Görüş Bildir
Haberler
"İnsanlar Çift Yaratılmış." Sözünün Canlı İspatı! Türkan Şoray'a Tıpatıp Benzeyen TikTok Fenomeniyle Tanışın

etiket "İnsanlar Çift Yaratılmış." Sözünün Canlı İspatı! Türkan Şoray'a Tıpatıp Benzeyen TikTok Fenomeniyle Tanışın

23.10.2022 - 19:33

TikTok'ta birbirinden farklı konularda paylaşım yapan birçok kullanıcı, her gün videolarıyla takipçilerini eğlendiriyor. Ancak TikTok'ta öyle bir hesap var ki görenleri şaşkına çeviriyor! Elif Bulut, Türkan Şoray'a olan benzerliği nedeniyle sosyal medya hesaplarında birçok yorum ve beğeni alıyor. Gelin, şimdilerde daha fazla gündeme gelen, Elif Bulut'un herkesi şaşkına çeviren Türkan Şoray'a olan benzerliğini mercek altına alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İnsanlar çift yaratılırmış." sözünün canlı örneği.

"İnsanlar çift yaratılırmış." sözünün canlı örneği.

Elif Bulut, ilk bakışta Türkan Şoray'a ikizi kadar benziyor. Özellikle onun oynadığı rollere dair videolar hazırladığında, kostümü ve makyajıyla âdeta Türkan Şoray'ın gençliği hâline geliyor. Kavisli kaş yapısı, kalın dudakları ve iri gözleriyle Türkan Şoray'la yan yana getirilen fotoğraflarında çok zor ayırt ediliyor. Henüz büyük bir takipçi kitlesine sahip olmadan önce paylaştığı videoları montaj sanılan Elif Bulut'un şimdilerde adı TikTok'un keşfet bölümünde sıklıkla gündeme geliyor!

Elif, Türkan Şoray'a olan benzerliğini kabul ediyor ve bir Türkan Şoray hayranı olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Elif, Türkan Şoray'a olan benzerliğini kabul ediyor ve bir Türkan Şoray hayranı olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Elif Bulut, sosyal medyada paylaştığı ilk videolarından bugüne kadar sürekli olarak Türkan Şoray'a benzediğine dair yorumlar alıyor ve birçok videosunda doğrudan Türkan Şoray'ı canlandırıyor. Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'ın kült filmlerindeki kareleri canlandırdığı videolarında mimikleriyle onu taklit ediyor. Sosyal medya hesaplarında Türkan Şoray'a ait fotoğraflar ve sözler de paylaşmayı ihmal etmiyor. Ayrıca Türkan Şoray'ın asla unutulmayacak bir efsane olduğunu da yorumlarında sık sık dile getiriyor.

Binlerce sayfa, Elif'in videolarını ve fotoğraflarını paylaşıyor.

Binlerce sayfa, Elif'in videolarını ve fotoğraflarını paylaşıyor.

Elif'in Türkan Şoray'a olan benzerliği, çektiği videolarla daha çok fark edilmeye başladı. Birçok sayfa hem TikTok hem Instagram'da Elif'in video ve fotoğraflarını paylaşarak bu benzerliği gözler önüne seriyor. Çoğu zaman gelen yorumlara cevap veren Elif, asla Türkan Şoray gibi olamayacağını söylüyor.

Bazıları bu benzerliğin bilinçli olarak yapıldığını düşünüyor.

Bazıları bu benzerliğin bilinçli olarak yapıldığını düşünüyor.

Bazı kullanıcılar Elif Bulut'un bu durumu abarttığını, kendini Türkan Şoray sandığını, asla yerini dolduramayacağını ve kaş şekliyle makyajının bilerek Türkan Şoray'a benzer yapıldığını iddia ediyor. Eleştirilerin odağında olsa da onu ilk defa görenler Türkan Şoray'a olan aşırı benzerliğinden dolayı çok şaşırıyor. Bir kesim de Elif'in Türkan Şoray'a benzemek için estetik yaptırdığını iddia ediyor ve Elif bu iddialara karşılık çocukluk fotoğraflarıyla yanıt vererek hiçbir cerrahi operasyon yaptırmadığını belirtiyor. Türkan Şoray'a olan benzerliğinden bağımsız olarak kendi güzelliğine dair videolar hazırlayan Elif, doğal olduğunu vurguluyor.

Oyunculuk tekliflerine sıcak bakmıyor.

Oyunculuk tekliflerine sıcak bakmıyor.

Elif'e gelen yorumlar arasında 'Oyunculuk yapsana.', 'Türkan Şoray'ın gençliğini oynamalısın.' gibi yorumlar geliyor. Elif ise bu yorumlardan birine verdiği cevapta oyunculuk yapmayı düşünmediğini, birçok teklif aldığını ve değerlendirmek istemediğini iletti. Güzel fenomene gelen yorumlardan birisi de 'Seni oyuncu yapmazlar çünkü Türkan Şoray'ı gölgede bırakırsın.' oldu ve Elif Bulut bu yoruma 'Türkan Şoray'ı kimse gölgede bırakamaz.' diyerek cevap verdi. Elif Bulut, şimdilik TikTok ve Reels videolarıyla içerik üretmeyi tercih ediyor. Videoları belirli aralıklarla sürekli olarak öne çıkıyor ve gündem hâline geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elif, 2011 ve 2015 yıllarında Türkan Şoray'la bir araya geldi.

Elif, 2011 ve 2015 yıllarında Türkan Şoray'la bir araya geldi.

Elif Bulut'un sosyal medya paylaşımlarına göre kendisi Türkan Şoray'la 2011 ve 2015 yıllarında farklı yerlerde karşılaşmış. Ünlü oyuncuya olan hayranlığını gizlemeyen Elif Bulut, Türkan Şoray'ın genellikle yazmalı ve şapkalı sahnelerini canlandırmayı tercih ediyor. Bazen TikTok üzerinden Yeşilçam yıldızlarına benzeyen diğer isimlerle canlı yayın açması ya da ortak video çekmesi isteniyor.

Oğlu, ailesi ve büyüyen takipçi kitlesiyle yaşamına devam ediyor.

Oğlu, ailesi ve büyüyen takipçi kitlesiyle yaşamına devam ediyor.

Elif Bulut, aynı zamanda bir anne ve hesabında oğluyla olan renkli paylaşımlarına da yer veriyor. Ayrıca kedileriyle çektiği videoları da yayınlayan ünlü fenomen, 345.000'i geçkin takipçi kitlesiyle kullandığı sosyal medya hesaplarında öne çıkmaya devam ediyor ve takipçi sayısı her geçen gün artıyor. Çektiği videolarla eğleniyor ve takipçi kitlesini de eğlendiriyor. Kendisine hayatında mutluluk ve huzur diliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
66
15
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?