldığında zayıf ve kırılgan görünüyor olabilirsin, ancak herkesten çok daha güçlüsün. Altıncı hissin kuvvetli, tahminlerinde kolay kolay yanılmıyorsun. Ayrıca zor durumlarda soğukkanlılığını her zaman koruyorsun, bu yüzden insana güven veren bir yanın var. Etkileyiciliğinden bahsetmiyoruz bile...

Yeşil!

Senin göz rengin aslında yeşil olmalı! Gizemli ve öngörülemez birisin, senin kalbini kazanmak kesinlikle çok zor. Ayrıca herkesten farklı bir havan var ve yaratıcılık konusunda da üzerine kimseyi tanımıyorsun. Yalnız her işini son dakikaya bırakmak gibi bir huyun var, yumurta kapıya dayanmadan o işi yapmazsın. Ama olsun o kadar, senin havan yeter!

Gri!

Senin göz rengin aslında gri olmalı! Sen insanları çok çabuk çözümlüyor ve onların isteklerine göre davranmayı iyi biliyorsun. O yüzden çevrendeki herkes senin varlığına ihtiyaç duyuyor, yardım için ilk sana koşuyorlar. Ancak senin gerçek duygularını anlamak öyle kolay değil, söz konusu kendin olunca adeta kapalı bir kutuya dönüşüyorsun. Bu yüzden seni çözdüm zanneden, zannetmesin!

Ela!

Senin göz rengin aslında ela olmalı! Bağımsız olmayı seviyor, kimsenin senin hayatına karışmasını istemiyorsun. Kendinden ve verdiğin kararlardan eminsin, pişmanlık senin kitabında yazmıyor. Yanlış bir karar alsan bile 'Bu benim kararım, yaptıklarımdan pişman değilim.' diye düşünüyorsun. Plansız yaşamayı ve anın tadını çıkarmayı biliyorsun. Kısacası sen özgürlüğüne düşkün bir kuşsun, kimse sana karışamaz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
877
476
277
104
77
56
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın