Görüş Bildir
Haberler
İngilizce Öğrenilecek En Güzel 15 Şehir

İngilizce Öğrenilecek En Güzel 15 Şehir

kubilay turhan
03.02.2015 - 15:01 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 14:43

İngilizce öğrenilecek en güzel 15 şehir

1 Milyar insan İngilizce öğrenmeye çalışıyor. Uzmanlar dil'i pratik yaparak öğrenmenin, öğrenmeyi %38 hızlandırdığını belirtiyor. Milyonlarca kişinin pratik yaparak öğrenmek için gitmeyi tercih ettiği şehirleri sizler için sıraladık. Belki de bu şehirlerden biri de sizin İngilizceyi öğrendiğiniz şehir olabilir.

kaynak: http://www.teoriegitim.com/

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Sydney

15. Sydney

Avustralya'nın en eski şehri, Sidney; kültürü, Dünya'nın en büyük doğal limanı olan Sidney Limanı ve sahilleriyle gidilebilecek en güzel turistik şehirlerden biri olarak kabul edilmektedir.

14. San Francisco

14. San Francisco

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin kuzeyinde San Francisco Körfezi Bölgesi'nde en önemli kültürel ve finansal merkezi olan San francisco Büyük Okyanus’un kıyısında bulunmaktadır. Gelişen hippi akımı, gay hakları hareketi ile San Francisco, Birleşik Devletler içerisinde liberalizmin adeta kalesi durumuna gelmiştir.

13. Brighton

13. Brighton

Brighton, İngiltere'nin güney doğu bölgesinde Manş Denizi kıyısında bir kenttir. Brighton üniversitesi, dönme dolabı ve plajları Brighton’ı Brighton yapan detaylardan.

12. Cape Town

12. Cape Town

Cape Town, Güney Afrika'nın en büyük şehridir ve tam güneybatı ucunda yer alır. Cape Town'da Afrika,Hollanda ve İngiliz kültürleri harmanlamıştır.

11. Dublin

11. Dublin

İrlanda’nın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri. Ülkenin doğu kıyısının ortasında, Liffey Nehri'nin ağzında yer almaktadır. Viking yerleşimlerinin merkezi olarak kurulan şehir, Orta Çağ’dan beri İrlanda’nın başkentidir. Dublin, Avrupa’nın yaşanacak en iyi başkenti, İrlanda ise Avrupa’nın en mutlu ülkesi seçilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Auckland

10. Auckland

Auckland Yeni Zelanda'nın ana giriş kapısı ve ticaret ve endüstri merkezidir. Burası yaklaşık bir milyon nüfusu ile Yeni Zelanda'nın en büyük kentsel bölgesidir. Auckland geniş kumsalları, limanları, alış-veriş imkânları, gece eğlenceleri ile metropolit bir şehir kültürü sunar.

9. St. Julian's

9. St. Julian's

Sadece 10bin kişinin yaşadığı, Malta'nın kuzeydoğu kıyılarında yer alan St Julian's turizm üzerine kurulmuş; oteller, gece kulüpleri ve restoranlarla dolu bir şehir. Özellikle yaz aylarında turistlerle dolup taşar ve İngilizce yaz okullarıyla doludur.

8. Edinburgh

8. Edinburgh

Edinburgh, İskoçya'nın 1437 yılından beri başkentidir. Glasgow'dan sonra ülkenin ikinci büyük kenti olan Edinburgh, İskoçya'nın doğusunda, kuzey denizine yakın bir konumdadır. Avrupa'nın en güzel görünümlü kentlerinden bir olarak kabul edilen şehir, Ortaçağ ve Georgian dönemlerine ait mimarisiyle bilinmektedir.

7. Manchester

7. Manchester

Kent İngiltere merkezi ve Birleşik Krallık başkenti olan Londra'nin kuzeybatısında bulunup Londra'ya en kısa karayolu ile 257 km uzaklıktadır. Publar, müzeler, galeriler ve Old Trafford stadı ile Manchester'da ingilizce öğrenirken yapabileceğiniz sınırsız aktivite mevcut.

6. Boston

6. Boston

Boston ABD'nin en eski ve varlıklı şehirlerinden biri olarak bilinir. Günümüzde bir eğitim, sağlık, finans ve teknoloji merkezidir. M.İ.T., Harvard Üniversitesi, Massachusetts Üniversitesi, Northeastern Üniversitesi, Boston Koleji, Wellesley Koleji ve Boston Üniversitesi gibi dünyaca ünlü eğitim kurumları Boston ve civarında yer alırlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Miami

5. Miami

Miami, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kentidir. Atlas Okyanusu kıyısında bir kıyı kentidir. En gelişmiş sektör turizm sektörüdür. Harika plajları, gündüz ve gece aktiviteleri, sıcak kanlı insanlarıyla İngilizce öğrenebileceğiniz en eğlenceli yerlerden biri Miami.

4. Vancouver

4. Vancouver

Batı Kanada'nın en büyük, ülkenin de üçüncü büyük metropolüdür. Vancouver, Hollywood ve New York'tan sonra Kuzey Amerika'daki üçüncü film üretim merkezidir. İnsanlarının alay konusu olacak kadar iyi olduğu Kanada'nın alay konusu olacak kadar güzel bir şehri, Vancouver. Kuzey Amerikanın, en yaşanılabilir 4. şehridir.

3. Toronto

3. Toronto

TorontoKanada'nın en büyük şehri ve ticaret merkezi, Ontario eyâletinin başkentidir. Gelişmiş bir ulaşım ağına sahiptir; yeraltında alışveriş merkezleri ve metro istasyonları vardır. Son derece güvenli bir yerdir, suç oranları çok düşüktür. Niagara şelaleleri'ne, Ottawa, Montreal, ABD'ye oldukça yakındır. Türkiyedeki kardeş kentleri İstanbul ve Kars'tır.

2. New York

2. New York

New York Amerika Birleşik Devletlerinin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından New York metropolitan bölgesinin merkezidir. Şehir bir parçası olduğu New York Eyaleti ile karıştırıldığı için İngilizcede New York City veya The City Of New York olarak da anılır. Şehir; ticaret, finans, medya, sanat, moda, araştırma, teknoloji, eğitim ve eğlence sektöründe önemli katkı yaptığından dolayı küresel kent olarak anılmaktadır. Önemli bir uluslararası diplomasi merkezi olan kent, Birleşmiş milletler genel merkezine de ev sahipliği yapmaktadır ve dünyanın kültür başkenti olarak tanımlanır. NYC Amerikan İngilizcesini öğrenip, pratik yapabileceğiniz en iyi şehir!

1. London

1. London

Londra  İngiltere'nin ve Birleşik Krallık'ların başkentidir. Londra dünyanın en önemli iş ve finans merkezlerinden biridir. Yaklaşık 8 milyonluk nüfusuyla AB'nin 2. kalabalık kentidir. İngilizce öğrenilecek en uygun şehir olarak görülmektedir. Her yıl yüzbinlerce insan Londra'ya İngilizce öğrenmek için geliyor ve hepsi memnun ayrılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
15
6
6
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın