Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Testine Göre Senin Bir İlişkiye Hazır Olup Olmadığını Söylüyoruz!

etiket Bu Görsel Testine Göre Senin Bir İlişkiye Hazır Olup Olmadığını Söylüyoruz!

Aşka hasret bünyelere ilaç gibi bir testle geliyoruz! Sevgiliniz mi yok, yeni bir aşka yelken açma niyetinde misiniz, ayrılık acısının üstesinden gelmeye mi çalışıyorsunuz? Peki, bunlar iyi hoş da acaba siz bir ilişkiye gerçekten hazır mısınız? Testi çözün, seçtiğiniz görsellere göre yeni bir ilişkiye hazır olup olmadığınızı söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Bu kalelerden birini seç bakalım.

4. Bu çiçeklerden birini seç.

5. Bu güneşlerden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu papağanlardan birini seç.

7. Bu manzaralardan birini seç.

8. Peki, ya bu gece manzaralarından hangisi?

9. Bu köpeklerden birini seç.

10. Ve son olarak... Bu elmalardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biraz daha düşünsen iyi olur!

Şu an için bir ilişkiye başlamalı mısın pek emin değiliz. Kendini hazır hissediyor gibi görünüyorsun ama kafanda sürekli yeni soru işaretleri birikiyor. Kendine biraz daha zaman tanı, acele etmene gerek yok.

İlişkiye çok hazırsın!

Yeni bir ilişki yaşamanın tam sırası, yani bizden sana hep destek tam destek! Aşka susamışsın, sevmek ve sevilmek istiyorsun ki bu senin en doğal hakkın. Üstelik işin 'Şimdi kim flörtle falan uğraşacak ya!' kısmını da atlatmışsın. Ee ne diyelim, bol şanslar!

İlişkiye hiç hazır değilsin!

Senin şu an yeni bir ilişkinin altından kalkabileceğini düşünmüyoruz. Birileri kalbini çok fena kırmış, henüz kimseye güvenebilecek durumda değilsin. Zamanla bunun da üstesinden geleceksin tabii ama o gün bugün değil. Gün, yalnızlığın tadını çıkarma günü!

Sen imkansız aşklar için yaratılmışsın!

Bunu söylemeye dilimiz varmıyor ama sen maalesef imkansız aşklar için yaratılmışsın. Hoşlandığın kişiyi elde edince hevesin mi kaçıyor ya da bağlanma problemlerin mı var bilemiyoruz. Ama bildiğimiz bir şey var ki, o da senin platonik aşk konusunda adeta bir uzman olduğun. Kısacası sen ilişki değil, uzaktan sevme insanısın!

Durduğun kabahat!

İlişkiye hazır da ne demek, senin yolun evlilik! Biz hayatımızda senin kadar ilişki yaşamaya hazır birini daha görmedik, o kadar diyelim. Şu ara yeni bir ilişkiye adım atarsan işin sonu nikah masasında bitecek bak yaz bunu bir kenara. Ee daha ne duruyorsun, aşk seni bekler!

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
253
118
84
43
29
18
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın