Görüş Bildir
Haberler
İlk Vukuatı Değilmiş! 100 TL'yi Tuvalete Attığı İçin Gözaltına Alınan TikToker Mika'nın İlginç Paylaşımları

İlk Vukuatı Değilmiş! 100 TL'yi Tuvalete Attığı İçin Gözaltına Alınan TikToker Mika'nın İlginç Paylaşımları

26.10.2022 - 14:02 Son Güncelleme: 26.10.2022 - 14:04

Z kuşağının en yeni fenomenlerinden Mika Can Raun, geçirdiği estetik operasyonlar ve cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra videolarını paylaşmaya devam ediyor. Yayınladığı videolarla bazen güldürüyor, bazen düşündürüyor bazen de yoğun tepki alıyor. Onun bazı paylaşımları, bugüne dek sosyal medyada hiç görülmeyen cinsten! Gelin, Mika Can Raun'un en ilginç paylaşımlarını mercek altına alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Fakir erkek no yani!”.

"Fakir erkek no yani!”.

Aşka dair verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Mika Can Raun, katıldığı programlarda erkek arkadaşının kendisi için aldığı hediyelerden sık sık bahsediyor. Çektiği bir videoda fakir bir erkekle asla birlikte olamayacağını söyleyerek bu konuda net olduğunu belirtiyor. Onun 'Fakir erkek no yani, parasını yiyecek değilim. Derdini çekemem.' cümlelerini kullanarak çektiği video binlerce beğeni aldı. Videonun tamamında 'Fakir erkekler benden uzak dursun.' diyerek uyarıda bulundu.

"Sokağa çıkınca gözlerim durmuyor.”.

"Sokağa çıkınca gözlerim durmuyor.”.

Mika, zaman zaman kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla güldürüyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınladığı videoda 'Sokağa çıkınca gözlerim durmuyor, dönüyor. Hep erkeklere bakıyor.' diyerek kendisiyle ilgili bir uyarıda bulundu. Bunun dışında yayınladığı çoğu videoda 'Kendimi durduramıyorum.' diyerek flörtöz bir yapısı olduğunu vurguluyor. Hatta kendisiyle ilgili daha da ileriye giderek argo tabirler kullanıyor ve tüm sosyal medya hesaplarında bu tema üzerinde çektiği videolar bulunuyor.

"Para biriktir ama erkek arkadaşının parasını ye.”.

"Para biriktir ama erkek arkadaşının parasını ye.”.

'Ben size kendinizi geliştirmeden erkek arkadaşınızın parasını yiyin demiyorum ki.' diyen Mika Raun, genç kızlara verdiği tavsiyelerde herkesin kendini geliştirmesi gerektiğini ve kendi parasını kazanması gerektiğini söylüyor. Ancak videonun devamında o parayı birikim ve yatırım yapma amaçlı olarak bir kenarda tutmalarını, daha sonra erkek arkadaşlarının paralarını harcamaları gerektiğini ekliyor. Kendisi de erkek arkadaşının mal varlığı üzerinden sık sık espriler yapıyor ve video içeriği oluşturuyor. Hatta katıldığı bir programda erkek arkadaşının kendisine ev aldığını açıklayarak uzun bir süre gündemde kaldı.

Kıyafetine sıkıştırdığı paralarla video çekti.

Kıyafetine sıkıştırdığı paralarla video çekti.

Mika Can Raun, sadece konuştuğu ve skeç hâline getirdiği videolarıyla değil, playback videolarıyla da yoğun ilgi görüyor. Alizade'nin Anormal şarkısında geçen 'Estetik surgery yaptım abi. Erkeklerle gezdim abi. Bu mevsim benim mevsim abi...' cümlelerini söylerken çektiği videoda kıyafetinin göğüs bölümüne sıkıştırdığı paralar dikkat çekti. Video dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Maddiyat ve parayla ilgili pek çok video çeken Mika'nın mizah anlayışı, bir kesimin de eleştirilerinin hedefi oldu.

Yoldan geçen insanlara laf attı.

Yoldan geçen insanlara laf attı.

Söz konusu Mika olduğunda kendine has davranışlarıyla çektiği videolar, artık normal kabul edilebiliyor. Arabada yolculuk ettiği esnada camı açarak yoldan geçen insanlara laf attığı ve küfür ettiği videonun açıklama kısmına 'İş atıyorlar.' yazdı ve video altına birçok yorum yapıldı. Yorumlardan bazıları yolda kimsenin olmadığını ifade ederken bazıları da Mika'nın neden bu tarz davranışlar sergilediğini anlamadıklarını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Reglim bir gün gecikince ben.”.

"Reglim bir gün gecikince ben.”.

Geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme ameliyatı ve birçok estetik operasyon geçiren Mika Raun, yepyeni bir görünüme kavuştu. Gerçek adı Mikail Can Kurnaz olan Mika, yayınladığı videolarda da cinsel kimliğini belirtmeyi ihmal etmiyor. Hatta son gönderilerinden birinde 'Reglim bir gün gecikince ben' açıklamasıyla karnını tutması ve sonra kendine 'Saçmalama.' demesi de çok konuşuldu. Videonun yorumlarında kendisini başka bir TikTok fenomeni olan Mükremin'le kıyaslayanlar oldu.

"Keşke iki tane erkek benim için silahlı çatışsa. Allah'tan dileğim.”.

"Keşke iki tane erkek benim için silahlı çatışsa. Allah'tan dileğim.”.

Açıklamalarının ve esprili yaklaşımlarının ardı arkası kesilmeyen Mika, çektiği videoda 'Keşke iki erkek benim için çatışsa, şu an bunu düşündüm.' diyerek tepkileri üstüne çekti. Gittiği bir kafede kahvaltı etmek için beklediğini belirten Mika Raun, kendisi için iki erkeğin silahlı kavga etmesini istediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde de Türk lirasını klozete atıp sifonu çektiği için gözaltına alınan Mika, birbirinden ilginç paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Siz Mika'nın paylaşımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
19
8
5
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın