Görüş Bildir
Haberler
Kalbinin Derinliklerinde Sen Nasıl Birisin?

etiket Kalbinin Derinliklerinde Sen Nasıl Birisin?

Hera Syndulla
01.02.2019 - 21:30 Son Güncelleme: 04.02.2019 - 18:14

Hepimizin başkalarından gizlediği farklı bir yüzü, herkesten sakladığı duyguları var. Kalbimizin derinliklerinde yatanları yalnızca biz bilebiliriz. Ancak bazen kendimize bile itiraf edemediğimiz duygularla da boğuşmuyor değiliz. Testi çöz, kalbinin derinliklerinde sen nasıl biriymişsin söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetinizi öğrenelim.

2. Şimdi de bize yaşını söyle bakalım.

3. Yolda yürürken tatlı mı tatlı bir kedi yavrusu gördün. Bu soğuk kış gününde sokakta tek başına duruyor. Ne yaparsın?

4. Bir tatile çıkacaksın. Ne yapmak istediğini sen seç!

5. Geçmişten gelen eski bir düşmanla karşılaştın. İkinizin oldukça kötü ayrıldığını söyleyebiliriz. Nasıl bir tepki verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana zamanı durdurma gücüne sahip sihirli bir saat verildiğini varsayalım. Peki sen elindeki bu güçle neler yapardın?

7. Sokakta yürürken evsiz bir adamla karşılaştın. Zavallı adamın boğazından iki gündür tek lokma bile geçmemiş...

8. Geldik son soruya... Sana sadece tek bir seçme şansı versek, bunlardan hangisini tercih ederdin?

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hislerinden çok mantığı ağır basan!

Sen kalbinin sesiyle değil, mantığına göre karar verenlerdensin. Duyguların insanı yanılgıya sürükleyebileceğini düşünüyorsun. Bir yerde haklısın aslında, söz konusu olan sevdikleriyse asla tarafsız olamıyor insan. Sen yapılması gerekeni yapmayı ve duyguların ağırlığı altında ezilmemeyi tercih ediyorsun. Ama arada bir kalbinin sesini dinlesen fena olmaz!

Vurdumduymaz!

Bakın burada kimler varmış... Sen etrafında olan bitenleri pek umursamıyorsun. Sana göre eğer bir olay seninle ilgili değilse üzerinde düşünmene de gerek yok. Ama hakkını yemeyelim, kendinle ilgili şeyler söz konusuysa tüm dikkatini veriyorsun. Sana tavsiyemiz biraz da çevrendekilere karşı duyarlı olman. Hep ben hep ben nereye kadar!

Tam bir gezgin!

Macera senin iliklerine işlemiş! Keşke bir fırsat olsa da şöyle bol rotalısından bir geziye çıksam, yeni insanlarla tanışsam, birbirinden eğlenceli maceralara atılsam diye bekliyorsun. Tam bir hercai menekşesin vesselam! Ama senin gibiler kolay kolay yaşlanmaz, ruhları her daim genç kalır bak demedi deme!

Nazik!

Sen nasıl minnoş nasıl duyarlı bir insansın böyle! O kadar tatlı o kadar nazik bir kalbin var ki, seninle hemen arkadaş olasımız geldi. Bu nazik kalbin herkesin derdine koşmak, her yaraya merhem olmak istiyor. Dünyanın acımasızlığına inat, umudu aşılamak için açmış bir çiçek gibisin. Hep böyle kal, olur mu!

Sevgi Dolu!

Ya biz seni yeriz yer! Sen nasıl sevgi dolu, nasıl kocaman bir kalbe sahipsin öyle. Senin gibilerden kalmış mıydı ya bu devirde? Herkesin mutlu etmek için çabalayan, sevgisini etrafındakilere her daim hissettiren, dünyadaki tüm güzellikleri herkesle paylaşmak isteyen bir iyilik meleğisin sen. Hep de böyle olmaya devam edersin umarız...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1677
909
453
282
184
104
100
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?