Görüş Bildir
Haberler
İhanet Hayatını Kararttı: Yasak İlişki Yaşayan Adamın Taşıdığı Virüs Eşini Kanser Yaptı

etiket İhanet Hayatını Kararttı: Yasak İlişki Yaşayan Adamın Taşıdığı Virüs Eşini Kanser Yaptı

Emre Ordu
02.06.2018 - 16:47 Son Güncelleme: 03.06.2018 - 09:08

İstanbul Pendik’te yaşayan A.N., eşinin başka kadınlarla birlikte olarak kaptığı HPV virüsünü kendisine de bulaştırdığını ve bu yüzden rahim ağzı kanseri olduğunu iddia etti. Biri engeli iki çocuk annesi A. N., eşine boşanma davası açtı ve 1 milyon lira tazminat talep etti.

İstanbul Pendik’te yaşayan, biri yüzde 50 engelli, 2 çocukları olan A.N. ve H.N. çiftinin evlilikleri uzun zamandır çalkantıdaydı. Davacı kadının iddiasına göre, 20 yıllık eşi bir süre önce kavga sonucu evi terk ederek otelde yaşamaya başladı. 

Gazete Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, A.N., eşinin düğünde takılan 19 bilezik, 1 altın kaplama saat, 1 takı seti, 60 çeyrek altın ile 5 adet yarım altını da bozdurarak, başka kadınlarla gününü gün ettiğini iddia etti.

Defalarca ameliyat geçirdi

Defalarca ameliyat geçirdi

Evlilikleri süresince şiddete maruz kaldığını ileri süren A.N., boşanma davası açtı. Kadının Anadolu Aile Mahkemesi’ne verdiği boşanma davası dilekçesinde ise akıl almaz bir olay ortaya çıktı. Eşinin evlilik sürecinde kendisini defalarca aldattığını, başka kadınlarla yaşadığı yasak ilişkiler sonucunda ise HPV virüsü kaptığını iddia eden A.N. kocasının bu virüsü bir süre sonra kendisine de bulaştırdığını kaydetti. Davacı kadın, bu virüs nedeniyle rahim ağzı kanserine yakalandığını ve defalarca ameliyat olduğunu anlattı.

Maddi manevi toplam 1 milyon lira tazminat talebi

Maddi manevi toplam 1 milyon lira tazminat talebi

Evlilik birliği içinde kişilik haklarının zarar gördüğünü ve geri dönüşü olmayacak bir şekilde sağlığını kaybettiğini söyleyen kadın, 500 bin TL ’si maddi, 500 bin TL ’si ise manevi olmak üzere toplam 1 milyon TL tazminat talep etti. Boşanma davası açan kadın, çocuklarının velayetinin de kendisine verilmesini, eşinin adına kayıtlı bulunan evin de kullanımlarına tahsis edilmesini istedi.

"Virüs evlenmeden önce bulaştı"

"Virüs evlenmeden önce bulaştı"

Suçlanan koca ise mahkemeye gönderdiği dava dilekçesinde hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Eşinin kendisini evden kovduğunu ve çocuklarına bağlı olduğunu belirten pet shop dükkânı sahibi H.N., virüsün kendisine evlenmeden önce yaşadığı ilişkilerinden bulaştığını dile getirdi. H.N., eşine hastalığı sürecinde maddi ve manevi destekte bulunduğunu ifade ederek davanın reddini talep etti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
562
201
85
36
11
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Adamın beyinsizliğinin sonucunu kadın çekiyor..

Rüzgar Yağmur

Arkadaşlar bakın kesinlikle adamı savunmak gibi bir amacım yok ama neden kadın beyanını kanıt kabul ediyorsunuz? Hadi söyledikleri doğru değil de sadece bir ... Devamını Gör

Barış

Evlilik öncesi yasal olarak yapılması gereken testler var sonuçlarda bir uyumsuzluk olması halinde evliliğe izin verilmez.

Mert

Yav arkadaslar hpv ne oldugunu bilmeden hemen kocaya yuklenmissiniz. Hpv heryerden kapabilirsiniz ila cinsel iliskiye girmek sart deyil. Kocaya kadindan bile... Devamını Gör

Mert

Opusme ile kapilan HPV agzimi etkiliyor? Tum vucuda yayiliyor virus. Her yerden gecebilir. vajenin isterse 30cm icerde olsun. Ayni vucudun icinde olan tum or... Devamını Gör