Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Tür Bir Meleksin?

etiket Sen Ne Tür Bir Meleksin?

Dünyamızın her bir köşesi kötülüklerle çevrili olsa da iyi yürekleri ve merhametli kişilikleriyle hayatı güzelleştiren insanlar da yok değil. Sen de o muhteşem kalbinle adeta bir 'melek'sin bizim gözümüzde ama bakalım özünde ne tür bir melekmişsin? Eğer hazırsan cevabı görmek için seni hemen testimize alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de bize yaşını söyle bakalım.

3. Bize kendini iki kelimeyle anlatmanı istesek?

4. Peki arkadaşların seni anlatırken bunlardan hangisini seçerdi?

5. İlk izlenim çok önemlidir biliyorsun, bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider. Yeni tanıştığın birinin seninle ilgili ilk izlenimi sence ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir arkadaşın yanına geldi, başında oldukça büyük bir dert var ve senden ona yardım etmeni istiyor. Böyle bir durumda ne yaparsın?

7. Diyelim ki oldukça başarılı bir sanatçısın ve yeni bir eser yaratma aşamasındasın. Bunlardan hangisi sana aradığın o ilhamı verir?

8. Peki, iç dünyanı temsil eden bir renk seçecek olsan?

9. Tek bir seçme şansın olsa bunlardan hangisini seçerdin?

10. Geldik son soruya... Biliyorsun her ilişkinin temelinde güven esastır, bir kere o güven kaybolursa o ilişkinin tamiri zordur. Peki senin birine güvenmen ne kadar zaman alır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Özgürlük Meleği!

Sen gökkuşağının birinci rengi olan kırmızı ışınların enerjisini taşıyan özgürlük meleğisin. Bu hayatta her zaman kendi doğrularına ve inandığın şeylere göre yaşadın. İç sesini dinleyip yanıldığın da olmadı zaten. Özgürlüğüne düşkün olduğun için seni kısıtlayan hiç kimse senin hayatında var olabilme şansına sahip değil. Ancak özgür olmayı sevmen senin sorumsuz biri olduğunu göstermiyoru, aksine etrafındaki herkesten çok daha fazla bir sorumluluk duygusuna ve başarma azmine sahipsin. Adil ve doğru biri olmak seni daima başarıya taşıyacak, bundan emin olabilirsin.

Sevgi Meleği!

Sen gökkuşağının dördüncü rengi olan yeşil ışınların enerjisini taşıyan sevgi meleğisin. Gerek ailene gerekse arkadaşlarına karşı her zaman sevgi ve anlayışla yaklaşıyor, herkesin dertlerine koşmaya çalışıyorsun. Güçlü ve kararlı bir kişiliğin ve inanılmaz bir sabrın var. Sevginin her zaman paylaştıkça çoğaldığına inandığın için etrafındaki herkese hemen kalbini açıveriyorsun. İnandığın bu yolda ilerlemeye devam et, çünkü dünyayı ancak sevgi kurtarabilir. Bunu sakın unutma…

Adalet Meleği!

Sen gökkuşağının yedinci rengi olan mor ışınların enerjisini taşıyan adalet meleğisin. Senin etrafında bütün kötü enerjiler yok oluyor. Sabrın ve adalet duygun ile herkese olması gerektiği gibi davranıyor, kimsenin hakkını yemiyorsun. Orta yolu bulmakta ise üstüne yok. Ayrıca sen keşkeler içinde yaşayabilen biri değilsin, yaşananlardan ders çıkarıp önüne bakmaya devam ediyorsun. Hem iş hem de özel hayatında başarıyı yakalayacak ve dengeyi her zaman koruyacaksın.

Işık ve Bilgeliğin Meleği!

Sen gökkuşağının üçüncü rengi olan sarı ışınların enerjisini taşıyan ışık ve bilgeliğin meleğisin. Etrafındaki herkes senin fikirlerine inanılmaz derecede önem veriyor, çünkü onlara her zaman doğru yolu gösteriyorsun. Merhametin ve sakinliğinle arkadaşlarının ilk sığınacağı limanlardan birisin. Güçlü önsezilerin ve sonsuz cesaretin seni hep ayakta tutuyor ve en zor zamanlarda bile pes etmeni engelliyor. İçini ferah tut ve kalbinin sesine her zaman kulak ver, o sana daima doğru yolu gösterecektir.

Koruyucu Melek!

Sen gökkuşağının beşinci rengi olan mavi ışınların enerjisini taşıyan koruyucu meleksin. Etrafındaki tüm korku ve endişeyi silip atacak kadar güçlü bir enerjin var. Merhametin ve şefkatinle herkesi sarıp sarmalıyorsun. Sevdiklerin için yapamayacağın fedakarlık, alamayacağın risk yok. Sen hem ailen hem de arkadaşların için sırtlarını dayayabilecekleri kudretli bir çınar ağacı gibisin. Hayat yolunda senin yanında yürüyebilen kişiler gerçekten çok şanslılar, çünkü senin gibi biri gerçekten zor bulunur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
898
536
198
54
39
35
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halitt Meriç

Sen gökkuşağının birinci rengi olan kırmızı ışınların enerjisini taşıyan özgürlük meleğisin. Bu hayatta her zaman kendi doğrularına ve inandığın şeylere göre... Devamını Gör

Bozkurt

Sen gökkuşağının yedinci rengi olan mor ışınların enerjisini taşıyan adalet meleğisin. Senin etrafında bütün kötü enerjiler yok oluyor. Sabrın ve adalet duyg... Devamını Gör

Besime Gerim

aynı knk :D