Görüş Bildir
Haberler
Kendi İşinin Başına Geçsen Nasıl Bir Patron Olurdun?

etiket Kendi İşinin Başına Geçsen Nasıl Bir Patron Olurdun?

Uzun zamandır hayalini kurduğun o an sonunda geldi çattı, artık kendi işinin başına geçiyorsun! Peki, nasıl bir patron olacağını hiç düşündün mü? Biliyorsun olay sadece iş kurmakta bitmiyor. Testi çöz, çalışanlarına karşı nasıl bir patron olurmuşsun görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini bize söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Sana göre bunlardan hangisi toplum için daha önemli?

4. Peki, sence iyi bir patron çalışanlarına karşı nasıl olmalı?

5. Acilen yapılması gereken bir iş var ve çalışanlarını motive etmen gerekiyor. İşleri hızlandırmak için nasıl bir taktik izlersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ekibin yarın çok önemli bir sunum yapacak...

7. Zam vakti geldi çattı, çalışanlarına nasıl bir güzellik yapacaksın?

8. Senin başarıların kadar takım arkadaşlarının başarısı da önemli. Ekibinde yer alacak kişi en çok hangi özelliğe sahip olmalı?

9. İş görüşmesine gelen birini işe almakta kararsız kaldın, yeterli deneyimi yok ama gözlerinde o ateşi gördün bir kere. Ne yaparsın?

10. Geldik son soruya... Kendine bir sor bakalım, sen yaşamak için mi çalışıyorsun yoksa çalışmak için mi yaşıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kimsenin işine karışmayan bir patron!

Verdiğin cevaplara göre sen kimsenin işine karışmayacak türden bir patron olurdun. Bu durum seni kimileri için bir süper kahraman kimileri içinse bir kabusa dönüştürebilir tabii, ne de olsa işleri halletmeleri için bütün sorumluluğu karşı tarafa bırakmış olacaksın. Gerçi bu özgürlükçü tavrın için haklı sebeplerin var, seçtiğin kişilere duyduğun güveni göstermek istiyorsun sadece. Eğer işlerini kendi başlarına halledebilecek yeterlilikte olmasalar zaten senin yanında olamazlardı. Senin gibi patron bu devirde zor bulunur!

Dengeyi kurabilen bir patron!

Verdiğin cevaplar senin dengeli bir patron olacağına işaret ediyor. Çalışanlarınla yeri geldiğinde keyifle muhabbet edebilen, yeri geldiğindeyse omuz omuza çalışabilen biri olmak istiyorsun. Çünkü takım çalışmasının ancak bu şekilde sağlanabileceğine inanıyorsun. Bu yüzden seninle çalışacak insanlar da ne zaman eğlenip ne zaman sıkı çalışacaklarını çok iyi biliyorlar. İkisi arasındaki bu dengeyi tutturmak kolay değil ama sen zoru başarmayı seviyorsun!

Arkadaş gibi bir patron!

Verdiğin cevaplar senin çalışanlarıyla arkadaş gibi olan bir patron olacağını gösteriyor. Sen otorite kurmaktan çok, insanları samimiyetinle motive etmekten hoşlanan birisin. Senin yanında çalışanların rahat ve neşeli olmasını istiyorsun. Bu düşüncen çok güzel ama iyi niyetini suistimal edenler olabilir o yüzden mesafeni korumanda fayda var. Yine de doğru insanlarla çalıştığın vakit bu tavrın sana güzel geri dönüşler sağlayacaktır.

Otoriter bir patron!

Verdiğin cevaplar senin oldukça otoriter bir patron olacağına işaret ediyor. İş konusunda hassassın ve herkesin verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorsun. Yapılan bir yanlışın sana göre müsamaha gösterilecek bir tarafı yok, çünkü sen yanında çalışan insanları ona göre seçiyorsun. Bu kadar katı kurallar koyman senin için olumsuz sonuçlar doğurabilir, biraz esnek olmaya çalışmalısın.

Detaycı bir patron!

Verdiğin cevaplara göre senin detaycı bir patron olacağın görülüyor. Her şeyle ilgilenmek ve her olayı kontrolün altında tutmak istiyorsun. Her projede gözün kulağın olmalı, her detaya hakimiyet sağlamalısın. Mükemmeliyetçi kişiliğin işleri en iyi şekilde yapmana olanak tanıyor ama bu tempo seni çabuk yorar söylemedi deme! Erken yaşta saçına aklar düşsün istemezsin diye düşünüyoruz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
83
62
15
10
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Kimsenin işine karışmayan bir patron!

Ceren Güler

kimsenin işine karışmayan patron

Gizem Yenikler

Kimsenin işine karışmayan bir patron!