Görüş Bildir
Haberler
Annene Ne Kadar Benziyorsun?

etiket Annene Ne Kadar Benziyorsun?

'Çocukken annem ve babamla alakam bile yoktu fakat yıllar geçtikçe huyum suyum iyice anneme benzemeye başladı.' diye mi düşünüyorsun? Kendini annenin yıllardır kayıp ikiz kardeşi gibi hissetmeye mi başladın? O zaman seni testimize alalım, gerçekten annenin hık demiş burnundan düşmüş hali misin bir görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini bir öğrenelim.

2. Şimdi de bize yaşını söyle bakalım.

3. Annenin giyim tarzını nasıl buluyorsun?

4. Uzun zamandır birlikte vakit geçiremediğiniz için anneni bu akşam yemeğe çıkarmaya karar verdin. Onu nereye götürürsün?

5. Annenle yapmayı tercih edeceğin bir aktivite söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fırsatın olsa nerede yaşamak isterdin?

7. Annenle birlikte alışveriş merkezinde ilk nereye uğrarsınız?

8. Annene her şeyini anlatır mısın?

9. Annenin en çok hangi özelliğini seviyorsun?

10. Geldik son soruya... Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Annenin tam zıttısın!

Annenle zıt karakterleriniz var, birinizin ak dediğine diğeri mutlaka kara diyor. Bu durum çok kavga etmenize neden oluyor anladığımız kadarıyla. Ancak ona karşı bu kadar sert olmamanı tavsiye ederiz, sonuçta seni koşulsuz seven biri var karşında. Onun isteklerine kulak ver ve söylemek istediklerini anlamaya çalış. Unutma, annen yalnızca senin iyiliğini ister!

Annenin kopyasısın!

Annenin adeta kayıp ikizi gibisin, birbirinize aşırı benziyorsunuz. Zevkleriniz, tercihleriniz ve hayata bakış açınız tıpatıp aynı. Annen senin en yakın arkadaşın ve sırdaşın, her derdini ilk ona anlatıyorsun. İmrenilecek bir ilişkiniz var, aman nazar değmesin!

Annene biraz benziyorsun!

Annenle her şeyiniz aynı olmasa da ortak çok noktanız var. Birlikteyken ikinizin de hoşuna gidecek şeyler yapabiliyor ve keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. Annene her derdini anlatmasan bile birine akıl danışman gerektiğinde onun her zaman seni dinleyeceğini biliyorsun. Aranızdaki anne çocuk dengesini iyi kurmuşsunuz, bu da sizin için artı puan.

Annenden tamamen farklısın!

Annenle karakterleriniz birbirinden farklı olsa da ortak bir noktanız var, o da karşı tarafın sözlerine kulak veriyor olmanız. Belki hayat görüşleriniz aynı değil, ama ikiniz de farklı fikirlere açık olduğunuz için konuşarak anlaşabiliyorsunuz. Karşımızdaki insanı anlamak için özverili ve açık fikirli olmak gerekiyor, neyseki siz bu dengeyi tutturmuşsunuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
609
345
176
108
46
35
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Annenin tam zıttısın! Evet doğru.. Kesinlikle benzemiyorum benzemekte istemiyorum. Konuşmuyorum bi' şey anlatmıyorum, paylaşmıyorum bunlar bana çok zaman kay... Devamını Gör

Damla Su Mayda

Her soruyu gözlerim dola dola cevapladım. Şu an hayatta olsaydı bu aktiviteleri kesin böyle yapardık diye...

Yeraz Çağlayan

Sanki Annem yaşıyormuş gibi cevap verdim, o burada olsa neler neler yapardık..