Görüş Bildir
Haberler
Bu Testle Sana Karakterindeki En Zayıf Noktayı Söylüyoruz!

etiket Bu Testle Sana Karakterindeki En Zayıf Noktayı Söylüyoruz!

Dışardan bakıldığında güçlü ve özgüveni yüksek birisin ama herkesin olduğu gibi senin de zaafların var. Karakterinin en zayıf yanını öğrenmek istemez misin? Testi çöz, seni en güçsüz kılan noktayı söyleyelim!

1. İlk olarak cinsiyetini bize söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Kariyer basamaklarını yavaş yavaş tırmanmaya başladın. Bu süreçte seni en çok korkutan şey ne olur?

4. İnsanlara çok çabuk mu güvenirsin peki?

5. Film izlerken ağladığın oluyor mu?

6. Okuldayken çalışkan bir öğrenci miydin ya da hala öyle misin?

7. Peki, sık hastalanır mısın?

8. İrade her şeyin başı... Sana bir diyet listesi verilse hiç bozmadan o listeye uymayı becerebilir misin?

9. Senin sosyal bir kelebek olduğunu söyleyebilir miyiz?

10. Geldik son soruya... İlişkilerde seni en çok korkutan şey nedir?

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Başarısız olma korkusu!

Senin karakterindeki en zayıf nokta, başarısız olma korkun. Elini attığın hiçbir işi becerememekten korkuyorsun, insanların sana acıyarak bakması fikrine kesinlikle tahammülün yok. Aslında tuttuğunu koparan birisin, bu korkunun sebebi ne bilemiyoruz. Ancak unutmaman gereken bir şey var, başarısızlık da bu hayatın bir parçası. Eğer ders çıkaracak başarısızlıklar yaşamazsak kendimizi ileriye taşıyamayız.

Hırs!

Senin karakterinin zayıf noktası aşırı hırslı biri oluşun. Her daim kazanan taraf olmak istiyorsun ve bunun için yeri geldiğinde kimsenin gözünün yaşına bakmazsın. Hırs insanı ayakta tutan bir şeydir, ona lafımız yok ama her şeyin fazlası zarar sen de biliyorsun. Kazanmayı sevmen suç değil, önemli olan o yolda kime nasıl davrandığındır unutma...

Fazla alçak gönüllü olmak!

Senin karakterindeki en zayıf nokta fazla alçak gönüllü biri olman. Bugüne kadar yaptıklarını, başardığın şeyleri ya da yaşadığın zorlukları hep küçük görüyorsun. Kendine hakkını teslim etmelisin, üstesinden geldiğin şeyler öyle kolay halledilir şeyler değildi. Kimsenin seni küçük görmesine izin verme, en çok da sen kendi başarılarını küçümseme. İnan o şekilde daha güçlü olacaksın.

Her şeyi kontrol etme arzusu!

Senin karakterinin en büyük zayıflığı her şeyi kontrol etme arzusu. Etrafında olup biten her şeyin planların dahilinde gerçekleşmesini istiyorsun ve en ufak bir değişiklik fena halde canını sıkıyor. Bütün ipler her zaman senin elinde olamaz, kendini biraz özgür bırakmalı ve arada sırada kaderin kendi oyununu oynamasına izin vermelisin.

İnatçılık!

Senin karakterindeki en büyük zayıflık keçi inadın. O kadar inatçısın ki, çoğu zaman bu inadınla etrafındakileri çıldırtıyorsun. Hayatta illa ki hep senin dediklerin olacak diye bir kural yok, şu inadını kır biraz! Emin ol, sivri köşelerini törpülediğinde çok daha mutlu bir insan olacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
900
267
180
122
79
72
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ecem Kaya

hırs bence zayıf nokta değildir insanı tetikte tutar

Robert

fazlası zayıflıktır

Dorian Gray

Her şeyi kontrol etme arzusu!

Pasif Kullanıcı

3. soruda bunu hazirlayan editorun vizyonsuzluguna bikac laf ettim, kardesim herkes kurumsal mi calismak zorunda, ya da herkes bir ofis hayati filan mi yasam... Devamını Gör