Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Senin Hakkında Ne Düşündüğünü Açıklıyoruz!

etiket İnsanların Senin Hakkında Ne Düşündüğünü Açıklıyoruz!

Senin bakış açına göre sen hayattan zevk alan, anı yaşayan, neşeli ve eğlenceli biri olabilirsin ama çevrendeki insanlar da acaba senin gibi mi düşünüyorlar? Belki onlara göre tam bir negatif enerji yumağısındır kim bilir? Testi çöz, insanlar seni nasıl görüyorlarmış söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Ailen ya da arkadaşların sana başkalarını şikayet ederler mi?

4. Çevrendekiler bir sorun yaşadıklarında hemen sana mı koşarlar?

5. Sorun yaşayan sen olduğunda sevdiklerinin tepkisi nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların yeni bir şey aldıkları zaman senin fikrini sorarlar mı?

7. Peki, sırlarını yalnızca seninle paylaşan kaç kişi var?

8. Arkadaşlarına tavsiye verdiğin zaman söylediklerini dinlerler mi?

9. Yeni bir arkadaş ortamına kolayca uyum sağlayabilir misin?

10. Geldik son soruya... Sence sen pozitif bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin çabuk öfkelendiğini düşünüyorlar!

İnsanlar senin yanındayken hareketlerine dikkat etmek zorundalarmış gibi hissediyorlar, çünkü onlara göre çok çabuk sinirleniyorsun. Özünde öyle biri değilsin aslında, sadece kendini yanlış ifade ediyorsun. Gerçek seni gösteremediğin için insanlar sana daha mesafeli yaklaşıyorlar. Eğer sakinliğini koruyabilirsen bu sorunu ortadan kaldırırsın, sakın unutma!

Senden daha iyi bir akıl hocası tanımıyorlar!

Kendine güvenin ve bilgeliğinle çevrendeki insanların takdirini kazanmışsın. O yüzden bir sorun olduğu zaman herkes ilk senin kapını çalıyor. Bu durumun hem iyi hem de kötü tarafları var, başkalarıyla ilgilenmekten kendine vakit ayıramaz olmuşsun. Bizden sana tavsiye, kendini sürekli başkaları için ikinci plana itme. Evet, sevdiklerin önemli ama sen de önemlisin!

Bir sır tutulacaksa senden iyisini bulamayacaklarını biliyorlar!

Çevrendeki insanlar arasında güvenilirliğinle nam salmışsın. Bir sırrı bir derdi olan sana koşuyor. Senden sır çıkmayacağını bildikleri için ilk sana gelmeleri gerektiğini biliyorlar. Ne diyelim, birini sevmek kolaydır ama birinin güvenine mazhar olmak çok zordur. Sen zoru başarmışsın, ne mutlu sana!

Senin biraz alıngan olduğuna inanıyorlar!

Çok minnoş bir kalbin var ama insanlar senin bu hassaslığını 'alınganlık' olarak yorumluyorlar. Hoşuna gitmeyen şeyleri söze döküyor olman senin alıngan olduğunu değil, dürüst olduğunu gösterir. Sana tek söyleyebileceğimiz şey, duygularını seni gerçekten anlayan ve önemseyen insanlara belli etmen. Böylelikle yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırabilirsin.

Seni bir iyilik meleği olarak görüyorlar!

Senin kanatsız bir melek olduğunun herkes farkında, o yüzden fazla söze gerek yok. Yardıma ihtiyacı olanın yardımına koşmak sende, dert dinlemek sende, sabır sende... E daha ne olsun ama değil mi? Tabii, bu iyiliklerinin karşılığını da görüyorsun, başın sıkışsa herkes anında imdadına yetişir. Senin gibiler kolay yetişmiyor, kendinle gurur duyabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
241
156
111
50
40
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?