Görüş Bildir
Haberler
Sen Bu Dünyaya Ne Yapmak İçin Geldin?

etiket Sen Bu Dünyaya Ne Yapmak İçin Geldin?

Aynaya baktığında hayatında bir şeylerin eksikliğini hissediyorsun, öyle değil mi? Gerçekleştirmen gereken bir amacın var ve sen henüz bunun ne olduğunu bilmiyorsun. Merak etme, senin bu dünyaya ne için geldiğini söyleyip seni büyük bir dertten kurtaracağız! Haydi bakalım, seni doğruca testimize alalım…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Bir de yaşını bize söylersen bu iş tamam.

3. Şimdi sana kariyerini yeniden şekillendirme şansı versek ne olmak isterdin?

4. Boş vakitlerini nasıl geçirirsin?

5. Sana daha ilk bakışta huzur veren bir görsel seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer piyangodan sana para çıksaydı ve bu parayı bir yere bağışlayacak olsaydın, aşağıdakilerden hangisine bağışlardın?

7. Sana seni mutlu ve işe yarar hissettirebilecek şeyler yapma imkanı veriyoruz. Peki, sen en çok bunlardan hangisini yaparken mutlu olursun?

8. Geldik son soruya... Senin yapacağın tek bir iyiliğin dünyayı kurtarabileceğine inanıyor musun?

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen insanlara ilham vermek için doğmuşsun!

Karizmatik bir kişiliğin ve geniş sosyal çevren var. Girdiğin her ortamda gözleri anında üzerine çekiyorsun. Bu yönünü insanlara ilham vermek ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için kullanmalısın. Sen doğuştan bir lidersin, insanlığı daha ileriye taşıyabilecek kapasiten var. Siyasete atılmayı hiç düşünmüş müydün? Eğer düşünmediysen bir denemeni tavsiye ederiz.

Sen düzeni değiştirmek için yaratılmışsın!

Ruhunun derinliklerinde bir isyankar yatıyor, haksız mıyız? Yanlışa gelemiyor, kötülüğe karşı sesini çıkarmadan duramıyorsun. Sana göre bu dünyada bir şeyler ters gidiyor ve insanların birlik olup bu yanlışları düzeltmesi gerektiğine inanıyorsun. Senin kaderinde insanlık için iyi şeyler başarmak var, kendinle ne kadar gurur duysan azdır…

9. Senin kaderinde hastalara şifa olmak var!

Hastalar senin zayıf noktan. Herkesi iyileştirmek ve dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek istiyorsun. Bir kişi gülerse herkes güler mottosunu benimsemişsin. Kalbinin güzelliğini biz taa buralardan görebiliyoruz. Çabalamaktan sakın vazgeçme olur mu?

Sen bilginin ışığını tüm insanlıkla paylaşmalısın!

Bilgi senin benliğinin bir parçası. Yeni şeyler öğrenmek ve bu öğrendiklerini başkalarıyla paylaşmak seni çok mutlu ediyor. İnsanlığın ancak bilgiyle daha ileriye taşınabileceğine inanıyorsun. Bu sana bahşedilmiş en güzel hediye. O yüzden bildiklerini başkalarıyla paylaşmalı ve daha güzel bir gelecek yaratmaya katkıda bulunmalısın.

Sen doğayı ve hayvanları korumalısın!

Tam bir doğa aşığıyla karşı karşıyayız. Merhamet dolu kalbinin sıcaklığını buralardan bile hissedebiliyoruz. Sen insanlığa armağan edilen bu güzel doğanın korunması ve senden sonrakilere miras kalması taraftarısın. Hayvanlara karşı yapılan en ufak bir eziyete tahammülün yok. Bu yüzden kolları sıvayıp bununla ilgili çalışmalara başlamalısın.

Sanatınla insanlığı yüceltmelisin!

Senin kalbin sanat için atıyor. Sen bu dünyaya güzellikler getirmek ve sanatın aydınlık ışığını insanlıkla buluşturmak için gelmişsin. Geçmişin izlerini bugünle harmanlamalı ve gelecek nesillere sanatını miras bırakmalısın. Ufak ufak bu hedefi gerçekleştirmek için çalışmalara başladan iyi olur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
701
344
129
66
32
28
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melis Direk

Hayvanlar ❤️❤️❤️

ZESO

Sen insanlara ilham vermek için doğmuşsun!Karizmatik bir kişiliğin ve geniş sosyal çevren var. Girdiğin her ortamda gözleri anında üzerine çekiyorsun. Bu yön... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

arkadan yemek için geldim :))