Görüş Bildir
Haberler
İçinde Hangi Efsanevi Yaratığın Gizli Gücü Yatıyor?

etiket İçinde Hangi Efsanevi Yaratığın Gizli Gücü Yatıyor?

Hera Syndulla
04.01.2019 - 18:41 Son Güncelleme: 16.01.2019 - 13:58

Bugüne kadar sen bile fark edemedin ama içinde efsanevi bir yaratığın gizli gücünü taşıyorsun. Acaba sen bir ejderhanın öfkesine mi yoksa bir vampirin soğuk kalbine mi sahipsin? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var, o yüzden kolları sıva ve testi çözmeye başla! Alacağın cevap seni çok şaşırtabilir ;)

1. İlk olarak bize cinsiyetini söyle bakalım.

2. Bir de yaşını öğrenelim.

3. En çok hangi duyuna güvenirsin?

4. Bu elementlerden birini seçmeni istesek?

5. Eğer bir süper gücün olsaydı, bunlardan hangisi olsun isterdin?

6. Tamamen güvende olacağını ve hiçbir zorluk çekmeyeceğini bilsen, bu yerlerden hangisinde sonsuza kadar yaşayabilirsin?

7. Genel olarak insanları nasıl görüyorsun?

8. Sence şanslı bir insan mısın?

9. Peki, arkadaşlarına göre sen nasıl birisin?

10. Ve son soru... Seni sıcacık yatağından hangisi kaldırabilir?

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Anka Kuşu!

Senin içinde bir anka kuşunun gizli gücü yatıyor. Her türlü zorluğun üstesinden gelmek ve küllerinden doğmak senin doğanda var. Gücün ve cesaretin ama en çok da iraden insanları büyülüyor. Hayatta karşına ne çıkarsa çıksın, her zaman üstesinden gelebilirsin.

Tek Boynuzlu At!

Senin içinde bir tek boynuzlu atın gizli gücü yatıyor. O kadar saf ve iyi niyetlisin ki, şu dünyada sana kötülük yapanlar da dahil tek bir kişinin bile kötülüğünü istemezsin. Güzel yüreğin kin tutmana izin vermiyor bir kere. Senden üç beş tane daha olsa dünya kurtulur, ne diyelim!

Ejderha!

Senin içinde bir ejderhanın gizli gücü yatıyor. İsteyip de elde edemediğin ve hedefine odaklandığın vakit başaramayacağın şey yok. Ateşin gözlerinden okunuyor doğrusu. Ancak öfken de azmin kadar kuvvetli, seni sinirlendirenin vay haline...

Kurtadam!

Senin içinde bir kurtadamın gizli gücü yatıyor. Enerjik ve hayatı dolu dolu yaşayan birisin, hiçbir anının boşa geçmesine izin vermiyorsun. Aynı zamanda sıcakkanlısın ama en önemlisi sevdikleri için her şeyi göze alabilecek kadar da cesur ve fedakar birisin. İnsanlar senin gibi birini tanıdıkları için çok mutlu olmalı...

Vampir!

Senin içinde bir vampirin gizli gücü yatıyor. Duygularını gizlemek konusunda inanılmaz bir yeteneğin var, kolay kolay kimseye ne düşündüğünü belli etmiyorsun. Dışarıdan bakan biri seni soğuk ama çekici biri olarak görebilir, ancak kalbinde kopan fırtınalar yalnızca sana yakın olanların fark edebileceği türden. Sevdiğine sonsuza kadar bağlı kalan ve ihanete tahammül edemeyen birisin aynı zamanda. Senin sevgine sahip olan biri, sırtını sana güvenle dayayabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1201
604
307
90
45
39
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Vampir; Senin içinde bir vampirin gizli gücü yatıyor. Duygularını gizlemek konusunda inanılmaz bir yeteneğin var, kolay kolay kimseye ne düşündüğünü belli e... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Vampir!